visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Moduliniai gnybtai CLIPLINE - viskas, ko reikia idealiai skirstymo spintai

Moduliniai gnybtai CLIPLINE - viskas, ko reikia idealiai skirstymo spintai Moduliniai gnybtai CLIPLINE - viskas, ko reikia idealiai skirstymo spintai

PHOENIX CONTACT, UAB

Moduliniai gnybtai CLIPLINE - viskas, ko reikia idealiai skirstymo spintai. CLIPLINE Jūs rasite viską, ko reikia idealiam laidų sujungimui skirstymo spintoje: nuo modulinių gnybtų, surinkimui reikalingų medžiagų ir įrankių iki kompiuterinių projektavimo ir žymėjimo sistemų.

quickon-greito-sujungimo-technologijaModuliniai gnybtai

„Phoenix Contact“ siūlo aukštos kokybės standartinius ir nestandartinius modulinius gnybtus. Galime įvykdyti visus Jūsų pageidavimus. Nesvarbu, ką bepasirinktumėte:

- sraigtinį sujungimą,
- spyruoklinį sujungimą,
- greito sujungimo technologiją QUICKON.


moduliniai gnybtai

 

Visoms sujungimo sistemoms turime po keletą modulinių gnybtų variantų: vieno lygio modulinius gnybtus, dviejų lygių modulinius gnybtus, komponentinius modulinius gnybtus ir t.t. Galime pasiūlyti modulinių gnybtų įvadiniam bei transformatorių prijungimui bei modulinių gnybtų su kištukinėmis jungtimis.

Būdami sujungimo sistemų specialistai, padėsime suplanuoti ir sujungti konkrečią Jūsų įrangą. Siūlome ne tik praktiškus įrankius ar galingus modulinius gnybtus, bet ir savo paramą rengiant valdymo spintų projektus.

profesionalus-zymejimo-irankiaiSisteminis žymėjimas

Profesionalus atskirų komponentų žymėjimas skirstymo spintoje – tai esminė tikslaus ir patikimo darbo prielaida. „Phoenix Contact“ siūlo Jums platų asortimentą žymėjimo medžiagų, skirtų

- gnybtų žymėjimui,
- kabelių ir laidų žymėjimui,
- įrenginių ir skirstymo spintų žymėjimui.

Visa tai galima sužymėti naudojant tik vieną kompiuterizuotą sistemą.

Profesionalūs įrankiai

Geri įrankiai palengvina darbą. Ši sena taisyklė tebegalioja ir šiandien. O profesionalai negali dirbti bet kaip. Geram darbui reikia įrankių, atitinkančių profesionalius poreikius. Mūsų įrankiai kaip tik tokie.

Kas tai bebūtų – įrankiai laidams paruošti, atsuktuvai, įtaisai montavimo bėgeliams arba laidų loveliams pjaustyti, ar žymėjimo automatai, mes tiekiame įrankius, kurie Jums padės sėkmingai sumontuoti valdymo spintas ir sistemas.

Sveiki atvykę į „Phoenix Contact“ pasaulį...

...į elektros jungčių tarp laidininkų ir spausdintinių plokščių, automatikos technologijų ir apsaugos priemonių nuo viršįtampių pasaulį. Daugiau negu 12.800 „Phoenix“ darbuotojų bendradarbiauja su klientais, kad sukurtų pažangius gaminius viso pasaulio rinkoms.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus