visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Platus baldų ugdymo įstaigoms pasirinkimas JUSTUROS asortimente

Platus baldų ugdymo įstaigoms pasirinkimas JUSTUROS asortimente Platus baldų ugdymo įstaigoms pasirinkimas JUSTUROS asortimente

JUSTURA, UAB

justura.lt

„Justura“ gamina įvairios paskirties baldus remdamasi pažangiausiomis gamybos technologijomis. Aukščiausia kokybė ir nestandartiniai projektai, pritaikyti prie įvairiausių klientų poreikių – įmonės vizitinė kortelė. Be baldų namams, biurams ir laboratorijoms, „Justura“ gamina baldus ugdymo įstaigoms. Čia galima rasti tinkamiausius baldus mokykloms ir darželiams.

Mokyklos baldai gaminami užtikrinant patogumą ir saugumą. Kiekviena mokykla pagal poreikį galės rinktis iš dviviečio ar vienviečio mokinio suolo bei kėdžių prie jų. Suolai yra reguliuojamo aukščio, todėl tai užtikrina tinkamą darbo aplinką ir gali būti naudojami bet kurios amžiaus grupės. Baldai gaminami iš baldinės plokštės, kuri užtikrina atsparumą drėgmei, aukštai temperatūrai bei minimalią priežiūrą. Suolų ir kėdžių kojos pagamintos iš metalo, dažyto miltiniu būdu.

 Baldai ugdymo įstaigoms

Mokyklos gali rinktis iš plataus spintų ir spintelių pasirinkimo. Rūbų spintos pritaikytos patogiam naudojimui. Jose galima įrengti vertikalią pertvarą, kuri atskirtų švarius drabužius nuo nešvarių. Spintos ir spintelės turi durelėse įrengtas ventiliacinės angas ir užraktus.

Baldai ugdymo įstaigoms

Dokumentus galima laikyti specialiai tam gaminamose spintose arba stelažuose, kuriuos galima rinktis iš mobilių, stacionarių arba rėminių. Dokumentų spintos gaminamos iš plonalakščio 0,8 mm plieno, padengto polimerine danga, užtikrinančią patikimą apsaugą nuo korozijos. Lentynų aukštis yra reguliuojamas ir tai labai patogu, nes taip atsižvelgiama į saugomų dokumentų gabaritus. Lentyna išlaiko net iki 100 kg svorio.

Baldai ugdymo įstaigoms

Be to, mokyklos gali įsigyti fizikos ar chemijos laboratorinius baldus, jei turi įsirengusios šias laboratorijas savo įstaigoje. Laboratoriniai baldai pagaminti laikantis aukščiausių saugumo reikalavimų. Stalviršių, kriauklių ir kitų darbinių paviršių medžiagų parinkimas vyksta atsižvelgiant į atitinkančius cheminio atsparumo reikalavimams.

Baldai ugdymo įstaigoms

Taip pat „Justura“ siūlo platų baldų asortimentą darželiams. Specialiai šioms įstaigoms gaminamos įvairaus modelio ir dydžio persirengimo spintelės bei įvairaus aukščio lovytės. Pagaminti iš kokybiškų medžiagų šie baldai užtikrina saugumą ir patogumą. Baldai gaminami iš baldinių plokščių, kurios atsparios įvairiems aplinkos dirgikliams. Minkštos lovyčių dalys aptrauktos aukščiausios kokybės medžiaga. Taip pat įmonė gamina įvairius staliukus, kėdutes, spintas žaislams bei žaidimo kampelius. Spalvingi baldai kuria žaismingą ir jaukią atmosferą bei pritaikomi pagal kiekvieno kliento pageidavimą.

Baldai ugdymo įstaigoms

„Justura“ atsižvelgia į ugdymo įstaigų specifiką ir užtikrina aukščiausią kokybę. Įmonė lanksti klientų poreikiams ir gali sukurti nestandartinio dizaino baldus, pritaikomus pačiose įvairiausiose erdvėse ir sukuriančius tinkamą atmosferą. Patikima socialinė įmonė „Justura“ kviečia rinktis iš plataus baldų asortimento pačioms įvairiausioms įstaigoms.

Baldai ugdymo įstaigoms

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus