visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pakavimo indeliai Ready2Cook: Gamintojams – patogu, vartotojams – labai skanu!

Pakavimo indeliai Ready2Cook: Gamintojams – patogu, vartotojams – labai skanu! Pakavimo indeliai Ready2Cook: Gamintojams – patogu, vartotojams – labai skanu!

PakMarkas, UAB

Šviežia, skanu ir greita. Tai, ko šiandien pageidauja nuolat skubantys vartotojai. Todėl maisto gamintojai ypatingą dėmesį skiria produkto pakuotei.

UAB "Pakmarkas" pristato „Ready2Cook“ indelius, ypač tinkančius šviežių produktų pakavimui dujų aplinkoje. Indeliai su maisto produktais pripildomi apsauginių dujų ir sandariai užlydomi skaidria plėvele, todėl gaminio galiojimo laikas siekia net iki 21 dienos, o patikimas indelio uždarymas leidžia produktą transportuoti įvairiomis sąlygomis, nesijaudinant, kad skystis gali išsilieti.

Aliuminio pakuotę su paruoštu kepimui maistu galima dėti į orkaitę ant grilio ar net į mikrobangų krosnelę. Maistą galima valgyti tiesiai iš indelio.

Patrauklus „Ready2Cook“ indelio dizainas sukuria geros kokybės maisto produkto įvaizdį. Maisto gaminiai iš žuvies, mėsos, paukštienos ir daržovių indeliuose atrodo itin viliojančiai!

aliuminiai-indeliai-ready-to-cook1

UAB "Pakmarkas" siūlo įvairių formų ir dydžių „Ready2Cook“ indelius. Pats mažiausias indelis (280 ml) buvo sukurtas tokiems patiekalams gaminti, kaip pievagrybiai su sūriu, įdaryti pomidorai arba paprika, grilio patiekalai.

Pats didžiausias (5760 ml) buvo sukurtas šeimyninėms porcijoms: lazanijoms, mėsos, žuvies, vištienos ar daržovių patiekalams.

Indeliai ypač tinka maisto gamintojams, kurie savo produkciją pristato kavinėms, restoranams.

Iškeptas maistas vartotojams gali būti patiekiamas tuose pačiuose indeliuose arba paskirstomas mažesnėmis porcijomis. Lieka jiems tik palinkėti: skanaus!

aliuminiai-indeliai-ready-to-cook2

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus