visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikiniai langai: GEALAN - kokybiški langai kokybiškam gyvenimui!

Plastikiniai langai: GEALAN - kokybiški langai kokybiškam gyvenimui! Plastikiniai langai: GEALAN - kokybiški langai kokybiškam gyvenimui!

Viva Langai, Euroexport, UAB

Klientams, renkantiems langus savo būstui, UAB "Viva langai" pataria kreipti ypatingą dėmesį tiek į jų technines savybes, tiek ir į langų suteikiamą komfortą, estetinį vaizdą, ekologiją ir be abejo - taupumą. Langai, pagaminti iš GEALAN naujos kartos PVC profilių atitinka visas šias savybes, be to yra ypač tvirti ir ilgaamžiai. Tiksli ir iki smulkmenų suderinta profilio geometrija atitinka aukščiausius šilumos ir garso izoliacijos, įsilaužimo prevencijos ir vėdinimo reikalavimus, o profilių sistemos leidžia pagaminti bet kokios, net ir pačios originaliausios formos langus.

Apsauga nuo įsilaužimo - skiriamasis sistemos kokybės bruožas

Norėtumėte patogiai jaustis tarp savo keturių sienų? Tuomet nepasikliaukite tik atsitiktinumu. Vadovaukitės principu: "Pasitikėk, bet patikrink". Didžioji dalis įsilaužėlių patenka į patalpas ne pro duris, bet pro langus, todėl Jūs tikrai įvertinsite GEALAN siūlomą langų apsaugą nuo įsilaužimo. Nusikaltėliai išlaužia langą akimirksniu. Pasirinkę saugius langus, neleisite jiems įgyvendinti jų kėslų. Patys įtikinamiausi argumentai, kodėl langai GEALAN yra ypač saugūs, yra montavimo gylis, ypatingas medžiagų patvarumas, papildomos pertvaros bei patikimi staktos ir varčios furnitūros varžtiniai sujungimai.

saugumas


Šilumos izoliacija - šiltai, jaukiai ir taupiai ...

GEALAN profilio langai puikiai saugo šilumą. Termoizoliacinės PVC medžiagos, iš kurios gaminamas lango profilis, savybės rodo puikius energijos taupymo rodiklius. Šiuos rodiklius dar labiau gerina profilio konstrukcija, kamerų jo viduje skaičius ir išdėstymas, o taip pat ir profilio montavimo gylis. GEALAN gamina net 83 mm pločio, 6 vidines kameras turinčius profilius, kurie pasižymi ypač geromis termoizoliacinėmis savybėmis.

Iš tokių profilių pagaminti langai padės Jums sulaikyti šilumą patalpos viduje, o šaltį palikti lauke. Jūs ne tik mažiau išleisite šildymui, bet ir prisidėsite prie aplinkos apsaugos.

Garso izoliacija - aukšta gyvenimo kokybė

Nenuginčijamas faktas, kad aplinkos triukšmas daro poveikį žmogaus sveikatai. Tarp negatyvių poveikių žmogaus organizmui galima paminėti miego ir dėmesio sutrikimus, negalėjimą atsipalaiduoti ir pan. Taigi, apsauga nuo triukšmo - svarbus sveikatos apsaugos aspektas. Pagaminti iš daugiakamerinio GEALAN profilio langai veiksmingai saugo nuo triukšmo, iš esmės sumažina pastarojo lygį ir gerina gyvenimo kokybę.

Pagrindinis triukšmo šaltinis - miesto kelių transportas, gamybinės įmonės ir miesto teritorijoje esantys geležinkeliai. Daugiausia triukšmo skleidžia stambios automagistralės, šalia jų triukšmo lygis dieną siekia 80 dB. Pagal sanitarines normas triukšmo lygis gyvenamosiose
patalpose negali viršyti 40 dB dienos metu, o naktį jis neturi būti didesnis nei 30 dB. Lygiai tokios pat garso stiprumo vertės yra tada, kai mes tyliai kalbame. Miesto centre, judriose pagrindinėse gatvėse, triukšmo lygis gali siekti net 90 dB. Dėl GEALAN profilių sistemų konstrukcijos ypatumų šie langai atitinka aukštus garso izoliacijos reikalavimus.

Iš GEALAN profilių pagaminti langai su garsą izoliuojančiais stiklo paketais užtikrins komfortą ir jaukumą, leis Jums ramiai miegoti, net jeigu šalia Jūsų namų važinėja traukiniai ar skraido lėktuvai.

S 8000 IQ profilių sistema - kokybė be kompromisų

profiliu-sistema-s8000

Sistemoje S 8000 IQ galima pasirinkti iš 5, 6 ar 7 kamerų profilių. Jų konstrukcija leidžia naudoti stambių matmenų plieno armatūrą, o tai užtikrina puikų stabilumą ir patvarumą, atitinkantį keliamus statybos objektams su stambiomis langų konstrukcijomis reikalavimus. Kamerų skaičius ir išsidėstymas sąlygoja padidintą atsparumą šilumos laidumui ir gerina garso izoliacijos rodiklius. Platus profilio falco paviršius palengvina lango priežiūrą.

profiliu-sistema-s8000-privalumai

Formos ir funkcijų derinys

Langai - tai ryški Jūsų namo interjero ir eksterjero detalė, todėl jie turėtų ne tik atitikti griežtus techninius reikalavimus, bet ir tiesiog gražiai
atrodyti. Lango patrauklumas daugiausiai priklauso nuo lango profilio formos ir spalvos. S 8000 IQ yra klasikinės sistemos pavyzdys, pasižymi ryškiomis klasikinėmis linijomis ir apvaliais kontūrais. Stiklajuosčių formų gausa, didelis profilio spalvos pasirinkimas leis įgyvendinti net pačius įmantriausius architektūros ir dizaino projektus.

profiliu-sistema-s8000-dizainas


ACRYLCOLOR - tegyvuoja spalvos!

Spalvoti langai - nepakartojamas skiriamasis bruožas, jie formuoja unikalų pastatų įvaizdį. Spalvoti langų profiliai leidžia įgyvendinti net neįprasto dizaino projektus ir atsižvelgti į architektūros regionines ypatybes. Atspalvių  paletė atitinka pačius reikliausius pageidavimus: galite pasirinkti labiausiai Jums tinkančią spalvą nuo taurios baltos iki prašmatnaus sidabro. Aukštas ACRYLCOLOR kokybės standartas patvirtintas RAL atitikimo ženklu.

Spalvoti profiliai yra gaminami pagal specialią koekstruzijos technologiją, gamybos procese baltą PVC pagrindą sulydant su spalvoto akrilo sluoksniu. Išorinė spalvota akrilinė danga atspari mechaniniams pažeidimams ir negatyviam atmosferos poveikiui. Šilkinė neblizgi danga yra neporėta, todėl ant jos nesirenka dulkės ir purvas, ji nesisluoksniuoja,  nesilupa, jos nereikia dažyti. ACRYLCOLOR langus lengva prižiūrėti. ACRYLCOLOR langai neblunka ir spalvos pokyčio nepastebėsite ilgus dešimtmečius.

acrycolor-privalumai

Ilgalaikis spalvos patvarumas

Jau beveik trisdešimt metų GEALAN sėkmingai naudoja koekstruzijos metodą. Terminio proceso metu įkaitinus metalą balto profilio pagrindas su išlydytu akrilu suliejamas į vienalytę masę. Spalvotas akrilo sluoksnis dengiamas ant balto profilio paviršiaus. Tokiu būdu iš koekstruderio tūtos ištraukiamas jau dvispalvis ACRYLCOLOR profilis.

Net po dešimtmečių pakeitus to paties objekto spalvoto ACRYLCOLOR profilio langus beveik neįmanoma pastebėti spalvos skirtumo.

Didelė atspindėjimo galimybė Akrilo sluoksnis praleidžia saulės spindulius, todėl pagrindinis baltas profilis atspindi didžiąją saulės spindulių, prasiskverbiančių pro akrilo sluoksnį, dalį. Tokiu būdu spalvotas profilis kaista panašiai kaip ir baltas

acrycolor-profilis


Medienos imitacija - tauri klasika

Tiems, kas pageidauja savo namų fasadą, išlaikant medinių langų estetiką ir kartu nenori prarasti šiuolaikinių langų technologinių privalumų, siūlome puikią alternatyvą - PVC langus, laminuotus imituojant medieną. Tokie langai rekomenduojami kaip klasikinio stiliaus elementas renovuojant senus pastatus ar privačioje statyboje pabrėžiant regioninio stiliaus bruožus. Plastikiniai langai, padengti imituojančiu medienos tekstūrą laminatu, suteikia pastatui savitumo. GEALAN profilius galima laminuoti iš dviejų, vidinės ir išorinės, pusių, naudojant dažytos rudos masės profilį. Toks sprendimas tobulina lango išvaizdą ir net atidarytas langas atrodo visiškai natūraliai - imituojanti medieną dekoratyvinė danga puikiai prisitaiko prie bendro vaizdo. Šiuolaikinis langas konstruojamas, atsižvelgiant į namo tipą ir užsakovo individualius pageidavimus.

tauri-klasika

Įvairovė ir neribotos galimybės

Jeigu didesnį dėmesį skiriate fasado dekoravimui ir esate šiuolaikinių langų technologijų šalininkas, Jums skirta vienintelė alternatyva - spalvoti PVC langai, t. y. langai, kurių profiliai laminuoti dekoratyvine imituojančia medieną plėvele arba spalvota plėvele su medžio rievių faktūra. Iš tokių profilių pagaminti langai tinka ir senų istorinių, ir bet kurio kito architektūrinio stiliaus pastatų įstiklinimui. Raštų ir spalvų įvairovė tikrai neapvils Jūsų. Imituojančia medieną arba spalvota su medžio rievių faktūra plėvele gali būti dengiama ir vidinė spalvoto ACRYLCOLOR profilio pusė. Plėvelės raštas iš lango vidinės pusės ir jo išorėje gali būti skirtingas. Galima laminuoti ir tik vieną kurią nors balto profilio pusę.

ivairove

Jauskitės puikiai ir taupykite energiją kartu su Viva Langais! Esame gamintojai, savo srities profesionalai, todėl gaminius ir paslaugas Jūs gaunate iš pirmų rankų. Dėka ilgametės patirties ir gerų santykių su tiekėjais, galime Jums pasiūlyti aukštą kokybę ir gerus terminus.

Mūsų gamyba - plataus profilio, todėl galime pagaminti įvairių spalvų bei formų plastikinius langus. Viskas pagal Jūsų individualius poreikius.

Gamybai naudojame tik pasaulyje žinomų ir pripažintų gamintojų sertifikuotas ir ekologiškas medžiagas. Gaminiai sertifikuoti, gaminami iš naujų, neperdirbtų medžiagų, nenaudojant švino.

Paslaugoms ir gaminiams suteikiama ilgalaikė garantija.

Visos paslaugos - vienose rankose: konsultacija, projektavimas, gamyba, montavimas, apdaila. Plačios serviso paslaugos.

"Viva langai"- tai šiluma, energijos taupymas, šviesus vaizdas ir šiuolaikiškas komfortas Jūsų namuose.

Dirbame visoje Lietuvoje!

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus