visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pavargote kovoti su sąnarių skausmu? Judėkite lengviau su SANAKIN naujove!

Pavargote kovoti su sąnarių skausmu? Judėkite lengviau su SANAKIN naujove! Pavargote kovoti su sąnarių skausmu? Judėkite lengviau su SANAKIN naujove!

BALTIC MEDICS, UAB

"Sanakin" - autologiniai imuniniai proteinai uždegimui mažinti ir regeneracijai gerinti, esant artrozei ir sąnarių skausmams. Naudojant šią naują ir patvirtintą technologiją susidaro regeneratyvinis priešuždegiminis serumas, gaunamas iš paciento autologinio (savo paties) kraujo.

Palyginti su kitomis gydymo formomis ,,Sanakin“ panaudojimas gydytojui suteikia unikalią galimybę gydyti ARTROZĘ ir UŽDEGIMUS grynai biologiniu ir visiškai autologiniu būdu. "Sanakin" - tai:

- Natūralus metodas;

- Skatina autologinės regeneracijos jėgas;

- Malšina skausmą;

- Mažina uždegimą;

- Apsaugo kremzlę;

- Neturi šalutinio;

- Neįmanoma perdozuoti;

- Neribota gydymo trukmė;

- Gyvenimo kokybes gerinimas.

Konsultuoja gydytojas – traumatologas.

Autologinio kondicijonuoto kraujo serumo veikimo principas pagal Sanakin technologiją

1. Kraujo ląstelių suaktyvinimas, specialaus stiklo paviršiaus pagalba, gaminti Interleukinus ir augimo faktorius 3 valandų inkubacijos laikotarpyje (37 laipsnių temperatūroje). Šių interleukinų ir augimo faktorių koncentracija po cetrifugacijos nutrauktame serume yra padidėjusį apie 4-4,5 karto palyginus su natyviu krauju (po valandų inkubacija ): lL-1-Ra, lL-4, IL-10, IL-11 o taip pat PDGF, FGF, VEGF, TGF-lš.

2. Veikimas: IL-1-Ra apsaugo sąnarių kremzlės irimą, užimdami specialius receptorius; atstato audinio homeostazę ir mažina uždegimą. IL-4,1o ir 11 slopina uždegimą audinyje ir reguliuoja imunologinius biocheminius kaskados procesus. Augimo faktoriai: PDGF aktyvina fibroblastus,
osteoplastus ir raumenų ląstelių atsinaujinimą; FGF stimuliuoja kolageno gamybą, žaizdos gydymą ir kraujagyslių atsistatymą; VEGF skatina plazminių proteinų praeinamumą iš kraujagyslių į žaizdos audinio vietą; TGF-IŠ mažina rando susidarymą žaizdos gyjimo procese.

3. Ilgalaikis poveikis: kadangi visi šie Interleukinai ir augimo faktoriai vieni kitus audinyje stimuliuoja, atsiranda natūralus aktyvumas audinyje, šiuos proteinus gaminti padidėjusia koncentracija - šiuo atveju yra "užvedama" natūrali biocheminė kaskada, kuri perstumia homeostazę į teigiamų proteinų būseną = audinys (ir visai nesvarbu kur!, t.y. raumuo, oda ir t.t.) "išmoksta" pats pagerinti savo regeneraciją.

4. Kad pasiekti Šį efektyvumą, reikalinga kartoti injekciją 3-5 kartus; geriausiai 1 x savaitėje; mažiausias tarpas tarp injekcijų turi būti 3 dienos. lnjekcijų skaičių nustato gydytojas pagal pažeidimo laipsnį (pvz. Artrozės laipsnį ).

5. Ši technologija yra kombinuojama kai kuriuose centruose su deguonies terapija į veninį kraują (Oxyven), kad sumažinti neigiamus uždegiminius kraujo faktorius prieš Sanakin technologijos terapiją (pvz. TNF alfa: nekrozės faktorių) ir su "intravasiv lazeriu", kad pagerinti receptorių efektyvumą.

Judėkite lengviau su Sanakin naujove!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus