visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Parodų stendai – puiki priemonė ryšių su klientais užmezgimui

Parodų stendai – puiki priemonė ryšių su klientais užmezgimui Parodų stendai – puiki priemonė ryšių su klientais užmezgimui

GRAFIKOS DIRBTUVĖS, UAB

Parodos yra puiki vieta, kurioje verslo atstovai gali užmegzti ryšius su potencialiais naujais klientais ir tiekėjais. O visko pradžia juk yra patraukti žmonių dėmesį, kad jie prieitų prie Jūsų stendo ir galėtumėte pabendrauti. Sudominus klientą stendu yra žymiai lengviau supažindinti jį su savo produktu ar paslauga.

Deja, kai kuriems verslininkams tenka nusivilti, nes dalyvavimas parodose turi būti nuoseklus ir daugkartinis, o kartais paprastesni parodų stendai nepasiteisina, neatneša reikiamos naudos. Geras parodų stendas turi būti pilnai išpildytas, tiek idėjiškai, tiek ir marketingo atžvilgiu, išsiskirti iš minios. Ne mažiau svarbu, kad jis būtų ir kokybiškai pagamintas.

Pirmasis dalykas, kurį reikia apsvarstyti pradėjus kurti parodų stendą, tai grindų plotas. Kiekvienas parodos dalyvis gauna tikslų grindų plotą, kurio dydis priklauso nuo parodos organizatorių nustatytų įkainių. Tačiau ar plotas didelis, ar mažas, būtina išnaudoti kiekvieną duotą centimetrą. Yra įmanoma turint mažą plotelį, padaryti dinamišką, interaktyvų ir labai patraukiantį akį stendą, kita vertus įmanoma ir turint didelį plotą jo visiškai neišnaudoti. Todėl yra labai svarbu pasisamdyti tinkamus šios srities profesionalus, kurie puikiai atliktų savo darbą.

Parodų stendai – puiki priemonė ryšių su klientais užmezgimui

Tai mus atveda prie antrojo, labai svarbaus punkto – profesionalaus dizaino ir marketingo atžvilgiu efektyvaus sprendimo. Yra galimi du keliai: arba pasitelkti savo fantaziją ir bandyti sumąstyti savo stendo idėją arba pasitelki šios srities specialistus. Dirbant savarankiškai dažnai kyla nesklandumų perkeliant šias idėjas į realybę, o kur dar iššūkis, kad stendą vertins daug žmonių, lygins su konkurentais. Patyrusi įmonė, kuri nuolat kuria ir gamina parodų stendus, turi patirtį ir kompetenciją, kad pasiūlytų geriausius sprendimus ir įgyvendintų Jūsų idėjas. Taip pat jie puikiai žino, kas traukia žmogaus akį ir ko reikia, kad parodų stendas būtų sėkmingas ir išsiskirtų iš konkurentų.

Svarbus dalykas, apie kurį reta įmonė pagalvoja, tai kad dažnai tenka dalyvauti ne vienoje parodoje. Tokius stendus patogu gabenti ir galima naudoti keliose parodose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus