visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Patarimai asmeninių pardavimų profesionalams

Patarimai asmeninių pardavimų profesionalams Patarimai asmeninių pardavimų profesionalams

AM KONSULTAVIMAS, UAB

Kaip atrasti kliento PIN kodą – mokymai profesionalams ir ne tik I dalis.

Kiekvienas žmogus yra unikalus, turi savo unikalius pirštų antspaudus ir unikalią vertybių sistemą. Tą vertybių sistemą galima palyginti su mokėjimo kortelės PIN kodu. Tam, kad žmogus pasielgtų taip, kaip norėtume, būtina sužinoti jo PIN kodą ir tinkamų momentu „surinkti tą unikalią skaičių kombinaciją“. Tada atsiveria kliento širdis ir... piniginė. „Taip, atrodo pardavimo procesas ir visiškai nesvarbu, ką parduodame:  prekes, paslaugas, idėjas ar save – tvirtina AM Konsultavimas įmonės direktorius Valdemar Chorostin.

Finansinės paslaugos - gyvybės draudimas, investiciniai fondai, pensiniai fondai, draudimo paslaugos - priklauso specifinių paslaugų grupei. Tai paslaugos, kurios yra parduodamos, o ne perkamos. Didesnę įtaka pardavimų sėkmei turi konsultanto asmenybė, jo profesionalumas.

Patarimai asmeninių pardavimų profesionalams

Finansų konsultantas, draudimo brokeris – nauja profesija. Profesionalai padeda žmonėms pasirūpinti tuo, kas svarbiausia. Net ir Vakarų Europoje daugelis žmonių gyvena nuo algos iki algos. Dažnai tie, kas uždirba daug, turi dar didesnių įsipareigojimų. O konsultanto profesija – susitikinėti su žmonėmis ir kalbėtis su jais apie gyvenimą, jų svajones apie rizikas ir pavojus, kurie gresia. Laisvai, nuoširdžiai kalbėti ir parodyti savo žmogiškumą – toks yra pagrindinis profesijos iššūkis. Laisvai kalbėti apie vaikų išsilavinimą, gresenčias rizikas, mirtį, invalidumą, apie artėjančią pensiją,...

Profesionalūs finansų konsultantai ir brokeriai  kalba apie rizikas, kurios gresia kiekvienam žmogui. Kiekvienam iš mūsų gresia susilaužyti koją, ir vietoj darbo, pusę metų pragulėti lovoje. Yra tikimybė susirgti vėžiu arba kita kritine liga, tokia kaip insultas, infarktas.

Poreikių nagrinėjimas, ko gero, yra pats svarbiausias pardavimo proceso etapas. Įvaldę poreikių nagrinėjimo kompetenciją, galėsite padidinti 10, 15 o gal net ir 50 proc. savo pardavimų rezultatus per artimiausius mėnesius – tvirtina V. Chorostin. Būtent tam buvo sukurti video mokymai „Kaip atrasi kliento PIN kodą“ – sako mokymų autorius. Šie mokymai skirti profesionaliems finansų konsultantams ir brokeriams, bet bus naudingi ir kitų paslaugų prekių pardavėjams, kurie užsiima asmeniniu pardavimu.

Patarimai asmeninių pardavimų profesionalams

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus