visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plieninė modulinė stogo danga Ruukki Frigge – modernūs, paprastai transportuojami ir montuojami lakštai

Plieninė modulinė stogo danga Ruukki Frigge – modernūs, paprastai transportuojami ir montuojami lakštai Plieninė modulinė stogo danga Ruukki Frigge – modernūs, paprastai transportuojami ir montuojami lakštai

INFANTAS, UAB

www.infantas.lt

UAB „Infantas“ nuo 1994 m. specializuojasi plieninių stogų ir sienų dangų pardavimo srityje. Bendrovė atstovauja ilgametės plieninių stogų gamybos lyderės Skandinavijos ir Baltijos šalių regione „Ruukki“ produkciją ir pristato naująją, itin modernią, paprastai montuojamą modulinę stogo dangąRuukki Frigge.

„Ruukki Frigge“ – tai plieninė stogo danga, parduodama nedideliais, 1213 x 720 mm, paruoštais montavimui lakštais. „Ruukki Frigge“ atkartoja neaukštas, lygesnes čerpes. Šie moduliniai stogo lakštai yra lengvai transportuojami, užkeliami ant stogo ir montuojami.

Moduliniai lakštai, simetriška forma ir specialiai suprojektuoti stogo lankstiniai, tokie kaip kraigo elementai ar vėjalentės, suteikia galimybę pasirinkti bet kurią montavimo kryptį stogo plokštumoje, kaip tik patogiau: iš dešinės į kairę, iš kairės į dešinę, iš viršaus į apačią ar iš apačios į viršų.

Dėl didelio atramos į grebėstus paviršiaus ploto, lakštų pažeidimo rizika montavimo metu sumažinta iki minimumo. Šis modulinis profilis turi specialias tvirtinimo įdubas priekinėje dalyje, tai padeda stabiliai išdėstyti lakštus vienas kito atžvilgiu ir palengvina tinkamą sraigtų įsukimą persidengimo vietose. Yra galimybė rinktis visų keturių kokybės klasių „Frigge“ stogo dangą.

 modulinė stogo danga Ruukki Frigge

„Frigge Ruukki 50 Plus“

Atsparumas UV spinduliams: ■■■■■
Atsparumas įbrėžimams: ■■■■■
Paviršiaus padengimas: matinis
Garantija (techninė/estetinė): 50/25 metų

„Frigge Ruukki 40“

Atsparumas UV spinduliams: ■■■■□
Atsparumas įbrėžimams: ■■■□□
Paviršiaus padengimas: pusiau matinis
Garantija (techninė/estetinė): 40/15 metų

„Frigge Ruukki 30 Plus“

Atsparumas UV spinduliams: ■■■□□
Atsparumas įbrėžimams: ■■□□□
Paviršiaus padengimas: matinis
Garantija (techninė/estetinė): 30/10 metų

„Frigge Ruukki 30“

Atsparumas UV spinduliams: ■■■□□
Atsparumas įbrėžimams: ■■□□□
Paviršiaus padengimas: blizgus
Garantija (techninė/estetinė): 30/10 metų

Kaune įsikūrusi UAB „Infantas“ savo klientams gali pasiūlyti ne tik konkretus stogo ar fasado gaminį arba konstrukciją, bet ir kitus jam reikalingus sprendimus. Ilgalaikė patirtis leidžia Jums pasiūlyti laiko patikrintas ir išbandytas aukštos kokybės medžiagas.

„Ruukki“ yra vienintelė kompanija, kuri valdo visą plieninių stogų gamybos grandinę: naudoja savo liejyklose Suomijoje pagamintą tvirtą plieną „S280GD“, padengtą ne mažesniu kaip 275 g/m2 cinko sluoksniu, sudėtyje neturinčio sveikatai kenksmingų sunkiųjų metalų, pvz. Cr6.

„Ruukki“ lietaus nuvedimo sistema gaminama iš tvirtos, 0,6 mm skardos, iš vidaus ir išorės padengta atspariausia atmosferos poveikiui danga. Pasirinkus vieno gamintojo komplektaciją (dangą, lietaus nuvedimo sistemą, stogo saugos elementus) užtikrinamas stogo sandarumas, ilgaamžiškumas, spalvų bei estetinių formų vientisumas.

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus