visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

MINI darželio grupė vaikams Kaune

MINI darželio grupė vaikams Kaune MINI darželio grupė vaikams Kaune

MAŽI BASI, VŠĮ

„Maži basi“ kuria originalią, skoningą ir saugią aplinką, kurioje vaikučiai jaustųsi savimi, drąsiai kurtų, mokytųsi ir pildytų savo svajones bei fantazijas. Mūsų studijose su vaikais „žaidžia“ mediniai žaisliukai, ugdymo programėlės orientuotos į kūrybinę mažųjų išraišką, nes čia prasideda tikrųjų galimybių, emocijų, talentų, visapusiškumo, pasitikėjimo savimi ir savęs kaip kūrėjo pažinimo skatinimas.

Rytinė ugdymo ir žaidimų grupė - puikus pasirinkimas vaikučiams, nelankantiems darželio ir norintiems įgyti socialinių įgūdžių bei lavinti savo kūrybinius gebėjimus. Tai rytas, kupinas džiaugsmingų vaiko atradimų ir spontaniškos kūrybos!

Vieną kartą per dieną bus taikomi dailės ir smėlio terapijos metodų užsiėmimai, kurių metu skatinamas Jūsų vaiko kūrybiškumas, emocijų raiška, o kartu - ugdoma harmoninga asmenybė. Vaikai žais edukacinius ir grupinius žaidimus, kurių metu praturtins save žiniomis apie pasaulį, mokysis bendrauti su kitais ir išmoks daug įvairių dalykų. Vaikai taip pat yra reguliariai vedami į lauko žaidimų kiemelį. Ugdymo programa yra paruošta atsižvelgiant į vaiko amžiaus vystymosi ypatumus.

MINI darželio grupė vaikams Kaune

MINI darželio grupė vaikams Kaune

MINI darželio grupė vaikams Kaune

MINI darželio grupė vaikams Kaune

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus