visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Parodos Lietuvoje 2016 m. GEGUŽĖ

Parodos Lietuvoje 2016 m. GEGUŽĖ Parodos Lietuvoje 2016 m. GEGUŽĖ

Parodos Lietuvoje 2016 m. GEGUŽĖ: BALTTECHNIKA 2016 - 2016 m. gegužės 18 - gegužės 20 d.; MECHANIKA 2016 - 2016 m. gegužės 18 - gegužės 20 d.; TRANSBALTICA 2016 - 2016 m. gegužės 18 - gegužės 20 d.; Vyno dienos 2016 - 2016 m. gegužės 27 - gegužės 28 d.

Renginio pavadinimas / renginio data:   Renginio aprašymas: Renginio vieta: Daugiau informacijos:

BALTTECHNIKA 2016

2016 m. gegužės 18 - gegužės 20 d.

Pramonės įranga, metalo apdirbimas, elektros technika, automatika, energijos technologijos. 24-oji Tarptautinė gamybos, inovacijų ir inžinerinių sprendimų paroda. Parodos temos: pramonės įranga ir medžiagos, pramoniniai robotai, robotizuoti įrenginiai, elektronika, elektrotechnika, automatika, suvirinimo technologijos bei medžiagos, paviršiaus apdorojimo technika, metalo apdirbimo įrenginiai ir medžiagos, staklės, energijos taupymas, įrankiai, vamzdynai ir kita. Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, 5 ir 4 parodų salės ir lauko aikštelė (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

www.litexpo.lt

MECHANIKA 2016

2016 m. gegužės 18 - gegužės 20 d.

AUTOMOBILIŲ REMONTAS. DETALĖS. ĮRANGA.
II-oji tarptautinė transporto priemonių detalių, įrangos, remonto, aksesuarų, puošybos paroda skirta transporto įrangos, detalių tiekėjams, importuotojams, transporto remonto ir aptarnavimo įmonių atstovams, transporto parkų savininkams.

Parodos tikslai – įmonėms, remontuojančioms ir aptarnaujančioms transporto priemones pristatyti naujus produktus, įrengimus ir paslaugas, kurios padėtų stiprinti automechanikos sektorių, gerintų paslaugų ir aptarnavimo kokybę, skatintų konkurencingumą ir keltų automechanikos sektoriaus specialistų kvalifikaciją.
Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO,  4-oji parodų salė, lauko aikštelė (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

www.litexpo.lt

TRANSBALTICA 2016

2016 m. gegužės 18 - gegužės 20 d.

11-toji tarptautinė transporto, logistikos ir ITS paroda
Tarptautinė, kas antri metai rengiama, paroda “TRANSBALTICA” yra vienintelis specializuotas transporto verslo aktualijas atspindintis renginys Baltijos šalyse. Parodos tikslai - pristatyti rinkos naujienas, transporto sektoriaus iššūkius, naujoves ir aktualijas, skatinti transporto verslo įmonių bendradarbiavimą, tarptautinių verslo ryšių plėtrą, vidinės paklausos didinimą ir prisidėti prie patrauklaus Lietuvos, kaip modernios tranzito šalies, įvaizdžio formavimo.
Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, 3 salė ir lauko aikštelė (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

www.litexpo.lt

Vyno dienos 2016

2016 m. gegužės 27 - gegužės 28 d.

Tarptautinė vyno paroda „Vyno dienos 2016”. Tai didžiausia paroda Baltijos šalyse, kasmet sulaukianti vis daugiau dalyvių ir lankytojų.
 Tai 12-oji tarptautinė vyno paroda „Vyno dienos 2016”, organizuojama nuo 2005 metų. Paroda nuolat plečiasi ir jau antrus metus „Vyno dienos“ pasitinka lankytojus parodų ir kongresų centre LITEXPO. Kaip ir kiekvienais metais, parodoje vynus pristatys Lietuvos vyno importuotojai, užsienio gamintojai, gurmaniškų produktų pardavėjai bei gamintojai.
Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

www.litexpo.lt

www.vynodienos.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus