visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pobūvių salė MIGIRIS - puiki vieta Jūsų šventei Mažeikiuose!

Pobūvių salė MIGIRIS - puiki vieta Jūsų šventei Mažeikiuose! Pobūvių salė MIGIRIS - puiki vieta Jūsų šventei Mažeikiuose!

MIGIRIS, UAB

www.migiris.lt

Pobūvių salė „Migiris“ - puiki vieta banketiniams renginiams, gimtadieniams, vestuvėms, jubiliejams, krikštynoms, privatiems ir teminiams vakarėliams, pobūviams, gedulingiems pietums bei metinėms, mergvakariams, bernvakariams, išleistuvėms, konferencijoms, prezentacijoms, pristatymams, vadovų mokymams, seminarų organizavimams, kursams, darbo ar giminių susitikimams ar įmonių šventėms.

Mažeikiuose, Gamyklos g. 31E, Jūsų ir Jūsų svečių laukia dvi erdvios salės su didelėmis terasomis. Pagrindinė pokylių salė banketui talpina 120 svečių, o rengiant furšetą – 200 svečių, o mažoji salė - 50 svečių, visa tai pritaikoma atsižvelgiant į šventės pobūdį ir Jūsų pageidavimus. Taip pat priimami užsakymai gedulingiems pietums bei metiniams minėjimams.

Pobūvių salė

O kiekvieną dieną tose pačiose patalpose esanti „Migirio“ valgykla kviečia pasimėgauti kokybiškais ir nebrangiais patiekalais. Jau nuo pat 9.00 val. valgykloje kvepia šviežiu naminiu maistu. Galima pajusti ruošiamo maisto garsus, tartum savo namų virtuvėje. Patogi ir jauki valgykla siūlo įvairius patiekalus, skanų, kokybišką, puikiai subalansuotą sveiką maistą, kuris turėtų patenkinti kiekvieno skonį.

Pobūvių salė ir valgykla yra strategiškai labai patogioje vietoje su erdve automobilių parkavimo aikštelė.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus