visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Patalpų šildymas ir vėdinimas – geriausi sprendimai UAB KONVENTA

Patalpų šildymas ir vėdinimas – geriausi sprendimai UAB KONVENTA Patalpų šildymas ir vėdinimas – geriausi sprendimai UAB KONVENTA

KONVENTA, UAB

UAB „Konventa“ atlieka ypatingų statinių – gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų – dalies projektavimo, taip pat statinio šildymo, vėdinimo ir kondicionavimo, bei statybos darbus. Įmonė įrengia statinių šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo, statinių vandentiekio ir nuotekų šalinimo inžinerines sistemas.

 

Patalpų šildymas ir vėdinimas

Įmonė atlikdama sistemų projektavimo ir įrengimo darbus stengiasi maksimaliai suderinti technologinius poreikius su galiojančiais standartais ir normomis, optimizuoti techninius sprendimus ir parinkti ekonomiškiausius būdus pasiekti norimų rezultatų.

UAB „Konventa“ teikia įvairios paskirties pastatų vėdinimo sistemų (padavimo, ištraukimo, rekuperacinių ir kt.) projektavimo, montavimo, modernizavimo, rekonstrukcijos paslaugas.
 
Taip pat įmonė gali įrengti įvairius (Split, Multispslit, VRF, Ciler-fancoil) oro kondicionierius ir šilumos siurblius (oras-oras, oras-vanduo) patalpose.
 
Ji teikia orinio šildymo sistemų (elektrinių radiatorių, elektrinių ir vandeninių šildytuvų su ventiliatoriai, oro užuolaidų, infraraudonųjų spindulių šildytuvų) įrengimo paslaugas.

UAB „Konventa“ įrengia patalpų mikroklimato ir specialiųjų reikalavimų palaikymo sistemas (temperatūros, viršslėgio, dregmės, CO2) ir jų valdymo automatiką.

Įmonė teikia oro valymo (filtravimo) sistemų įrengimo bei šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemų valdymo automatikos įrengimo paslaugas.

UAB „Konventa“ suteikia orinio šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo sistemų ir jų automatikos priežiūros paslaugas, jų techninį aptarnavimą ir remontą.

Įmonė tiekia įrangą ir medžiagas, suteikia vėdinimo sistemų balansavimo, oro srautų reguliavimo ir matavimo, vėdinimo sistemų pasų paruošimo paslaugas.

Taip pat UAB „Konventa“ specialistai suteikia konsultavimo ir techninių sprendimų įvertinimo paslaugas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus