visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Metaliniai baldai suderinti su kitais dekoratyviniais kalvystės dirbiniais – išskirtinis pasirinkimas, kuriantiems unikalią aplinką

Metaliniai baldai suderinti su kitais dekoratyviniais kalvystės dirbiniais – išskirtinis pasirinkimas, kuriantiems unikalią aplinką Metaliniai baldai suderinti su kitais dekoratyviniais kalvystės dirbiniais – išskirtinis pasirinkimas, kuriantiems unikalią aplinką

MIDAMA, UAB

midama.lt

UAB „Midama“ savo veiklą pradėjo dar 1998-taisiais metais ir įsiliejo į kalvystės rinką, iš kitų gamintojų išsiskirdami unikaliu požiūriu į kalvystės meną. Tai – daug daugiau nei vien metalo ir ugnies sąjunga, UAB „Midama“ sukurti darbai yra materializuotos klientų vizijos, nuo įmantrių baldų iki kasdienių įrankių. UAB „Midama“ specializuojasi kalviškų dekoratyvinių baldų, vartų, vartelių, tvorų, vidaus bei lauko turėklų, balkonų turėklų, kepsninių, šašlykinių ir kitų individualių kalviškų gaminių, gamyboje. Kas tai bebūtų – laiptai, stogeliai ar baldai, UAB „Midama“ garantuoja kokybišką produkciją, individualų požiūrį į kiekvieną užsakymą, na o geriausia UAB „Midama“ vizitinė kortelė – jau atlikti darbai.

UAB „Midama“ siekdama užtikrintos kokybės, gamybai naudoja tik patikrintas ir aukštus standartus atitinkančias medžiagas bei inovatyviausias technologijas. Kruopščiai pagaminti, unikalūs dirbiniai pavers Jūsų aplinką dar jaukesne.

Metaliniai lauko baldai ir kiti kalviški gaminiai



Metaliniai baldai

UAB „Midama“ kalvystės dirbiniai gali būti tokie artimi ir praktiški, kad be jų neįsivaizduosite savo gyvenimo. o ypač, kai kalbame apie baldus. Metaliniai baldai – tai išskirtinis pasirinkimas, norintiems sukurti ilgaamžę, unikalią aplinką. Dažniausiai metalinius baldus naudojame lauke, įvairioms pavėsinėms ar verandoms apstatyti. Toks sprendimas natūralus ir protingas – prisiminkite, kad metalinės konstrukcijos kur kas tvirtesnės ir labiau atsparios aplinkos poveikiui.
UAB „Midama“ vis dažniau sulaukia ir viešojo maitinimo įstaigų užsakymų sukurti visą interjero apstatymą. Toks sprendimas gana netradicinis, tačiau pasirinkus metalo baldus, pavyzdžiui, su medžio dekoracija, galima lengvai pritaikyti patalpose esančius laiptus, turėklus, židinio įrankius, kitus aksesuarus, taip sukuriant tobulą harmoniją, jaukumą, taip vertinamą lankytojų.

UAB „Midama“ pagaminti metaliniai baldai yra tarsi praktiškas meno kūrinys. Savo aplinką papuošę įspūdingomis ornamentų variacijomis, galėsite džiaugtis kasdien daugybę metų, leisti laiką kartu su sau artimais žmonėmis šiltais vakarais.

Galite rinktis iš daugybės skirtingų baldų ir jų stilių. Galbūt norite pasisėdėjimams sukurti keletą nedidelių kėdžių, o gal labiau priimtinesnis standartinis suolas su atlošu? Nors dažniausiai baldai gaminami su medienos pagrindu sėdėti, atsiremti, stalo paviršiui bei detalėmis, vienas išskirtinių sprendimų paviršiams naudoti tik metalą. Tokiais atvejais kėdės ar suolai būna tankaus metalinio tinklo struktūros, o stalo paviršiui pasirenkamas stiklas, kurio pagalba galima patogiai valgyti ar gerti ir tuo pačiu grožėtis metalo ornamentu.

Metaliniai lauko baldai ir kiti kalviški gaminiai

Visas kalvystės amato teigiamas puses galima pamatyti, jau užsakant produktą, kai beveik kiekviena užsakovo fantazija gali būti išpildyta smulkmeniškai. UAB „Midama“ mielai pasidalins savo ilgamete patirtimi, siūlydami originalius sprendimus ir juos realizuodami kokybiškų medžiagų ir kruopštaus darbo pagalba. Pagamintus baldus lengvai pritaikysite prie aplinkos detalių, patalpos stiliaus ar kiemo išvaizdos.

Norėtumėte puikios vietos leisti laisvalaikį gryname ore, tačiau viskas, ką matote pro langą yra tuščias kiemas? Galite drąsiai patikėti savo jaukumo oazės sukūrimą UAB „Midama“ komandai. Įmonės meistrai, atsižvelgdami į Jūsų poreikius pagaminsi unikalius baldus, jei pageidausite, kitus aksesuarus ir įrankius, o viską vainikuos metalinė pasirinkto stiliaus pavėsinė.

Metaliniai lauko baldai ir kiti kalviški gaminiai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus