visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Metalinės pavėsinės – ir patogu, ir puošnu

Metalinės pavėsinės – ir patogu, ir puošnu Metalinės pavėsinės – ir patogu, ir puošnu

MIDAMA, UAB

midama.lt

UAB „Midama“ siūlo įvairius kalviškus dirbinius – nuo baldų iki paprastų įrankių. Metalinės pavėsinės – vienas populiariausių gaminių tarp įmonės produktų. Čia galima įsigyti įvairias, skirtingų tipų pavėsines. Tai gali būti vieta pasisėdėjimui kiemo centre arba gudriai prisišliejusi buveinė namo pašonėje. Galite rinktis visai atvirą metalinę pavėsinę, tiksiančią saulėtai dienai, arba pridengti sienomis norimas puses.

Metalinės pavėsinės – ir patogu, ir puošnu

Metalinės pavėsinės iš „Midamos“ yra unikalūs kalvystės meno kūriniai, papuošiantys galinį kiemą ar sodybos teritoriją. Kruopščiai suplanuotos konstrukcijos papuoštos išskirtiniais ornamentais bei raižiniais, kiekviena detalė išbaigta siekiant tobulumo. Tokia pavėsinė Jūsų kiemui suteiks ir subtilaus prabangos atspalvio. Metalas pasižymi universalumu, tad jis papildys bet kokio stiliaus namą.

Ypač dažnai pasitaiko pageidavimų pavėsine pridengti įėjimą į namus. Tokiu atveju dažniausiai taikomas tik pridengto stogo modelis arba pasirenkama iš dalies pridengti šonines sienas.

Metalinės pavėsinės – ir patogu, ir puošnu

Įmonė garantuoja kokybišką ir laiku atliktą darbą, atsižvelgiant į individualius poreikius. Visi gaminiai kaldinami naudojant kokybiškas medžiagas ir modernias technologijas. Bendradarbiavimas su užsakovu taip pat labai svarbi kokybiško rezultato sudedamoji dalis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus