visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Metaliniai garažo vartai – saugūs ir ilgaamžiai

Metaliniai garažo vartai – saugūs ir ilgaamžiai Metaliniai garažo vartai – saugūs ir ilgaamžiai

HIPERIONAS, UAB

www.hiperionas.lt

UAB „Hiperionas“ siūlo savo garažą apsaugoti įsigyjant metalinius garažo vartus. Metaliniai garažo vartai atveriami į priešingas puses atveriant abi staktų varčias. Tokie garažo vartai iš plieno lakštų yra saugūs ir ilgaamžiai, dėl paprastos mechaninės konstrukcijos šių vartų kaina itin palanki.

Garažas praverčia tiek privataus, tiek daugiabučio namo gyventojams. Vieniems jis – privalomas atributas, kitiems – erdvė, kurioje patogu įsirengti dirbtuves ar sudėti sendaikčius. Apsaugokite norimas patalpas – rinkitės metalinius garažo vartus.

Metalinių garažo vartų privalumai

Garažo vartai iš plieno lakštų yra saugūs. Jie montuojami su apsauginiais kūginiais kaiščiais ir komplektuojami su papildoma spyna. Be to, šie vartai garažui yra nebrangūs. Visgi patrauklią kainą lemia ne prasta kokybė, o paprasta mechaninė konstrukcija. Kitas metalinių vartų privalumas – ilgaamžiškumas. Nors mechaniniai pažeidimai ar aplinkos poveikis gali turėti įtakos vartų kokybei, metaliniai garažo vartai tarnauja dešimtmečius. Šiems vartams beveik nereikalinga priežiūra – pakaks kartais nuvalyti dulkes su skudurėliu arba perdažyti metalinius vartus milteliniais dažais.

Metaliniai garažo vartai atveriami, į priešingas puses atveriant abi staktų varčias. Šie garažo vartai plonesni ir tvirtesni nei medinės durys.

UAB „Hiperionas“ siūlomi metaliniai garažo vartai yra pagaminti iš 2 mm storio plieno lakštų. Meistrai vartus gruntuoja ir dažo milteliniais dažais. Jie montuojami su apsauginiais stacionariais kūginiais kaiščiais, oro izoliacine tarpine, stakta ir verčia, kurios taip pat dažomos. Į UAB „Hiperionas“ siūlomų metalinių garažų vartų komplektaciją įeina seifinės trijų krypčių spynos.

UAB „Hiperionas“ salone-parduotuvėje galite išsirinkti tinkamiausių išmatavimų, komplektacijos bei lengviausiai montuojamus metalinius garažo vartus. Įmonė gali pagaminti metalinius vartus su papildomomis durimis varstomoje dalyje, siūlomi išoriniai metaliniai apvadai, kilpos pakabinamai spynai, metalinių vartų apšiltinimas. Metaliniai garažo vartai dėl lankstaus gamybos proceso gali būti gaminami kliento nurodytu laiku.  

Prireikus įmonės meistrai išmontuoja senus garažo vartus ir juos išveža utilizuoti.  Metaliniai garažo vartai gali būti montuojami dar neįrengus ir nenutinkavus garažo – apie būsimus darbus reikėtų pranešti meistrams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus