visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Odontologijos klinika ANGITIA – patikimos paslaugos tautiečiams bei šalies svečiams

Odontologijos klinika ANGITIA – patikimos paslaugos tautiečiams bei šalies svečiams Odontologijos klinika ANGITIA – patikimos paslaugos tautiečiams bei šalies svečiams

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Kad galimos dantų problemos netemdytų šypsenos – Jums visada pasirengusi padėti Kauno odontologijos klinika „Angitia“. Klinikoje kviečiami apsilankyti gyvenantys ir Lietuvoje, ir užsienyje. Galbūt grįžus iš tolimos kelionės ėmė skaudėti dantį, iškrito plomba, susidūrėte su kitomis dantų problemomis? Odontologijos klinikoje taupydami savo pinigus ir laiką galite patikimai atkurti prarastą vieną ar daugiau dantų. Jei Lietuvoje svečiuojatės trumpai, suplanuokite savo vizitą odontologijos klinikoje „Angitia“ iš anksto.

Odontologijos klinika „Angitia“ – patirtis ir šiuolaikiškumas

Odontologijos klinika „Angitia“ įsikūrusi Kaune, Savanorių prospekte. Dvidešimtmetį gyvuojanti klinika yra atvira užsienio lietuviams bei užsieniečiams ir teikia dantų implantavimo, protezavimo, dantų ir jų šaknų kanalų gydymo bei pergydymo, profesionalios burnos higienos ir dantų balinimo, estetinio dantų plombavimo, beskausmio dantų rovimo ir kitas odontologijos paslaugas. Odontologijos specialistų siūlomi sprendimai yra individualūs ir ilgalaikiai. Mažiesiems klinikos pacientams siekiama ugdyti teisingus kasdienės dantų priežiūros įgūdžius, padėsiančius išvengti tėvų dantis kamuojančių problemų.

Odontologijos klinikos „Angitia“ specialistai dirba profesionaliai ir patikimai. Specialistų patirtis, naudojama šiuolaikinė odontologijos įranga, aukščiausius reikalavimus atitinkančios dantų gydymo medžiagos – visa tai užtikrina teikiamų paslaugų kokybę. Dantų gydymo, protezavimo, implantavimo, individualioms medžiagoms ir paslaugoms odontologijos klinika „Angitia“ suteikia gamintojo, LR įstatymų bei ES direktyvų numatytas garantijas.

Dantų implantavimas su viso gyvenimo dantų implantų garantija

Klinikoje „Angitia“ dirbama su įvairiais, taip pat aukštos kokybės švediškais implantais, jų priedais ir unikaliomis patentuotomis implantavimo metodikomis. Klinikos pacientams sėkmingai pritaikomi švediškų dantų implantų kūrėjų išradimai. Odontologijos klinika „Angitia“ visiems švediškiems dantų implantams bei sistemoms suteikia viso paciento gyvenimo trukmės garantiją. Ši garantija galioja 70-yje pasaulio šalių, su to paties ženklo švediškais dantų implantais dirbančiose klinikose.

Apatinio bedančio žandikaulio implantavimas ant 3-jų dantų implantų per vieną dieną už beveik perpus žemesnę kainą

Naujausias svarbus išradimas – puikiai realizuota sąlyginai įvardijama „Visi ant 3“ dantų implantavimo sistema (originalus pavadinimas „Trefoil“), ypač aktuali gyvenantiems toli nuo implantuojančios klinikos ir dar toliau - nuo savo šalies.  Šios švediškos sistemos esminis privalumas - kliento pinigų, sveikatos ir laiko taupymas. Visiška ir galutinė implantavimo procedūra atliekama vieno apsilankymo pas odontologą metu per 6 – 8 val. Tai ypač palanku gyvenantiems ir kituose Lietuvos miestuose, ir užsienyje.

Odontologijos klinika ANGITIA

Kiti švediškų dantų implantavimo patentuoti išradimai

„Visi ant 4“ – viso bedančio žandikaulio dantų implantavimas ant 4 dantų implantų. Klinika „Angitia“ šį originalų patentuotą švedišką metodą pradėjo taikyti viena pirmųjų Lietuvoje nuo 2006 m. ir sėkmingai taiko iki šiol. 

Odontologijos klinika ANGITIA

Ilgieji skruostikauliniai dantų implantai – operatyvus dantų implantavimo ir atkūrimo būdas sunykusiame viršutiniame žandikaulyje, pakeitęs sudėtingą kaulo priauginimo operaciją, ženkliai sutrumpinęs implantavimo trukmę ir sumažinęs kainą. Ilgųjų dantų implantų unikali patentuota metodika klinikoje „Angitia“ pradėta taikyti vienoje pirmųjų Pabaltijyje.

Odontologijos klinika ANGITIA



Unikalios dantų karūnėlės arba vainikėliai, – 3-jų dalių vainikėlio iš balto tvirto cirkonio monoblokas. Vainikėlio bazinė dalis, apdaila ir atrama – viskas vienoje nedalomoje monolito detalėje, kuri yra ir visada bus patvaresnė, nei sujungta iš atskirų kelių dalių.

Odontologijos klinika ANGITIA



Specialiosios dantų implantų atramos, – unikalus sprendimas, apsaugantis dantenas nuo jų sudirginimo danties primatavimo ir protezavimo ant implanto metu. Pritaikius šią atramų sistemą, lengviau ir greičiau sugyja dantenos. Pasaulio odontologams ši sistema buvo pristatyta 2016 m. birželio mėn., ir po kelių dienų panaudota „Angitia“ klinikos pacientams.

Odontologijos klinika ANGITIA



Dantų protezavimas visų rūšių protezais ir metodikomis

Kiekvieno paciento burnos situacijai odontologijos specialistai taiko tinkamiausius – fiksuotus, išimamus, dalinius, pilnus, mišrius – dantų protezus. Dantų protezai – alternatyvus sprendimas tiems, kurie negali skirti lėšų dantų implantams. Nors visos implantuotų dantų funkcijos nepakeičiamos, protezai leidžia šypsotis ir kramtyti maistą. Išimamą dantų plokštelę „Angitia“ specialistai gamina ir vienam, ir keliems, ir visiems dantims.

Nenumačiusiems implantuoti bedančio žandikaulio dantų, odontologijos klinikoje „Angitia“ siūlomi  tradiciniai ir plokšteliniai dantų protezai. Ant implantų pritvirtinti dantų protezai laikosi stabiliai, netrina gomurio ir neslankioja. Dantų protezai ant implantų – palankus sprendimas tiems, kurie trokšta atkurti visus žandikaulio dantis.

Odontologijos klinika ANGITIA


Klinika „Angitia“ rūpinasi jūsų šypsena

Odontologijos klinikos credo – „Nė dienos be šypsenos“, todėl dirbant daroma viskas, kad dantų problemos nebetemdytų kiekvieno apsilankiusiojo šypsenos. Siūlomos operatyvios, į ilgalaikę pacientų gerovę orientuotos paslaugos. Klinikos „Angitia“ specialistai nuolat tobulinasi tam, kad galėtų padėti visiems besikreipiantiems.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus