visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Metalinių ženkliukų gamyba ir kūrimas – aukštos kokybės gaminiai už prieinamą kainą

Metalinių ženkliukų gamyba ir kūrimas – aukštos kokybės gaminiai už prieinamą kainą Metalinių ženkliukų gamyba ir kūrimas – aukštos kokybės gaminiai už prieinamą kainą

Cerame, UAB

cera.lt

1990 metais įkurta Kazimiero Šešelgio įmonė „CERA“, 2020 m. pertvarkyta į UAB „Cerame“ kuria ir gamina įvairius suvenyrus – tarp jų ir aukštos kokybės metalinius ženkliukus. Pagal individualius projektus kuriami gaminiai įvairioms organizacijoms, įmonėms Lietuvoje, Anglijoje, Vokietijoje, Belgijoje, JAV, Norvegijoje, Japonijoje ir kitose šalyse.

Metaliniai ženkliukai štampuojami iš vario, žalvario, geležies arba cinko lydinio. Jie yra įvairių formų ir dydžio, paprasto (2D) arba tūrinio (3D) graviravimo. Paviršius pagal pageidavimą dengiamas auksu, sidabru, žalvariu, variu, nikeliu, juodintu nikeliu, chromu. Ženkliukų paviršius gali būti matinis, poliruotas, su tekstūra. Jie dengiami minkštosiomis, sintetinėmis, kietosiomis emalėmis arba tamsinami (Antiqua) – iškilios vietos būna šviesesnės, o įgilintos tamsesnės. Ženkliukai turi „drugelio“, užsukamus, saugius arba adatėlės užsegimus, pageidaujant įpakuojami į plastikines dėžutes.

Emaliuoti ženkliukai

Emaliuoti ženkliukaiNeemaliuoti ženkliukai

Neemaliuoti ženkliukaiSpausdinti ženkliukai

Spausdinti ženkliukai
Vardiniai ženkliukai

Vardiniai ženkliukai

Cerame klientams siūlo aukštos kokybės gaminius už prieinamą kainą bei greitą aptarnavimą. Suteikiamos įvairiapusės nemokamos konsultacijos, ruošiami projektai ir etalonai pagal užsakovo pageidavimus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus