visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Patikima priemonė dumblių naikinimui tvenkiniuose su žuvimis – algicidas baktericidas EarthTec®

Patikima priemonė dumblių naikinimui tvenkiniuose su žuvimis – algicidas/baktericidas EarthTec® Patikima priemonė dumblių naikinimui tvenkiniuose su žuvimis – algicidas/baktericidas EarthTec®

„EarthTec®“ yra patvirtintas, patikimas ir saugus aplinkai tirpalas, padedantis kovoti prieš dumblių žydėjimą. „EarthTec®“ algicidas ir baktericidas yra sukurtas naudojimui ežeruose, tvenkiniuose, fontanuose ir kitose vandens sistemose.

„EarthTec®“ puikiai tinka naudoti tvenkiniuose su žuvimis, nes naikina dumblius, bet nekenkia jokiems gyviems organizmams.

„EarthTec®“ greitai ir tolygiai pasklinda vandenyje, todėl nepaisant atskiedimo normos, aktyvus ingredientas, esantis „EarthTec®“ greitai ir tolygiai pasklis po vandens paviršių į kurį jis bus įpiltas – nereiks priemonės nei maišyti, nei suplakti. Vanduo apdorotas su „EarthTec®“ gali būti naudojamas iš karto po atlikto vandens valymo, be žalos augalams ir žolei.

„EarthTec®“ yra sertifikuotas pagal NSF/ANSI Standart 60 kaip geriamojo vandens priedas ir užregistruotas JAV aplinkos apsaugos agentūros kaip algicidas ir baktericidas. Aktyvus „EarthTec®“ ingredientas yra biologiškai aktyvi vario jonų (Cu++) forma. „EarthTec®“ turi unikalų hidrotropą, kuris padeda sudaryti didesnę šių jonų koncentraciją, keičiantis vandens sąlygoms.

Skirtingai nei kiti vario sulfato pagrindo vandens valymo produktai, kuriuos galima rasti šiandienos rinkoje, varis, esantis „EarthTec®“, yra ištirpintas ir, kas yra svarbiausia, vario jonų paskleidimas yra kontroliuojamas biologinio poreikio, o ne vandens sąlygų. Šios unikalios savybės leidžia Jums pasiekti ilgalaikę kontrolę, kovojant prieš dumblius ir bakterijas, išvengiant pernelyg intensyvios vandens priežiūros. Tol, kol jie veikia, vario jonai, esantys „EarthTec®“, išlieka vandenyje neribotą laiką nesudarydami nuosėdų, kurios nusėstų vandens sistemų dugne. Unikalios „EarthTec®“ savybės sudaro galimybes produktui tolygiai pasiskirstyti vandenyje be purškimo, maišymo ar plakimo.

„EarthTec®“ techniniai duomenys:

EPA Numeris: 64962-1 Algicidas/Baktericidas.
Virimo temperatūra: 100º C.
Užšalimo temperatūra: 0º C.
Garų slėgis: 0.1 mm 20º C.
Garų tankis: 1.0.
Lyginamasis svoris: 1.2.
pH: 0.5.
Aktyvūs ingredientai (veiklioji medžiaga): Vario Sulfato Pentyhidratas* 20 % (* Vario metalo atitikmuo 5 %); Inertiniai ingredientai 80 %.
Amoniakas: 0.6% (NSF ataskaita) (masė).
Išvaizda: skaidrus mėlynas skystis.
Tirpumas vandenyje: labai tirpus.
Savaiminio užsiliepsnojimo temperatūra: nėra.
Liepsnojimo ribos: nėra.
Sprogimo pavojus: nėra.

„EarthTec®“ žemės ūkyje ir agronomijoje

Auginant kiaules neretai susidaro nemalonūs kvapai ir dujos. Suformuotos kietųjų dalelių atliekų sankaupos gali sukelti skystų atliekų saugojimo galimybių sumažėjimą atliekų duobėse ir tvenkiniuose. Privalumas, kurį suteikia „EarthTec®“ naudojimas, yra jo sugebėjimas suardyti kietąsias atliekas.

„EarthTec®“ nuotekoms valyti

Tam tikri organizmai Jūsų nuotekų tvenkinyje gali sukelti nemalonius kvapus, taip pat dėl jų gali atsirasti problemų surenkant kietąsias daleles, o tai gali pakenkti įrengimams. „EarthTec®“ yra saugus aplinkai ir padeda išspręsti problemas, susijusias su nuotekų valymu.

„EarthTec®“ geriamo vandens valymui

Geriamame vandenyje gali atsirasti medžiagų, kurios sukels tokias problemas kaip nemalonus vandens kvapas ir skonis, kas gali sukelti THM (Trihalomethanes) ir HAA (Halogenic Acetic Acids) lygių padidėjimą. Žemas „EarthTec®“ pH lygis padeda absorbuoti tiek organines medžiagas, tiek bakterijas. Žemas rūgštingumas taip pat sumažina organinių medžiagų tirpumą ir leidžia huminėms medžiagoms nusėsti.

Įsigyti algicidą baktericidą „EarthTec®“ galite čia: https://www.baseinuchemija.com/tvenkiniu-priemone-naikinanti-dumblius-algicidas-baktericidas-earthtec

Daugiau informacijos apie „EarthTec®“ produktą: tel. 8 639 33 900 arba el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus