visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ploni čiužinėliai - greitas ir puikus būdas pagerinti miego kokybę, bei apsaugoti savo lovą

Ploni čiužinėliai - greitas ir puikus būdas pagerinti miego kokybę, bei apsaugoti savo lovą Ploni čiužinėliai - greitas ir puikus būdas pagerinti miego kokybę, bei apsaugoti savo lovą

KELMĖS BALDAI TAU

Norint pagerinti miego kokybę ir komfortą, taip pat apsaugoti lovas bei čiužinius, rekomenduojama naudoti "Kelmės baldai tau" siūlomus čiužinėlius su plonu užpildo sluoksniu, kurių skirtingos pagrindinės savybės leis kiekvienam vartotojui atrasti tinkamiausią variantą. Naudojant čiužinėlį nauja lova ar čiužinys ilgiau išliks puikios kokybės, seni ir kieti – taps patogūs.

PLONI ČIUŽINĖLIAI:

Plono čiužinėlio užvalkalas gaminamas iš trikotažinio audinio, daigstyto su specialiu PES pluoštu, arba žakardinio audinio, daigstyto su medvilne ir specialiu PES pluoštu. Užvalkalas lengvai nuimamas, aplinkui segamas užtrauktukas. Pagrindinės čiužinėlių užpildo medžiagos:

Čiužinėlis su standartinio porolono užpildu dažniausiai naudojamas pagrindinio čiužinio, lovos ar sofos pagrindo apsaugai ir paviršiaus minkštumui pagerinti.

Čiužinėlis su elastinio porolono HR užpildu padidina komfortą, pagerina poilsio kokybę.

Čiužinėlis su latekso užpildu suteikia daugiau šilumos, pagerina minkštumą.

Čiužinėlis su kokoso plaušo užpildu sumažina pagrindo minkštumą, suteikia vėsumo.

Priklausomai nuo užpildo medžiagų šių gaminių aukštis gali kisti nuo 3 iki 3,5 cm. Čiužiniai gali būti gaminami standartinių ir nestandartinių matmenų, atsižvelgiant į vartotojų poreikius.

Ploni čiužinėliai - miego kokybės ir komforto pagerinimas, bei lovos apsauga

EUCATHERM čiužinėliai:

Išskirtinėmis savybėmis pasižymi čiužinėliai su Eucatherm C užpildo medžiagomis. Dėl unikalios užpildo medžiagų struktūros sumažėja kūno audinių spaudimas didžiausio slėgio vietose, taip pat palaikomas optimalus šilumos balansas ir geras oro pralaidumas. Užvalkalas gaminamas iš trikotažinio audinio, daigstyto su specialiu PES pluoštu, arba žakardinio audinio, daigstyto su medvilne ir specialiu PES pluoštu. Užvalkalas lengvai nuimamas, aplinkui segamas užtrauktukas. Čiužinėlių Eucatherm C užpildo medžiagos:

EUCATHERM  C - Viskoelastinė medžiaga, nealergiška, atitinkanti Oeko-Tex Standart 100 reikalavimus. Deformuota atgauna pirmykštę formą, o veikiama šilumos minkštėja ir tampa elastingesnė. Eucatherm C – 3 cm kietesnė medžiaga.

EUCATHERM  C soja – 5 cm – naujos kartos vidutinio kietumo medžiaga. Jos viena sudėtinė dalis pakeista sojos aliejumi. Eucatherm C soja atitinka 1 klasės produktų (tinkančių kūdikiams ir vaikams iki 2 metų) reikalavimus.

Priklausomai nuo užpildo medžiagų šių gaminių aukštis gali kisti nuo 4 iki 6 cm. Čiužiniai gali būti gaminami standartinių ir nestandartinių matmenų, atsižvelgiant į vartotojų poreikius.

Ploni čiužinėliai - miego kokybės ir komforto pagerinimas, bei lovos apsauga

Stori čiužinėliai:

Čiužinėliai su storesnio užpildo medžiagų sluoksniu – sprendimas norintiems aukšto komforto lygio. Tai puiki atrama ilsintis ant senos lovos ar čiužinio. Pagrindinės čiužinėlių užpildo medžiagos:

Čiužinėlis su elastinio porolono HR užpildu padidina komfortą, palaiko optimalų šilumos ir drėgmės santykį, užtikrina geras ergonomines savybes.

Čiužinėlis su latekso užpildu suteikia daugiau šilumos, pagerina minkštumą, palaiko oro cirkuliaciją, užtikrina anatomiškai taisyklingą kūno padėtį miegant, tai garantuoja geresnę kraujo apytaką.

Čiužinėlis su viskoelastiniu putų poliuretano užpildu puikiai prisitaiko prie žmogaus kūno formų ir temperatūros kaitos. Sumažinamas spaudimas į minkštuosius audinius. Nubudus nejaučiama jokių raumenų ar sąnarių skausmų, sąstingio. Deformuotas čiužinėlis atgauna pirmykštę forma;

Užvalkalas gaminamas iš trikotažinio audinio, daigstyto su specialiu PES pluoštu, arba žakardinio audinio, daigstyto su medvilne ir specialiu PES pluoštu. Užvalkalas lengvai nuimamas, aplinkui segamas užtrauktukas.

Priklausomai nuo užpildo medžiagų šių gaminių aukštis gali kisti nuo 4 iki 6 cm. Čiužiniai gali būti gaminami standartinių ir nestandartinių matmenų, atsižvelgiant į vartotojų poreikius.

Ploni čiužinėliai - miego kokybės ir komforto pagerinimas, bei lovos apsauga

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus