visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pakabinamas kondensacinis katilas ‎Ferroli‬ DIVACONDENS 24 - ne tik šildymui, bet ir karšto vandens ruošimui

Pakabinamas kondensacinis katilas ‎Ferroli‬ DIVACONDENS 24 - ne tik šildymui, bet ir karšto vandens ruošimui Pakabinamas kondensacinis katilas ‎Ferroli‬ DIVACONDENS 24 - ne tik šildymui, bet ir karšto vandens ruošimui

KERPITA, UAB

Renkantis dujinį katilą, UAB KERPITA siūlo itališkus ‪Ferroli‬ dujinius kondensacinius katilus DIVACONDENS, tinkančius ne tik šildymui, bet ir karšto vandens ruošimui. Dujinė kondensacinio tipo šildymo technika – efektyvus šilumos naudojimas. Šių katilų naudingumo koeficientas siekia net iki 109 proc. Kondensacinių katilų veikimas skiriasi nuo paprastų dujinių katilų. Jie ne tik naudoja šilumą, atsirandančią degant dujoms, bet ir pasiima išmetamosiose dujose esančią šilumą, kondensuojant jose esančius vandens garus ir paverčiant juos papildoma šiluma, kuri patenka atgal į šildymo sistemą. Nauda – daugiau šilumos, suvartojant mažiau dujų.

Dar labiau sumažinti energijos sąnaudas galima naudojant temperatūros reguliatorius ir saulės energijos sistemas. Ferroli termostatai leidžia patogiai reguliuoti šildymo sistemą, pritaikant kiekvieno poreikiams. Kartu su lauko temperatūra valdomu reguliatoriumi OSCAR galima visą laiką užtikrinti jus tenkinančią šilumą namuose, nes prietaisas šildymo sistemą reguliuoja pagal lauko temperatūrą. Lyginant su reguliatoriais, kuriuose nustatoma fiksuota temperatūra, šie reguliatoriai taupo ne tik energiją, bet ir jūsų išlaidas.

Katilų matmenys nedideli, juos montuoti itin lengva.

Ferroli labai didelį dėmesį skiria ekologijai, tad katilai ekologiški ir pagal Ekodizaino direktyvą priskiriami A energijos klasei.

Pakabinamas kondensacinis katilas DIVACONDENS 24:

Modelis     F 24
Šildymo galia   kW 25
Šiluminė galia

(80-60 ° C) min/max

(50-30 ° C) min/max

kW 9.2/24.1

9.6/25.9
Efektyvumas Pmax 80-60 ° C % 96.5

Darbinis slėgis

max/ min

  bar 3/0.8
Karšto vandens ruošimas Δt 30°C

Δt 25°C
l/min

l/min
14,0

11,6
Svoris    kg 35
Aukštis   mm 680
Plotis   mm 400
Gylis   mm 330



- Katilas su nerūdijančio plieno AISI 304  degikliu;

- Aliuminis katilo korpusas su dvigubu šilumokaičiu;

- Vario šilumokaitis;

- Idealiai tinka naudoti aukštoje ar vidutinės temperatūros sistemose;

- Gali būti valdomas naudojant nuotolinio valdymo pultelį;

- Galimas prijungimas prie saulės šildymo sistemų: integruotas   karšto vandens gamybai kartu su saulės baterijų sistemomis.

Pakabinamas kondensacinis katilas ‎Ferroli‬ DIVACONDENS 24 - ne tik šildymui, bet ir karšto vandens ruošimui

Iškilus klausimams kreipkitės į UAB KERPITA padalinius, kuriuose rasite platų šildymo katilų pasirinkimą, gausite nemokamas konsultacijas ir visą išsamią informaciją.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus