visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plauko struktūros atkūrimas su rekonstrukcine JOICO plaukų terapija

Plauko struktūros atkūrimas su rekonstrukcine JOICO plaukų terapija Plauko struktūros atkūrimas su rekonstrukcine JOICO plaukų terapija

Grožio namai ESFIRI (LIFRIJA, UAB)

www.esfiri.lt

Grožio salone „Esfiri“ jau teikiama išskirtinė plaukų terapija – „Joico“. „Joico“ efektyvi plaukų struktūros atkūrimo sistema, skirta kiekvienai besirūpinančiai savo plaukais. Po procedūros Jūsų plaukai ne tik atrodys gražiai, bet bus sveiki bei natūraliai blizgūs!

„Joico“ sukurta plaukų struktūros atkūrimo sistema maksimaliai atkuria plauko sruktūrą iš vidaus, rekonstruoja pažeistus plaukus, suteikia žvilgėjimo, jėgos, glotnumo ir elastingumo.

„Joico“ šampūnas „K-Pak Chelating“ pašalina mineralines apnašas, formavimo priemonių susikaupimus ir kitus nešvarumus. Kremo formulė drėkina ir glotnina plaukus. Plaukai tampa paklusnūs, prisotinti drėgmės, švytintys ir geros būklės.

„K-Pak Cuticle Sealer“ nerūgštinanti priemonė, kuri neutralizuoja amoniako likučius ir sustabdo oksidaciją. Išraizgo ir padidina plaukų paklusnumą, sumažina lūžinėjimą. Plaukai atrodo stipresni, sveikesni ir švytintys.

„K-Pak Deep Penetraining Reconstructor“ – giliai prasiskverbianti, plaukų struktūrą atkurianti priemonė. Geriausias pasirinkimas plaukų atkūrimui.

19 amino rūgščių, išsidėsčiusios tikslia seka, kuri padeda atkurti pažeistas plauko vietas. Iš vidaus atkuria plauko struktūrą su abiem – teigiamai ir neigiamai pakrautais proteinais. Apsaugo spalvą. Plaukai atgauna elastingumą ir gyvybingumą. Ilgiau išsilaiko spalva. Padidėja plauko tamprumas. Plaukai tampa lengviau formuojami.

„K-Pak Intense Hydrator“ – intensyviai drėkinanti koncentruota priemonė, kuri padeda atkurti drėgmę labai sausuose ir pažeistuose plaukuose. Apsaugo odelę, patobulina elastingumą ir pagerina plaukų augimą. Plaukai įgyja blizgantį paviršių, palaiko drėgmę geriau ir ilgiau.

„Joico“ plaukų struktūros atkūrimo sistema paruošia plaukus dažymui ir cheminio sušukavimo procedūroms: geriau pasisavinamas spalvos sodrumas, ilgiau išliekančios garbanos, spindesys ir sveikai atrodantys plaukai.

Grožio namai „Esfiri“ siūlo Jums pasinerti į estetikos, grožio bei spalvų subtilybes.

Čia Jūs galite susikurti trokštamas grožio formas ir pasijusti tikra grožio deive. Estetikos specialistai padės išsirinkti tai kas gražu, madinga ir Jums tinka. Manikiūras, pedikiūras, plaukų stilizavimas, veido procedūros, SPA terapijos ir daugybė kitų grožio paslaugų padės atrodyti nepriekaištingai ir žavingai.

Grožio namai „Esfiri“, dvelkiantys elegancija ir harmonija, laukia Jūsų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus