visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Patentuota dūmtraukio konstrukcija kietojo kuro katilų įrenginiams ASTRA padės sutaupyti dar daugiau šilumos

Patentuota dūmtraukio konstrukcija kietojo kuro katilų įrenginiams ASTRA padės sutaupyti dar daugiau šilumos Patentuota dūmtraukio konstrukcija kietojo kuro katilų įrenginiams ASTRA padės sutaupyti dar daugiau šilumos

VILPRA, UAB

UAB „Vilpra“ - viena didžiausių Lietuvoje šildymo sistemų prekybos ir įrengimo įmonių, džiaugiasi klientams galėdama pasiūlyti gaminius su užpatentuota ASTRA technologija, kuri leis sutaupyti dar daugiau šilumos.

UAB „Vilpra“ įmonės partnerio, Alytaus „Astra“ visų kietojo kuro katilų įrenginiams tinkama dūmtakio konstrukcija - tai Valstybinio Patentų Biuro patvirtintas išradimas.
 
UAB „Astra”  gavo patentą Nr. 6004 LR Valstybiniame Patentų Biure katilo dūmtakio konstrukcijai. Šis techninis sprendimas numato katile įrengti 3 ar daugiau turbulencines plokšteles, kurios, būdamos išeinančių karštų dūmų kelyje, juos sustabdo. Tokiu būdu dūmas atiduoda daugiau karščio greta esančiam šilumokaičiui ir iš katilo išeina labiau atšalęs. 3-ys turbulencinės plokštelės katilo dūmtakyje sumažina dūmo temperatūrą ne mažiau nei 50° C, o 5-ios ir visu 100° C. Katilas nešvaisto šilumos per kaminą, bet perduoda ją šildymo sistemai.
 
Astros patentuotos katilo konstrukcijos privalumas yra ne tik šilumos taupymas, bet ir geros valymo galimybės. Turbulencinės plokštelės neprikepa prie šilumokaičio sienelės, nes liečiasi prie jo labai mažu plotu, be to, jas lengva išimti ir nuvalyti. Yra plačiai paplitusi kita dūmtakio konstrukcija, kuri turi vamzdžius ir juose įrengtus sraigtinius turbuliatorius. Ji yra gera, tačiau joje būtina turbuliatorius nuolat „sujudinti”. Nepadarius to, turbuliatoriai gali prikepti. Astros katilo konstrukcijoje esančios turbulencinės plokštelės neprikeps, o jas išvalyti pakaks kartą per šildymo sezoną.
 
UAB „Vilpra“ yra vienintelis „Astra“ prekybinis atstovas Lietuvoje nuo 2011 metų bei turi teisę prekiauti šio gamintojo produkcija Latvijoje, Estijoje bei Kaliningrade.

dumtraukiu-kosntrukcija-astra-tinkanti-visu-kieto-kuro-katilu-irenginiams-patentuotas-isradimas2 „Astra“ dujų generacijos principu veikiantys kieto kuro katilai ir granulinės krosnelės:

dumtraukiu-kosntrukcija-astra-tinkanti-visu-kieto-kuro-katilu-irenginiams-patentuotas-isradimas1

UAB „Vilpra“ įmonės veikla – šildymo, kondicionavimo, vonios kambario įrangos, įdėklų į kaminus ir pristatomųjų dūmtraukių mažmeninė ir didmeninė prekyba bei montavimas.

UAB „Vilpra“ prekybos salonai bei atstovybės veikia 20 Lietuvos miestų. Įmonė bendradarbiauja su daugiau nei  200 Europos šildymo, vandens tiekimo, šilumos apskaitos ir taupymo įrengimų gamintojų ir atstovauja Lietuvoje bei Europoje gerai žinomoms kompanijoms. Vienas iš pagrindinių bendrovės sėkmės garantų - kompleksiškas požiūris į šildymo, vandentiekio, oro kondicionavimo ir dūmtraukių sistemų įrengimą. UAB „Vilpra“ gali pasiūlyti viską, ko reikia aukščiau minėtoms sistemoms įrengti - nuo profesionalios konsultacijos iki reikiamos įrangos parinkimo, jos sumontavimo, garantinio/pogarantinio aptarnavimo ir techninės priežiūros.

VILPRA - šiluma Jūsų namams ...

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus