visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikiniai langai WITAL 700 LUX - aukščiausi šilumos izoliacijos, apsaugos nuo triukšmo ir energijos taupymo standartai

Plastikiniai langai WITAL 700 LUX: Aukščiausi šilumos izoliacijos, apsaugos nuo triukšmo ir energijos taupymo standartai Plastikiniai langai WITAL 700 LUX: Aukščiausi šilumos izoliacijos, apsaugos nuo triukšmo ir energijos taupymo standartai

DAILANGA, UAB

UAB „Dailanga“ siūlomi plastikinių langų WITAL 700 LUX 5 ir 6 kamerų profiliai atitinka aukščiausius langų profilių šilumos izoliacijos, apsaugos nuo triukšmo ir energijos taupymo reikalavimus. Pažangi ir stabili 70 mm pločio sistema atitinka visus efektyvumo kriterijus ir gali būti įvairiai stilizuota. Paruošti sertifikatai sutaupys daug brangaus laiko gaminant langus. WITAL profiliai gaminami be švino.

Ar girdite ką nors....? Jūs nieko negirdite! WITAL langai turi geriausią garso izoliaciją ir tai jaučiasi. Langai užtikrina taip laukiamą tylą Jūsų namuose. Gera terminė apsauga. Tiek didelis rėmo storis, tiek daugiakamerinė plastikinių profilių konstrukcija (kurios vertė su sutvirtinimais 1,1 - 1,6 W/m²K) patenkina net griežčiausias šilumos taupymo normas. Jūs taupote energiją, tuo pačiu ir savo pinigus.

Puikūs saugumo atžvilgiu. Neprašyti svečiai paprastai negriauna sienų, o įeina pro langus, kadangi tai lengviausia kliūtis. Taip neturi būti! Naujausios langų technologijos dėka, WITAL uždaro langus vagims.

Langai yra pritaikyti antriniam žaliavos panaudojimui. WITAL plastikiniai langai neišmetami į atliekas. Juos galima atiduoti tolimesniam perdirbimui. Iki 97% WITAL languose panaudotų medžiagų galima atgauti kaip gryną žaliavą. Ta žaliava naudojama naujos kartos plastikinių langų gamybai. Šis uždaras ratas naudojamas tam, kad apsaugoti gamtą bei sumažinti kainą.

Puiki kokybė. WITAL plastikiniai langai turi savybių, kurios Jums užtikrina ilgalaikį vartojimo malonumą. Taip pat gamybos metu firmoje WITAL reikalaujama aukščiausio kruopštumo. Kokybės kontrolė pradedama nuo įrankių paruošimo ir vykdoma iki galutinio produkto patikrinimo.

WITAL 700 LUX plastikiniai langai

Ilgaamžiai - plastikiniai langai yra daugeliui atmosferos veiksnių.

Taupūs - optimali šilumos izoliacija.

Nekenksmingi aplinkai - galimas antrinis žaliavos perdirbimas.

Saugūs - padidintas apkaustų griovelio ašies atstumas.

Lengvai prižiūrimi - lygus paviršius;.

Įvairūs - individualus spalvos ir formos parinkimas.

Puiki garso apsauga.

Plastikiniai langai WITAL 700 LUX: Aukščiausi šilumos izoliacijos, apsaugos nuo triukšmo ir energijos taupymo standartai

UAB „Dailanga“ įkurta 2005 metais, Marijampolėje, o 2008 metais atidarytas ir salonas Panevėžyje. Šiuo metu bendrovė siūlo aukštos kokybės gaminius ir paslaugas už konkurencingą kainą: tai PVC langai, šarvuotos, metalinės ir specialiosios paskirties durys, pakeliami ir atveriami garažo vartai, stogo langai.

UAB „Dailanga“ siūlo tai, kas modernu, technologiškai patikima bei užtikrina Jūsų saugumą ir komfortą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus