visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Parodos Lietuvoje 2018 m. SAUSIS

Parodos Lietuvoje 2018 m. SAUSIS Parodos Lietuvoje 2018 m. SAUSIS

Parodos Lietuvoje 2018 m. SAUSIS: „AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2018“  – 2018 m. sausio 17 d.; „PROFESINIO MOKYMO MUGĖ 2018“ – 2018 m. sausio 17 d.; „ADVENTUR 2018“  – 2018 m. sausio 26-28 d.

Renginio pavadinimas / renginio data:   Renginio aprašymas: Renginio vieta: Daugiau informacijos:
„AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2018“

2018 m. sausio 17 d.

„AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2018“

Lietuvoje vykstant valstybinių universitetų tinklo optimizavimo procesui, rinktis būsimą profesiją abiturientai privalo itin atsakingai ir tikslingai. Todėl „Aukštųjų mokyklų mugės“ užduotis ne tik padėti išsirinkti studijų programą, bet ir papildomai pateikti informacijos apie planuojamą studijų kokybės gerinimą, studijų atitiktį valstybės, visuomenės ir darbo rinkos poreikiams.

Renginio tikslas:
Didinti bendrojo priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas sistemos efektyvumą, siekiant užtikrinti sąmoningą ir informacija paremtą studijų pasirinkimą ir prieinamumą.
Aukštesniųjų klasių moksleivius, mokytojus ir visus, kurie domisi aukštuoju mokslu, supažindinti su aukštųjų mokyklų siekiais ir tikslais, pirmosios ir antrosios pakopos studijų programomis, pasirinkimo galimybėmis ir priėmimo tvarka.
Patarti ir konsultuoti, kokių žinių ir gebėjimų reikia norint studijuoti, kaip pasirengti studijoms.
Pristatyti karjeros galimybes ir perspektyvas, baigus profesinę mokyklą.

„Žalgirio arena“

Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt

„PROFESINIO MOKYMO MUGĖ 2018“

2018 m. sausio 17 d.

„PROFESINIO MOKYMO MUGĖ 2018“

Klausimai, ką daryti su savo gyvenimu, kokią profesiją ar specialybę rinktis jaunuolius užklumpa labai ankstyvame amžiuje. Moksleiviai jau nuo 14 m. gali pasirinkti Lietuvos darbo rinkoje aktualų profesinį mokymą arba 10 klasėje turi apsispręsti, kokius dalykus norės mokytis 11-12 klasėje, pagal tai kokius egzaminus laikys. Rinktis profesinį mokymą gali ir turintys vidurinį išsilavinimą žmonės.

„Profesinio mokymo mugės 2018“ tikslas – didinti profesinio mokymo Lietuvoje prestižą, pristatyti aktualias Lietuvos darbo rinkoje profesijas, karjeros galimybes bei perspektyvas, baigus profesinę mokyklą.

„Žalgirio arena“

Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas
UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt
„ADVENTUR 2018“

2018 m. sausio 26-28 d.

„ADVENTUR 2018“ - tarptautinė aktyvaus laisvalaikio ir turizmo paroda

„ADVENTUR“ išsiskiria unikalia renginių programa ir savo interaktyvumu – čia susitinka turizmo verslas, turinys ir pramogos, generuojamos naujos turizmo gairės, skatinamas tarptautinis bendradarbiavimas ir turizmo paslaugų populiarinimas.

2018 metais paroda „ADVENTUR“ ambicingai augs toliau ir plėsis į papildomas naujas erdves. Dalyvių ekspozicijoms atidaromi modernūs centriniai „LITEXPO“ rūmai, kuriuose įsikurs užsienio šalių ambasados, užsienio kelionių agentūros, jungtiniai užsienio šalių stendai, dalyvių prisistatymams bus sukurtos papildomos renginių zonos „Paragauk pasaulio“ ir „Kelionių kinas“. Turizmo verslo profesionalų dalykiniams susitikimams bus įrengta patogi B2B erdvė.

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

1, 2, 3, 4, 5 ekspozicijų salės.

Laisvės pr. 5, Vilnius
Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus