visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Parodos Lietuvoje 2018 m. VASARIS

Parodos Lietuvoje 2018 m. VASARIS Parodos Lietuvoje 2018 m. VASARIS

Parodos Lietuvoje 2018 m. VASARIS: „STUDIJOS 2018“ – 2018 m. vasario 8-10 d.; Baltijos regiono konferencijų turizmo paroda – kontaktų mugė „CONVENE“ – 2018 m. vasario 14-15 d.; „VILNIAUS KNYGŲ MUGĖ 2018“ – 2018 m. vasario 22-25 d.; „SVEIKATOS DIENOS 2018“ – 2018 m. vasario 23-25 d.; „BEAUTY EXPO 2018“ – 2018 m. vasario 23-25 d.

Renginio pavadinimas / renginio data:  Renginio aprašymas: Renginio vieta: Daugiau informacijos:
„STUDIJOS 2018“

2018 m. vasario 8-10 d.
„STUDIJOS 2018“ – XVI tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda

Parodos moto – renkuosi pažangią Lietuvą! 2018 metai Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio metai, kuomet ypatingas dėmesys bus skiriamas visuomenės valstybinei savivokai ir pilietinei atsakomybei ugdyti. Paroda „STUDIJOS“ kasmet sutelkia dešimtis tūkstančių moksleivių, planuojančių savo ateitį baigus mokyklą. Todėl kviečiame joje akcentuoti mokymosi ir studijų Lietuvoje svarbą, skatinti jaunimo norą kurti ir gyventi savo šalyje, ugdyti patriotizmą ir pasididžiavimą savo šalies mokslo, kultūriniais pasiekimais.

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

1, 2, 3, 4, 5 ekspozicijų salės.

Laisvės pr. 5, Vilnius

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt

„CONVENE 2018“

2018 m. vasario 14-15 d.

„CONVENE“ – VI tarptautinė dviejų dienų verslo turizmo paroda – kontaktų mugė, skirta Baltijos šalių verslo turizmo atstovams.

Renginio tikslas – suburti konferencijų turizmo verslo profesionalus iš Baltijos regiono, prisistatyti užsienio klientams bei paskatinti šio verslo vystymąsi regione, o ypatingai Lietuvoje. Vienas iš pagrindinių „CONVENE“ tikslų – siekiant aukštos kokybės standartų, sukurti išskirtinę aplinką verslui plėtoti, neformaliam bendravimui skatinti bei profesinėms žinioms tobulinti. Planuojama, kad į 2018 m. renginį atvyks daugiau nei 165 atrinktų potencialių užsienio klientų, besidominčių tarptautinių renginių organizavimo galimybėmis Baltijos jūros regione. Su užsienio klientais susitiks ir savo paslaugas bei produktus pristatys ne mažiau kaip 80 verslo turizmo atstovų (viešbučiai, agentūros, konferencijų biurai, konferencijų centrai, netradicinės renginių vietos, įvairūs specializuotų paslaugų teikėjai) iš Lietuvos bei kaimyninių valstybių: Latvijos, Estijos, Suomijos, Švedijos, Lenkijos, Rusijos ir Baltarusijos. Kaip ir kasmet, renginio dienomis – 2018 m. vasario 14-15 d. – vyks edukacinė programa visiems renginio dalyviams, kurioje dalyvaus tarptautiniu mastu gerai žinomi konferencijų turizmo, marketingo bei kitų sričių ekspertai.

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

Laisvės pr. 5, Vilnius
Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt
„VILNIAUS KNYGŲ MUGĖ 2018“

2018 m. vasario 22-25 d.
„VILNIAUS KNYGŲ MUGĖ 2018“ tema – „Skaitau Lietuvą – skaitau pasaulį“.

2018 m. „Vilniaus knygų mugė“ ir atkurtos Lietuvos valstybės šimtmetis bus puiki proga įvertinti ir pajausti kaip keitėmės, kuo gyvenome, kokie Lietuvos ir pasaulio autoriai, asmenybės ir tekstai labiausiai paveikė mus per visą šimtą metų, ir tuo pačiu diskutuoti, ieškoti ir kalbėtis apie tai, kaip ir kokią Lietuvą bei pasaulį skaitydami kursime ateinantį šimtą metų.
Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

1, 2, 3, 4, 5 ekspozicijų salės.

Laisvės pr. 5, Vilnius

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt

„SVEIKATOS DIENOS 2018“

2018 m. vasario 23-25 d.

„SVEIKATOS DIENOS 2018“

Parodos tikslas pristatyti produkciją, paslaugas bei aktualias naujienas: sveikatai, sveikai gyvensenai skirtų gaminių ir paslaugų tiekėjus; sveikatą stiprinančių ir gydymui skirtų preparatų gamintojus bei jų atstovus; sveikatos priežiūros, gydymo, reabilitacijos įstaigas ir klinikas.

Paroda pirmą kartą vyks didžiausioje šalies arenoje. Parodos perkėlimas į modernią ekspozicijos erdvę Kauno centre atvers naujas galimybes dalyviams rengti savo produkcijos ar paslaugų pristatymus, sveikatingumo seminarus ir prezentacijas.

„Žalgirio arena“

Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas
UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt
„BEAUTY EXPO 2018“

2018 m. vasario 23-25 d.

„BEAUTY EXPO 2018“

Paroda „Beauty Expo“ skirta grožio meistrams, teikiantiems aukščiausios kokybės paslaugas, taip pat profesionalių grožio industrijos priemonių gamintojams, tiekėjams ir distributoriams.
Kviečiame susitikti su esamais ir surasti potencialius klientus, pristatyti savo įmonės veiklą, užmegzti naudingus kontaktus ir bendradarbiavimo ryšius, pasisemti naujų idėjų.

„Žalgirio arena“

Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus