visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plieno konstrukcijų angarai BORGA HALE - unikali plieninio pastato koncepcija

Plieno konstrukcijų angarai BORGA HALE - unikali plieninio pastato koncepcija, paremta naujausiais technologiniais sprendimais Plieno konstrukcijų angarai BORGA HALE - unikali plieninio pastato koncepcija, paremta naujausiais technologiniais sprendimais

BORGALITA, UAB

Jei planuojate statyti angarą ir ieškote funkcionalaus ir estetiško plieninio pastato tiekėjo – BORGA puikus pasirinkimas. Pasirinkę BORGA plieno pastato sistemą per trumpą laiką gausite pilnai sukomplektuotą pastatą, atitinkantį šiuolaikinio verslo reikalavimus.

BORGA sukūrė unikalią plieninio pastato koncepciją, paremtą naujausiais technologiniais sprendimais. BORGA statinio sistema reiškia, kad pastatas kainuos tiek, kad už sutaupytus pinigus pastatą galėsite eksploatuoti dar ilgą laiką. Pasirinkę BORGA statinio sistemą, pastatą gausite kaip viena kitą atitinkančių dalių komplektą. 

BORGA verslo sritys

Naudodami savo statybos sistemą kaip pagrindą, savo plieno statinius galime nesunkiai pritaikyti pagal poreikius ir veiklos sritis. Galime pagaminti įvairių tipų pastatus – nuo paprastų sandėlių iki pramoninių ar sporto arenų.

plieno-konstrukciju-angarai1

 

VERSLAS

Sandėliai

Prekybos halės

Mechaninės ir pramoninės

BORGA sprendimai puikiai tinka moderniai komercinei veiklai.

BORGA siūlo tiek įprastus angarus mechanikų garažams, tiek plotus itin reikliam verslui.

 

plieno-konstrukciju-angarai2

 

ŽEMĖS ŪKIS

Angarai Žemės ūkiui

Garažai

Džiovinimas ir sandėliavimas

Šiuolaikiniam žemės ūkiui nuolat reikia vis daugiau funkcinių sprendimų bei geros aplinkos tiek žmonėms, tiek gyvūnams.

BORGA sistemų sprendimus galima nesunkiai pritaikyti vietiniams reikalavimams ir klimatui.

Nuolat tobulindami dizainą ir produktų pasiūlą pagal rinkos poreikius, mes artimai bendradarbiaujame su nacionalinėmis žemės ūkio organizacijomis.

plieno-konstrukciju-angarai3

 

SPORTAS

Sporto arenos

Maniežai

Statiniai žaidimams su kamuoliu ir aktyviai veiklai

BORGA sporto arenose šiuolaikiškai ir aktyviai praleisite laisvalaikį.

BORGA stato gimnastikos ir sporto arenas visoje Europoje.

 

Surenkamų komponentų gamyba - laiko ir pinigų taupymas

Surenkamų standartizuotų jungimo mazgų sistemų naudojimas statybos metu sumažina statybų sąnaudas bei būsimas pastato eksploatacijos išlaidas. Pasirinkę BORGA statybos sistemas, savo statinį gausite kaip vieną rinkinį – statybos vietoje neprireiks atlikti suvirinimo darbų. Mūsų pastatus galima itin greitai surinkti, nes visi komponentai yra paruošti – juos galite sumontuoti patys arba išsikviesti BORGA montuotojų komandą.

surenkamu-komponentu-gamyba

Novatoriškumas užtikrina sistemos unikalumą

plieno-konstrukciju-angarai4BORGA statybos sistemą iš esmės sudaro keturios unikalios dalys, kurios kartu sudaro gerai suplanuotą modernaus plieno statinio statybos pagrindą.

BORGA FramesTM - plieninių konstrukcijų ruošiniai

Unikalus BORGA kintančio skerspjūvio laikantis rėmas sukurtas bendradarbiaujant su Čalmerso universitetu Geteborge. Rifliuoti trapecijos formos plieno lakštai pastatui suteikia savitą išvaizdą. Spalvą galite pasirinkti iš RAL (NCS) skalės.

BORGA FoundationsTM - pamatų ruošiniai

BORGA pamatų ruošiniai taip pat pagrįsti keliais baziniais komponentais. Betono pamatai gaminami Švedijoje, jų konstrukcija speciali, skirta pastato apkrovoms išlaikyti bei į juos atremtoms kraštinėms sijoms. Šios konstrukcijos pamatai nepraleidžia šalčio ir mažiau mokama už pastato šildymą. Montavimas paprastai trunka vos vieną dieną.

BORGA BeamsTM– sijų ir grebėstų ruošiniai

Matmenys: 120, 150, 200 mm. Sijos pristatomos su išgręžtomis angomis ir paruoštos montuoti. Pagal užsakymą galime pagaminti specialius profilius.

 

BORGA SheetsTM - visų rūšių plieninės profiliuotos dangos

Nuo 1973 m. BORGA gamina stogų ir sienų profilius. Šiuo metu gaminame daugiau nei 11 skirtingų profilių ir nuolat juos tobuliname, pritaikydami modernios apdailos rinkos poreikiams. Siūlome platų standartinių spalvų profilių pasirinkimą.

Borga Beams TM Galvanizuotos sijos dažniausiai naudojamos kaip stogo grebėstai ir sienų sijos. Į statybos vietą pristatomos projektui pritaikytų arba jūsų nurodytų matmenų sijos. Sijose skylės išgręžiamos gamykloje, todėl galima montuoti greitai. „Borga“ daugiausia gamina dviejų profilių – C ir Z – sijas, tačiau prireikus gali pagaminti ir kitokias.

Apdaila ir spalvos

Mūsų sienų ir stogo plokštės padengtos cinko sluoksniu, gruntu ir viršutiniu poliesterio dažų sluoksniu. Siūlome kelių standartinių spalvų profilius.

Pagal specialų užsakymą galime pateikti daugelį RAL (NCS) spalvų.

DropStop – kondensato surinkimas

Neapšiltintų plieno pastatų stogo profiliuose papildomai galima įrengti „BORGA DropStop“ – drėgmę sugeriantį sluoksnį, apsaugantį nuo kondensato lašėjimo. „BORGA DropStop“ pritvirtinamas prie plokščių apačios prieš pristatymą.

Visiems Jūsų poreikiams!

Borga plieno statinius sudaro aukščiausios kokybės komponentai, kruopščiai apgalvoti ir visiškai atitinkantys vieningą BORGA pastatų sistemą. Pagrindiniai elementai, kurie sudaro unikalią BORGA sistemą yra medžiagos, atitinkančios saugumo, techninių galimybių ir pasirinkimo lankstumo reikalavimus. Atsižvelgiant į kiekvieno kliento unikalius poreikius, BORGA plieno pastatų sistema projektuojama įvertinant tai, paliekant erdvės galimam plėtojimui. Antresolės, pabaigos elementai, stogo ar sienų spalvų sprendimai yra priimami glaudžiai bendradarbiaujant mūsų projektuotojams ar projektų vadovams su kiekvienu mūsų klientu. Jūs galite pasirinkti ar Borga pastatas bus apšiltintas ar ne.

unikalus-borga-projektai

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus