visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Patalpų drėkinimo nauda

Patalpų drėkinimo nauda Patalpų drėkinimo nauda

City-Line LT, UAB

Optimalus drėgmės lygis patalpose turėtų svyruoti tarp 40-60%. Žemesnė jos norma žmogui gali sukelti tiek diskomfortą, tiek sveikatos sutrikimų. Todėl sausą patalpų orą būtina drėkinti.

Sauso oro padariniai

Nustatyta, kad žemas drėgmės lygis yra laikomas kenksmingu sveikatai. Gripo virusai, bakterijos ir mikrobai sausame ore išgyvena ilgiau ir akių lygyje sklando ilgesnį laiką. Taip sausas oras skatina gripo virusų ir bakterijų perdavimą. Rizikuojame susilpninti bendrą organizmo imunitetą.

Patalpų vėdinimas: efektyvūs sprendimo būdai

Sausas oras spartina odos senėjimą. Šis aspektas yra svarbus kiekvienai savimi besirūpinančiai moteriai. Išsausėjus orui namuose žmogaus oda greičiau sensta, sausėja ir praranda elastingumą. Sumažėja odos atsparumas infekcijoms. Ji parausta, o kartais net pradeda šerpetoti. Tinkamas drėgmės lygis padės išsaugoti odos stangrumą bei sveiką spalvą.

Dermatologai visame pasaulyje sutinka, kad drėgmė teigiamai įtakoja žmogaus organizmą ir odą. Taigi namuose būtina drėgmė padeda išlaikyti sveiką odos spalvą ir stangrumą, užkirsti kelią kvėpavimo takų ligoms.

Efektyvus sprendimo būdas

Vienas iš efektyviausių sprendimų būdų yra oro drėkintuvas. Tai prietaisas, kuris sukurtas specialiai patalpų, kuriuose tvyro sausas oras, drėkinimui. Šis įrenginys pasižymi tyliu veikimu ir veiksmingu mikroklimato sureguliavimu. Jie nekenksmingai drėkina patalpų orą. Taip jiems suteikiamas gaivos ir švaros pojūtis. Naudojant šį prietaisą pagerėja savijauta ir koncentracija dirbant. O taip pat sumažėja dulkių kiekis ore.

Patalpų vėdinimas: efektyvūs sprendimo būdai

Mūsų laikais oro drėkintuvas – ne prabanga. Didelis asortimentas bei draugiškos kainos nustebins ne vieną. UAB „City-Line LT“ specialistai rekomenduoja drėkinti patalpas oro drėkintuvu bent 2-3 kartus per savaitę. Esant labai sausam orui – kiekvieną dieną. Drėgnas oras padės Jums laisvai kvėpuoti ir jaustis komfortiškai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus