visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG – maža išeiga, greitis ir efektyvumas

Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG – maža išeiga, greitis ir efektyvumaselastinga hidroizoliacinė suspencija AQUAFIN-RS300 Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG – maža išeiga, greitis ir efektyvumaselastinga hidroizoliacinė suspencija AQUAFIN-RS300

SCHOMBURG BALTIC, UAB

www.schomburg.com/lt

Rinkoje jau yra nemažai efektyvių hidroizoliavimo sprendimų. Todėl pranašumą suteikia nebe vien efektyvi, bet ir paprastai naudojama, greitai veikianti, pageidautina ir taupios išeigos medžiaga. Visos šios savybės būdingos naujos kartos „SCHOMBURG GmbH“ hidroizoliavimo priemonei „AQUAFIN-RB400“.

Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG

Naujos kartos hidroizoliacija „AQUAFIN-RB400“

„Naujausias kompanijos „SCHOMBURG GmbH“ hidroizoliacijos produktas „AQUAFIN-RB400“ – tai naujos kartos produktas, kuriam būdinga nedidelė išeiga – tik 2,4 kg/kv. m, dengiant du kartus. Jis greitai džiūva – tad jau po 3 valandų galima dėti antrą sluoksnį. Medžiaga yra ypač elastinga, sauganti nuo kenksmingo radono poveikio. Svarbu ir tai, kad galima dirbti net ir esant temperatūrai, artimai nuliui“, – svarbiausius naujojo produkto pranašumus vardina Gytis Jonas Vitkus, UAB „SCHOMBURG BALTIC“, kuri yra antrinė „SCHOMBURG GmbH & Co KG“ įmonė, vadovas, pabrėždamas gerą „AQUAFIN-RB400“ kainos ir kokybės santykį.

Naujasis produktas, kaip ir kiti „SCHOMBURG GmbH“ gaminiai, yra testuojamas ne tik Vokietijos laboratorijose, bet ir Lietuvoje. UAB „SCHOMBURG BALTIC“, į mūsų rinką tiekianti Vokietijos gamintojo produktus, glaudžiai bendradarbiauja su KTU statybinių medžiagų laboratorija, kurioje atliekami medžiagų bandymai, siekiant išsiaiškinti, kaip šie produktai veikia Lietuvos klimato sąlygomis.

„AQUAFIN-RB400 – greito rišimosi cementinė hidroizoliacija, kuriai būdingas greitas reaktyvus džiūvimas, ja galima dengti lengvai drėgnus paviršius be papildomo gruntavimo, gerai dengia įtrūkimus, galima dažyti ir tinkuoti. Šiai hidroizoliacinei medžiagai būdingas hidraulinis, savaiminis – skersinis – susiejamas kietėjimas.

„AQUAFIN-RB400 sudėtyje nėra bitumo, ji yra atspari spūdiniams ir nespūdiniams vandenims, lietui, sulfatams ir tirpioms druskoms, yra laidi garams, atspari šalčiui, UW ir senėjimui, o vaikščioti galima jau po 3 valandų. Šios savybės medžiagą daro daugiafunkcine.

Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG

Naujasis „SCHOMBURG GmbH“ gaminys gali būti naudojamas tiek betoniniams, tiek ir mūriniams paviršiams senos ar naujos statybos pastatuose. Jis naudojamas kaip baigiamasis sluoksnis hidroizoliuojant pamatus, cokolius, sienų profilius, langus ir durų elementus, galima dengti ant senų, tvirtai besilaikančių bituminių dangų arba naudoti konstrukciniam sujungimui bei viso perimetro apsaugai. „AQUAFIN-RB400“ naudotina ir horizontaliai apsaugai nuo kapiliarinės drėgmės virš ir po sienomis.

Taip pat tinka hidroizoliuoti tankų betoną, P II ir P III tinkus, kurie naudojami renovacijai ar mūro sienos tinkavimui. „AQUAFIN-RB400“ galima dengti tiek rankiniu, tiek mechaniniu būdu.

Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG

Be naujojo gaminio, Vokietijos gamintojas siūlo betono, skirto pastato požeminei konstrukcijai, gamybai naudoti betono kristalinius priedus „BETOCRETE-C“. Tai priedai, kurie betonui suteikia hidrofobinį poveikį, sumažina vandens įgeriamumą nuo 50% iki 80%, „užaugina“ įtrūkius iki 0,4 mm. Naudojant šiuos priedus, kaip sako „SCHOMBURG BALTIC“, antrinės Vokietijos gamintojos įmonės, vadovas G.J. Vitkus, nebereikia papildomos hidroizoliacijos, ženkliai mažėja darbų atlikimo sąnaudos, trumpėja darbų atlikimo terminai.

Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG

„Taip pat galime pasiūlyti ir visus papildomus priedus, reikalingus gerai hidroizoliacijai įrengti, plienines kampų sandarinimo juostas, padengtas kristalais „AQUAFIN CJ5“, termoplastines besiplečiančias juostas „AQUAFIN CJ6“ ir kitų efektyvios hidroizoliacijos gaminių“, – vardina G.J. Vitkus.

Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG

„SCHOMBURG GmbH & Co KG“, kurios gaminius Lietuvos ir kitų Baltijos šalių rinkose pristato antrinė šios kompanijos įmonė „SCHOMBURG BALTIC“, Europoje yra viena seniausių hidroizoliacinių medžiagų gamintojų, veikianti nuo 1939 metų. Sena kompanijos istorija liudija jos gaminių kokybę ir patikimumą.

Straipsnis publ. Statybunaujienos.lt. Naujos kartos hidroizoliacija pagal SCHOMBURG: maža išeiga, greitis ir efektyvumas. „SCHOMBURG BALTIC“ nuotr.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus