visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Metalo laužo supirkimas, atliekų išvežimas, statybinių atliekų konteinerių nuoma ir krovinių pervežimas

Metalo laužo supirkimas, atliekų išvežimas, statybinių atliekų konteinerių nuoma ir krovinių pervežimas Metalo laužo supirkimas, atliekų išvežimas, statybinių atliekų konteinerių nuoma ir krovinių pervežimas

EKOdarbai, UAB

Įmonė UAB „EKOdarbai“ įkurta 2012 m. Kaune. Pagrindinė bendrovės vystoma veikla yra statybinių atliekų konteinerių nuoma. Statybos ir griovimo atliekų išvežimui nuomojami 5, 8, 10 m3 ir didesni konteineriai (iki 38 m3). Pristatoma klientui patogiu laiku ir reikiamoje vietoje.

Ekodarbai

Taip pat įmonė teikia krovinių pervežimo, antrinių žaliavų surinkimo, pavojingų ir nepavojingų atliekų išvežimo, šiukšlių išvežimo mažais kiekiais, demontavimo ir griovimo darbų, prekybos EUR ir nestandartiniais padėklais paslaugas. Paslaugos teikiamos ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje. Dirbama ir savaitgaliais. Išrašomos PVM sąskaitos faktūros.

Ekodarbai

Įvairių atliekų išvežimas bei konteinerių nuoma

UAB „EKOdarbai“ nuomoja 5, 8, 10 m3 ir didesnius konteinerius (iki 38  m3) konteinerius statybinėms, gamybinėms, metalo, medienos, tekstilės bei kitokioms atliekoms išvežti. Įmonė galime išvežti nedidelius atliekų kiekius be konteinerių nuomos. Yra galimybes išvežti atliekas itin dideliais kiekiais.

Ekodarbai


 Pavojingos atliekos

UAB „EKOdarbai“ išveža elektros ir elektroninės įrangos atliekas, statybines medžiagas, turinčias asbesto (pvz. šiferis), baterijas ir akumuliatorius bei naudoti netinkamas transporto priemones ir jų atliekas. Įmonė superka visų rūšių akumuliatorius ir amortizatorius.

Ekodarbai

Kompiuterinės technikos laužo pirkimas

Metalo laužo ir įvairių metalo konstrukcijų pirkimas

UAB „EKOdarbai“ įvairiais kiekiais perka visų rūšių metalą (juodųjų metalų laužą, spalvotų metalų laužą, gamybines atliekas ir kt.), jei reikia - demontuoja metalines konstrukcijas, perka metalinius daiktus iš rūsių, sandėliukų, garažų (radiatoriai, vonios, ratlankiai ir kt.), statome konteinerius metalo laužo (bei kitų atliekų) surinkimui. Metalas išvežamas įmonės transportu. Perkamo metalo kaina yra nuolat atnaujinama, t.y. nustatoma kiekvieną dieną pagal kainas metalų biržose, todėl galite būti tikri, kad Jums bus pasiūlytas palankiausias variantas.

Ekodarbai



Metalinių konstrukcijų demontavimas, griovimo darbai

UAB „EKOdarbai“ demontuoja įvairaus sudėtingumo statinius ir įrengimus. Įmonė turi visus demontavimui reikalingus įrankius bei specialistus (metalo pjaustymo įranga ir kt.). Konstrukcijos išvežamos įmonės transportu. Dirbame pagal visus darbų ir gaisrinės saugos reikalavimus.

Ekodarbai

Krovinių vežimas

UAB „EKOdarbai“ veža krovinius iki 3t: Metalą bei jo laužą, baldus, buitinę techniką, statybines  medžiagas, medieną, šiukšles ir kitus krovinius.

Sunkvežimio su kranu (manipuliatoriumi/fiskar) nuoma

UAB „EKOdarbai“ perveža iki 38 m3 ir 12 t: Įvairias  atliekas (statybines, gamybines bei kt.), įvairias  medžiagas (statybines, metalus, gelžbetonį ir kt.), įvairius  įrengimus, žemės ūkio techniką, stakles ir kt.  platformos ar konteinerių pagalba.

Ekodarbai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus