visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Moderni kieto kuro katilinės sistema METALBET OMEGA

Moderni kieto kuro katilinės sistema METALBET OMEGA Moderni kieto kuro katilinės sistema METALBET OMEGA

ARTRASAS, UAB

SAULĖS BROLIAI pristato naujieną rinkoje – modernią METALBET OMEGA katilinę su kieto kuro katilu, multifunkcine talpa, kambario valdikliu ir pilnu įrengimu. Ši sistema užtikrins jūsų namams šilumą ir karšto vandens tiekimą.

Moderni kieto kuro katilinės sistema METALBET OMEGAKatilinė surenkama pagal laiko patikrintą schemą, todėl viskas suderinta, parinktos kokybiškos medžiagos.

Komplekte montuojama multifunkcinė talpa turi šviežio vandens šilumokaitį, (Fresh water system) kuris jums visuomet leis turėti namuose higieniško šilto vandens.

Integruotos vandens susimaišymo, stabdymo pertvaros, užtikrina optimalų energijos saugojimą ir naudojimą sluoksniuose. Taip pat sistemoje yra akumuliacinė talpa, pagerinanti kieto kuro darbą.

Apačioje esančioje schemoje galite susipažinti su sistemos veikimu. Katilinės įrengimui naudojamos patikimos ir patikrintos medžiagos, leidžiančios užtikrinti kokybišką katilinės darbą ilgus metus. Įrangai ir darbams suteikiame pilną garantiją.

Kodėl tai reikėtų rinktis?

Pamirškite rankiniu būdu katilinėje valdomą kambarių temperatūrą ir pasirinkite mūsų siūlomą modernios METALBET OMEGA katilinės komplektą su elektroniniu temperatūros valdikliu, jums patogioje namo vietoje.

Jums nereiks patiems ieškoti, kur įsigyti katilinės komponentų ir rūpintis įrengimu. Visą katilinės komplektą jums siūlome iš vienų rankų, todėl dėl visų komponentų kokybės esame garantuoti. Įrengimu pasirūpins mūsų kvalifikuoti santechnikai.

Prie sistemos jūs bet kada galėsite prijungti ir naudotis saulės kolektorių natūraliai išgaunama energija. Saulės kolektorių pagalba galima sutaupyti iki 60-70 proc. metinių karšto vandens ruošimo išlaidų.

Pagal jūsų pageidavimus, galime įrengti pasirinktą kambarių temperatūros valdiklį. Jis leis temperatūrą namuose stebėti ir keisti išmaniajame įrenginyje.

Kas įeina į pasiūlymą?

SAULĖS BROLIŲ siūlomame komplekte yra viskas, kas būtina katilinės jūsų namuose įrengimui nuo A iki Z.

Į pasiūlymą įeina: METALBET OMEGA katilinės komplektas su multifunkcine talpa, siurbliai, antgaliai, kambario termostatas ir visa kita įranga, reikalinga sumontuoti katilinę jūsų name.

Įrangą pristatysime per 30 d.d. nuo užsakymo pateikimo, mūsų kvalifikuoti santechnikai sistemą įrengs per 3-4 dienas. Garantuosime, kad sistema veiktų nepriekaištingai, suteiksime pilną garantiją!

Jei namuose dar veikia sena, jūsų poreikių neatitinkanti sistema, mes už sutartą mokestį išmontuosime ją ir pakeisime modernia METALBET OMEGA katilinės sistema.

Mes nesiūlome katilo. Mes siūlome pilną šildymo sprendimą!

Mes pirmieji standartizavome katilinės montavimą, todėl rinkitės pilnai sukomplektuotą katilinę ir pamirškit įrengimo rūpesčius. Investuokite į komfortą, garantuojantį ekonomišką ir patogų kūrenimą!

http://www.saulesbroliai.lt/prekes/eko-katilines-komplektas-su-montavimo-darbais/
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus