visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Natūrali odos priežiūra iš jūros ALGOLOGIE: Liekninamasis kūno įvyniojimas Fucus ir kūno procedūra su įvyniojimu Vynmedžių paslaptis

Natūrali odos priežiūra iš jūros ALGOLOGIE: Liekninamasis kūno įvyniojimas Fucus, viso kūno procedūra su įvyniojimu Vynmedžių paslaptis Natūrali odos priežiūra iš jūros ALGOLOGIE: Liekninamasis kūno įvyniojimas Fucus, viso kūno procedūra su įvyniojimu Vynmedžių paslaptis

MASAŽO KLINIKA, UAB

Natūrali prancūziška kosmetika ALGOLOGIE iš jūros dumblių, mineralų ir druskų atskleis jums jaunystės ir grožio išsaugojimo paslaptį pasitelkus naudingiausias jūros savybes. Visi šios linijos produktai yra 100% natūralus, be konservantų ir dažiklių. ALGOLOGIE siūlo įvairias kaukes kūnui ir skirtingus kūno įvyniojimo būdus, tobulinančius kūno linijas, valančius organizmą ir gerinančius savijautą.

ALGOLOGIE filosofija odos puoselėjimas ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Natūralios arbatos iš dumblių ir augalų, kapsulės ir ampulės su dumblių ekstraktais ne tik prisotina organizmą visų būtiniausių vitaminų, mineralų ir mikroelementų, bet ir atkuria nervų ir endokrininės sistemų balansą, pašalina iš organizmo šlakus bei toksinus, padeda normalizuoti svorį, gerina kraujotaką ir stiprina kraujagyslių sieneles. Efektyvūs ALGOLOGIE kosmetikos produktai nuostabiai veikia odą ir jaunina ją.

Natūrali odos priežiūra iš jūros ALGOLOGIE: Liekninamasis kūno įvyniojimas Fucus, viso kūno procedūra su įvyniojimu Vynmedžių paslaptis

Liekninamasis kūno įvyniojimas su jūros dumbliais „Fucus“

MASAŽO KLINIKOJE kūno įvyniojimo procedūra „Fucus“ atliekama su profesionalia prancūziška kosmetika ALGOLOGIE, kurios pagrindinės veikliosios medžiagos yra jūros dumblių ir augalų ekstraktai bei biotechnologiniai produktai.

Dumbliuose yra daugiau nei 40 aktyvių ingridientų: mineralinių druskų – kalcis, magnis, natris, kalis, fosforas, siera. Taip pat Oligo elementų – jodas, geležis, aliuminis, cinkas, magnis, nikelis, silicis, titanas, boras, kobaltas, chromas, alavas, gyvsidabris, švinas, kadmis, arsenas, molibdenas, selenas, floras, varis. Taip pat gausu vitaminų -  B1, B3, B5, B6, B12, C, E, K, F. Visi šie ingredientai reikalingi visam organizmui.

Įvyniojimai su jūros dumbliais pasižymi ne tik atpalaiduojančiu ir regeneruojančiu poveikiu, įvyniojimai taip pat puiki priemonė, siekiant sulieknėti, pagražinti kūno linijas, pašalinti iš organizmo skysčių sankaupas. Po įvyniojimo procedūros, netekusi audinių skysčio pertekliaus, oda tampa elastingesnė – padidėja tonusas, sumažėja celiulitas. Anticeliulitinių dumblių kaukių pagrindą sudaro itin efektyvaus poveikio dumblių kompleksas – jūros vanduo ir molis, vertingi eterinei bei augaliniai aliejai, jūros kolagenas, elastinas.

Įvyniojimai su Algologie dumbliais – tai viso kūno detoksikacija, globali mineralizacija, regeneracija, o taip pat aiškiai matomi rezultatai.

Įvyniojimo metu pašalinami ne tik paviršiniame, bet ir giliuose odos sluoksniuose susikaupę šlakai, toksinai ir kitos nuodingos medžiagos. Kiekvienos procedūros metu yra tam tikras periodas, kurio metu oda absorbuoja naudingąsias medžiagas iš veikliųjų ingredientų, t.y. mineralus, vitaminus, mikro bei makro elementus. Likus keleta minučių iki procedūros pabaigos, vyksta šalinimo procesas. Šiuo laiku kūnas pradeda valytis nuo žalingų medžiagų, išstumdamas jas ir organizmo per odą.

Procedūros eiga:

Viso kūno pilingas su jūros dumblių druska - natūralus ir mineralų trūkumą užpildantis šveitiklis. Žemės-jūros druskos šveitiklis stimuliuoja ir atgaivina kūną po streso ir nuovargio. Jis suteikia energijos ir tonizuoja, minkština, mineralizuoja, ramina odą ir mažina skausmą, bei paruošia ją tolesnėms gydomosioms procedūroms.

Įtrinamas liekninamasis losjonas su jūros dumbliais - jo formulėje yra liekninamųjų ir stangrinamųjų elementų. Jis gydo, stiprina elastano ir kalogeno pluoštą, subalansuoja ir užpildo mineralinių medžiagų trūkumą. CMS Maceration suteikia lieknesnę ir elestingesnę kūno firmą, stimuliuoja mikrocirkuliaciją, lieknina, malšina uždegimą, mažina celiulito požymius.

Įtrinamas gelis nuo celiulito - šis gelis skatina vandens sankaupų dermoje pasišalinimą ir riebalų pertekliaus mažinimą. Jis išlaisvina riebalus iš adipocitų, skatina skysčių drenažą, drėkina ir suteikia odai lankstumo bei elastingumo. (Šis produktas naudojamas tik tris procedūras iš eilės).

Viso kūno įvyniojimas su jūros dumbliais - rudųjų dumblių milteliai pagaminti iš mikronizuoto Guveinio. Aktyvios medžiagos iš dumblių ląstelių greitai išsiskiria ir difunuoja į epidermį. Dumblių sudėtyje yra komponentų, skatinančių lieknėjimą ir celiulito mažinimą. Rudųjų dumblių komponentai stimuliuoja kraujo ir limfų apyaką, gerina toksinų pašalinimą. Liekninamasis poveikis pasireiškia dėl sudėtyje esančio jodo poveikio. Visi šie gaminio privalumai skatina kosmetinio celiulito mažėjimą, lieknėjimą ir kūno stangrinimą.

Visas kūnas išmasažuojamas su liekninamuoju, anticeliulitiniu kremu - naujausias jūrinių biotechnologinių tyrimų rezultatas, puikiai stangrinantis ir suteikiantis odai elastingumo. Aktyvieji ingredientai: Golfo srovės jūrinis vanduo, rudasis ir raudonasis dumbliai stangrina, putlina ir drėkina. Akimirksniu "liftingo" efektas, gaivus ir švelnus kvapas, nelipni, greitai įsigerianti tekstūra.

Kremas veikia 2 lygiais: Pakelia viršutinius sluoksnius; Restruktūrizuoja giliuosius sluoksnius.

Rezultatas: oda atgauna elastingumą ir tankį. Ryškios, patrauklios kūno linijos, o oda lygi ir matomai atjaunėjusi.

Procedūros trukmė: 90 min.

Procedūros dažnumas: 1-3 kartus per mėnesį

Rekomenduojama: tiems kurie nori sumažinti ar visai panaikinti celiulito požymius, pašalinti iš organizmo toksinus.

Natūrali odos priežiūra iš jūros ALGOLOGIE: Liekninamasis kūno įvyniojimas Fucus, viso kūno procedūra su įvyniojimu Vynmedžių paslaptis

Kūno procedūra „Vynmedžių paslaptis“

ALGOLOGIE linijos „Vynmedžių paslaptis" priemonių pagrindinės veikliosios medžiagos yra išgautos iš vynuogių ir jų komponentų: aliejaus, raudonųjų vynmedžių ekstraktų, vyno ekstraktų ir t. t. Efektyvių veikliųjų medžiagų dėka šios linijos produktai kovoja su laisvaisiais radikalais, jaunina bei gražina odą. Šios linijos produktai tinka visų tipų ir bet kokio amžiaus odai.

Ši procedūra turi nepaprastai efektyvų regeneruojamąjį, antioksidacinį ir jauninamąjį poveikį. Ši procedūra tinka kiekvienam ir ypač klientams gyvenantiems užterštoje, agresyvioje aplinkoje. Tai tikras „jaunystės šaltinis“.

Rekomenduojama: visiems, kurie nori savo odą apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio, laisvųjų radikalų atakų, bei sustabdyti odos senėjimo procesus.

Procedūros eiga: Viso kūno odos šveitimas;

Poveikis: šveitiklis pagamintas iš labai veiksmingų komponentų:

Optivegetol Vin – išgautas iš balto vyno neutralizuoja kenksmingus laisvuosius radikalus, slopina oksidacinį poveikį, kuris sukelia pirmalaikį senėjimą;

Vynuogių sėklų aliejus – švelnios ir malonios tekstūros aliejus, kuriame gausu būtinųjų riebiųjų rūgščių, veikia kaip antioksidantas dėka didelio vitamino E kiekio jame;

Šveičiamosios vynuogių sėklų pudra – puikiai pašalina nešvarumus bei negyvas ląsteles;

Titrami iš raudonojo vyno išgautas iš vynmedžio lapų, Titrami praturtintas flavanoidais apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio;

Nendrių cukrus, kurio granulės ne tik puikiai nušveičia odą, bet i dėka jame esančios glikolio rūgšties oda tampa daug švelnesnė.

Įvyniojimas su vynmedžio paslapties priemonėmis – skirta kūno jauninimui ir stangrinimui;

Procedūra atliekama specialia įvyniojimo pudra su raudonosiomis vynuogėmis.  Ši įvyniojimo pudra susideda iš mikronizuoto vynuogių minkštimo, avižų ir baltojo molio. Raudonųjų vynuogių sėklose ir minkštime yra tam tikrų polifenolių, kurie turi jauninamąjį poveikį. Baltasis molis absorbuoja nešvarumus. Kviečiuose gausu vitaminų ir mikroelementų, kurie maitina epidermį.

Viso kūno ištepimas balzamu (lengvas masažas) – kūno odos stangrinimui ir drėkinimui.

Sodri ir švelni kaip šilkas emulsija suteikia visų būtinų elementų, kad oda būtų gyvybinga. Vynuogių  lapų ekstraktas kartu su vyno ekstraktu kovoja su pirmalaikiu odos senėjimu. Drėkinamosios ir maitinamosios veikliosios medžiagos (vynuogių sėklų aliejus, glicerinas ir natrio hialuronatas) apsaugo ir minkština odą. Centelės ir guveinio ekstraktai stangrina ir stimuliuoja gyvybines odos funkcijas.

Procedūros trukmė: 90 min.

Natūrali odos priežiūra iš jūros ALGOLOGIE: Liekninamasis kūno įvyniojimas Fucus, viso kūno procedūra su įvyniojimu Vynmedžių paslaptis

UAB “Masažo klinika” įsteigta 2010 m. Vilniuje kaip medicinos įstaiga. “Masažo klinikoje” teikiamos gydomosios bei estetinės medicinos paslaugos: medicininio gydomojo masažo bei kitos kūną, veidą jauninančios ir kitaip puoselėjančios procedūros. Suteikiama patyrusio gydytojo kineziterapeuto apžiūra, konsultacija bei sudaromas individualus rekomenduojamų kompleksinis masažų bei procedūrų programa. „Masažo klinikoje“ pagrindinis dėmesys yra skiriamas medicininio gydomojo masažo procedūroms, kurie atliekami rankomis. Visus masažus atlieka kvalifikuoti, medicininį išsilavinimą turintys specialistai silpnaregiai. Masažuotojai nuolat tobulina savo sugebėjimus bei žinias, todėl kompetetingai atlieka ne tik masažą bet ir esant būtinumui konsultuoja bei suteikia kinezeterapinius, mankštos patarimus atsižvelgiant į esamą problemą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus