visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Natūralus proteinas Natural Whey 100% – geriausias pasirinkimas pildant racioną aminorūgštimis

Natūralus proteinas Natural Whey 100% – geriausias pasirinkimas pildant racioną aminorūgštimis Natūralus proteinas Natural Whey 100% – geriausias pasirinkimas pildant racioną aminorūgštimis

Natūralus Whey Proteinas 100% – tai proteino sprendimas tiesiog ieškantiems gryniausio, natūralaus ir saugaus baltymo.

Natūralus ir saugus Whey 100% yra grynas išrūgų baltymų koncentratas, be jokių dažiklių, skonių ir aromatų. Šis proteinas neturi jokio augalinio baltymo (glitimo, sojos baltymų ar kitų). Išrūgų baltymų koncentratas turi pilną spektrą aminorūgščių, kurie turi įtakos raumenų augimui ir jų palaikymui.

Proteino antikatabolinį efektą suteikia didelis kiekis BCAA. Išrūgų baltymų proteinas gali būti skirtas ne tik kultūristamas, bet ir visiems ištvermės sportininkams geros formos užtikrinimui, jėgų atstatymui ir kaip bazinis papildas idealus aktyvų gyvenimo būdą vedantiems žmonėms. Natūralus proteinas yra optimalus pasirinkimas papildant savo racioną būtinomis aminorūgštimis ir užtikrinant savo fizinę formą.

  • Natūralus ir saugus baltymų proteinas idealus dietos metu.
  • Gali padidinti liesesnę raumenų masę.
  • Gali aprūpinti su visomis amino rūgštimis / BCAA.
  • Kokybiškas ir nebrangus baltymas.
  • Galima maišyti su pienu ar sultimis pagal savo skonį.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus papildų sportui, sporto, sporto medicinos inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Siekiame, kad klientai liktų patenkinti. Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus