visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Medžio metalo sijos NAILweb: kodėl verta rinktis?

Medžio metalo sijos NAILweb: kodėl verta rinktis? Medžio metalo sijos NAILweb: kodėl verta rinktis?

NAIL-WEB.LT, UAB

www.nail-web.lt

Įmonė „NAIL-WEB.LT“ yra vienintelė šalyje medžio metalo sijų „NAILweb“ gamintoja. Bendrovės projektuotojai yra įgyvendinę įvairiausio lygio užduotis, gaminį pritaikę stogams, pastogėms, perdangoms tarp aukštų, gyvenamiesiems namams, angarams, ūkiniams pastatams, sienoms, lieptams, tilteliams, rekonstrukcijoms. Kadangi metalinis „NAILweb“ tiltelis apsaugotas aukščiausio lygio antikorozine danga, todėl be baimės galime sakyti, jog „NAILweb“ sija tinka net ir agresyvioms aplinkoms: vištidėms, karvidėms ir t.t. Atskirais atvejais, sijos gali panaudotos ir kaip sąramos.

NAILweb medžio metalo sijos

Kodėl vertėtų rinktis „NAILweb“ sijas?“

I. Svoris. „NAILweb“ sija už metalą lengvesnė net 60%. Montavimo metu nereikalingi sudėtingi kėlimo mechanizmai.

II. Ilgis. „NAILweb“ sija (kurios ilgis gali siekti nuo 6 iki 20 metrų), nereikalauja papildomų atramų. Lankstus gaminamų ilgių pasirinkimas.

III. Atlaikymo galia. „NAILweb“ sija gali atlaikyti kur kas didesnes apkrovas nei statybinė mediena, o analogišką svorį išlaikančios kitokio tipo sijos yra ženkliai brangesnės. Brangesnis ir jų montavimas (virinimas, klijavimas, antikorozinis padengimas ir t.t.).

IV. Kaina. „NAILweb“ sija yra pigesnė už klijuotą medieną ir metalo konstrukcijas. Pigesnė tik statybinė mediena, tačiau norint uždengti ja didesnį plotą, reikalingos atramos.

V. Gamybos ir montavimo paprastumas. Lyginant su kitokio tipo sijomis, „NAILweb“ sija nereikalauja papildomų kėlimo mechanizmų, ji pasižymi geromis šilumos ir garso izoliacinėmis savybėmis. Sijos greitai pagaminamos ir greitai bei patogiai montuojamos. Metalinio tiltelio viršuje ir apačioje yra iš anksto išštampuotos vietos 20-ies milimetrų kiaurymėms elektros laidų ar vamzdžių pravedimui.

NAILweb medžio metalo sijos

„NAILweb“ sijų pranašumai prieš kitas konstrukcijas:

Klijuotos medinės konstrukcijos:

Pranašumai: platesnis asortimentas, didesni ilgiai, išlaiko didesnes apkrovas.

Trūkumai: didelis svoris (reikalauja kėlimo mechanizmų), ilgesni gamybos terminai, didesnė gaminio kaina.

NAILweb medžio metalo sijos



Metalo konstrukcijos:

Pranašumai: senai naudojamos statyboje, žinomos visos jungimo detalės, platus gaminių pasirinkimas.

Trūkumai: ypač didelis svoris (reikalauja kėlimo mechanizmų) , būtina apsauga nuo korozijos, gaminių sujungimui reikalingas specialistas (suvirintojas), gaminys parduodamas tik tam tikrais ilgiais, brangus galutinis produktas.

NAILweb medžio metalo sijos



Statybinė mediena:

Pranašumai: senai naudojama statyboje, žinomos visos įmanomos jungimo detalės, paprastas, atskirais atvejais specialisto pagalbos nereikalaujantis montavimas, sąlyginai nedidelė kaina.

Trūkumai: ribotas gaminių ilgis, ribotos atlaikymo galios, didesniems tarpams tarp atramų  reikia papildomų atramų, naudojant tarp aukštinei perdangai juntama vibracija.

NAILweb medžio metalo sijos

1980 m spalio 20d. „NAILweb“ sijos užpatentuotos (patento Nr. 0038830) visoje Vakarų Europoje. Jos taip pat turi bendrosios statybos priežiūros leidimą (Statybos Technikos institutas, Berlynas, Nr. Z-9,1-262). „NAILweb“ medžio metalo sija - tai unikalus produktas, kuris prieš 30 metų buvo sukurtas Prancūzijoje, o šiandien plačiai naudojamas statybose ar rekonstrukcijose visame pasaulyje. 

NAILweb medžio metalo sijos

Medžio metalo sijos NAILweb
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus