visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Medžio-plastiko kompozito terasos, tvoros ir kiti unikalūs INOWOOD apdailos sprendimai

Medžio-plastiko kompozito terasos, tvoros ir kiti unikalūs INOWOOD apdailos sprendimai Medžio-plastiko kompozito terasos, tvoros ir kiti unikalūs INOWOOD apdailos sprendimai

INTERVILŽA, UAB

Atrodo kaip medis, kvepia kaip medis, švelnus kaip medis – tiesiog „Amžinas medis“. „InoWoood“ medžio-plastiko kompozito apkalos, terasinės, tvorų bei pastogių pakalimo lentos tiems, kurie vertina ilgaamžiškumą, ekologiškumą ir praktiškumą. 

„Amžinas medis” – tai medžio-plastiko kompozito (angl. wood plastic composite, WPC) gaminiai. Šią žaliavą sudaro dvi – polimerų ir medienos (dažniausiai pjuvenos arba medžio miltai) – dalys. Švelnaus ir glotnaus paviršiaus, medžiu kvepiantys gaminiai iš medžio–plastiko kompozito išvaizda niekuo nesiskiria nuo natūralios medienos. Medžio-plastiko kompozito gaminiai plačiai naudojami lietinguose ir daug vandens telkinių turinčiuose kraštuose ir jie vertinami dėl daugelio unikalių savybių suderinimo – didelio paviršiaus kietumo, atsparumo vandeniui ir UV spindulių poveikiui bei nereikalaujamos priežiūros.

Medžio-plastiko kompozito terasos, tvoros ir kiti unikalūs INOWOOD apdailos sprendimai

„InoWood“ medžio-plastiko kompozito gaminių privalumai:

  • atsparūs vandens garams, drėgmei, tiesioginiam vandeniui;
  • atsparūs šalčiui, temperatūrų svyravimams, saulės poveikiui;
  • visiškai atsparūs sūriam ir chloruotam vandeniui;
  • matmenys itin tikslūs, todėl galima panaudoti visus be išimčių gaminius;
  • nėra medienai būdingo pleišėjimo, skilimo, rakščių, šakų;
  • neslidūs netgi esant visiškai šlapiam paviršiui;
  • paprastai ir greitai sumontuojami, naudojant įprastus įrankius;
  • lengvai įveržiami tvirtinimo elementai, angos vieta neskyla, nereikia preliminariai gręžti skylių;
  • nereikia papildomai impregnuoti, prireikus galima dažyti;
  • galima valyti aukšto slėgio plovimo įrenginiais;
  • nedidelis išilginis pailgėjimas – 2 mm/1 m;
  • nereikalauja papildomos priežiūros;
  • nedegūs;
  • gaminamos skirtingų spalvų lentos;
  • 100% perdirbami.

Aplinkai draugiška medžiaga „InoWood“

„InoWood“ medžio-plastiko kompozito medžiagos gamybai naudojamas plastikas (langinis PVC), mediena (medžio dulkės/malta mediena) bei priedai. „InoWood“ medžiagos sudėtyje, priklausomai nuo gaminio paskirties, išreiškiant procentais yra ~50 proc. medžio pluošto ir apie 50 proc. polimerų (tame tarpe įvairūs stabilizuojantys priedai – lubrikantai, fungicidai, antioksidantai, UV spindulių filtrai, stabilizatoriai). Tokia sudėtis lemia padidintą atsparumą drėgmei, mechaniniams pažeidimams, pelėsiui ar ugniai.

Medžio-plastiko kompozito gaminiai yra ilgaamžiai, nereikalauja daug priežiūros, lengvai montuojami ir ekologiški. O svarbiausia – jie atrodo kaip medis, netgi kvepia medžiu.

Medžio-plastiko kompozito terasos, tvoros ir kiti unikalūs INOWOOD apdailos sprendimai

Apkala fasadui „InoSide“

„InoSide“ – sprendimas, skirtas namų fasadų ir pastogių apkalimui. Šios sistemos dėka namo fasadas bus ilgaamžis, o jo išvaizda nepriekaištinga.

Namo apkalimui naudokite medžio-plastiko kompozito apkalos lentas ir papildomus profilius, kurie pasižymi visomis medžio-plastiko kompozito produktų charakteristikomis.

„InoSide“ fasado (apkalos) sistemą sudaro kelių rūšių apkalos lentos, papildomi apdailos profiliai bei nerūdijančio plieno tvirtinimo elementai.

Medžio-plastiko kompozito terasos, tvoros ir kiti unikalūs INOWOOD apdailos sprendimai

Terasos sistema „InoDeck“

Medžio-plastiko kompozito terasos sistema „InoDeck“ skirta įvairaus dydžio, formos bei pageidaujamos spalvos terasos aikštelėms, tiltams ar prieplaukoms įrengti.

Medžio-plastiko kompozito lentos terasoms daug atsparesnės už medines lentas, todėl WPC lentų terasa – optimaliausias sprendimas kainos, kokybės bei laiko atžvilgiu. Pasirinkę „InoDeck“ sistemos medžio-plastiko kompozito terasines lentas, išvengsite periodinių terasos priežiūros darbų (perdažymo, permontavimo ir pan.). Tokios lentos atsparios korozijai, UV  spinduliams ir saulės poveikiui, drėgmei, druskingam ir chloruotam vandeniui, šalčiui, temperatūros svyravimui, puvimui bei grybelio poveikiui.

Terasos iš „InoWood“ medžio-plastiko kompozito lentų yra 100% ekologiškos, nes gaminant nenaudojamas jokios pavojingos aplinkai medžiagos (pvz.: švino druskos), o ir pačios lentos yra visiškai perdirbamos.

Terasa įrengiama naudojant medžio-plastiko kompozito ar cinkuoto metalo skersines sijas, galinius uždengimo profilius ir specialius nerūdijančio plieno ar plastikinius lentų tvirtinimo laikiklius. Laikikliai tvirtinami savisriegiais naudojant įprastinius įrankius, tad terasos montavimas, naudojant „InoWood“ gaminius, bus paprastas, lengvas ir greitas!

„InoDeck“ WPC terasinę sistemą sudaro kelių rūšių terasinės lentos, papildomi apdailos bei tvirtinimo elementai.

Medžio-plastiko kompozito terasos, tvoros ir kiti unikalūs INOWOOD apdailos sprendimai

Tvorų elementai „InoFence“

„InoFence“ – ilgaamžiškas produktas, kuris nereikalaus periodinės priežiūros. Lengvas ir greitas montavimas, platus spalvų pasirinkimas bei pilna laisvė Jūsų fantazijai.

Tvoros iš „InoWood“ WPC lentų yra 100% ekologiškos, nes gaminant nenaudojamas švinas ar kitos pavojingos medžiagos, o ir pačios lentos yra visiškai perdirbamos.

Daugybės „InoWood“ gaminamų medžio-plastiko kompozitų profilių pagalba galima įsirengti tvorą, kuri nereikalaus nuolatinės ir pastovios priežiūros! „InoFence“ tvorų elementai pilnai paruošti naudoti.

Medžio-plastiko kompozito terasos, tvoros ir kiti unikalūs INOWOOD apdailos sprendimai

„InoWood“ suteiktas kokybės sertifikatas

Nuo 2013 m. „InoWood” gaminiai sertifikuoti pagal aukščiausius šio tipo produktams taikomus reikalavimus.  Vokietijos laboratorija SKZ atliko „InoWood” medžio-plastiko kompozito terasinių lentų tyrimus ir patvirtino, kad jos atitinka medžio-plastiko kompozito gamintojų asociacijos QG-Holzwerkstoffe keliamus reikalavimus. Tuo tikslu šios institucijos komisija atliko gamybos kontrolės sistemos inspekciją ir išdavė kokybės sertifikatą, suteikiantį teisę naudoti kokybės etiketę.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus