visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Medinės grindys – iš kokybiškų ąžuolo ar uosio masyvo lentų

Medinės grindys – iš kokybiškų ąžuolo ar uosio masyvo lentų Medinės grindys – iš kokybiškų ąžuolo ar uosio masyvo lentų

Ecofloor.lt siūlo savo namams pasirinkti medžio masyvo grindis. Galima rinktis iš uosio ir ąžuolo masyvo lentų. Tokios grindys bus ne tik kokybiškos, bet ir lengvai montuojamos.

Medinės grindys

Medinių grindų lentų paviršius yra šlifuotas su apdaila. Lentos atrinktos kruopščiai pagal kategorijas, jos padengtos specialiu šakų ir medienos spalvų didelio kietumo glaistu, o 3 kartus šlifuotas paviršius paruoštas galutiniam lentų padengimui laku ar alyva.

Gamykliniam padengimui naudojama aukštos kokybės pramoninė alyva. Gamykloje šlifuotas ir alyvuotas kietmedžio masyvo lentų paviršius leidžia sutaupyti iki 50% montavimo sąnaudų, nes pagamintos lentos gali būti montuojamos be papildomo šlifavimo bei poliravimo. 

Išilginis apatinės grindų lentų dalies frezuotas griovelis užtikrina lentų geometrijos stabilumą eksploatavimo metu. Mikro nuožulos iš visų pusių išlaiko nepriekaištingą grindų išvaizdą šildymo sezono metu. Kompensacinės ertmės palengvina lentų klojimą, užtikrina sujungimo tikslumą.

Grindų lentų drėgnis yra 8 + 1%. Todėl, kai patalpose santykinis oro drėgnumas yra 40-60 %, esant 20 C, lentų geometriniai parametrai išlieka stabilūs.

Medinės grindys

Ąžuolo masyvo grindys

Ąžuolo „Premium“ – šlifuotos lentos su minimaliomis medienos atspalvių ir tekstūros variacijomis, pasitaiko mažos šakelės, kurių skersmuo ne didesnis kaip 5 mm, be matomo baltalo.

 

Medinės grindys

Ąžuolo „Select“ – šlifuotos lentos, nežymūs lentų atspalvių bei tekstūros svyravimai. Šakelės iki 25 mm skersmens. Leistini lentų galų užglaistyti įtrūkimai ne didesni kaip 40 mm, pločio ≤ 1 mm, su sąlyga, kad jie neturi įtakos paviršiaus stiprumui.

Medinės grindys

Ąžuolo „Living“ – šlifuotos ąžuolinės lentos, natūrali lentų atspalvių gama. Šakelės iki 25 mm skersmens. Leistinos užglaistytos krentančios šakos iki 10 mm skersmens, su matomu baltalu.

Medinės grindys

Ąžuolo „Classic“ – šlifuotos lentos, natūrali lentų atspalvių gama. Šakelės iki 75 mm skersmens. Leistinos užglaistytos krentančios šakos iki 5 mm skersmens, bei užglaistyti galų įtrūkimai iki 6mm su sąlyga, kad jie neturi įtakos paviršiaus stiprumui, be matomo baltalo.

Medinės grindys

Ąžuolo „Rustic“ – šlifuotos lentos, natūrali lentų atspalvių gama. Šakelės iki 75 mm skersmens. Leistinos užglaistytos krentančios šakos iki 5 mm skersmens, bei užglaistyti galų įtrūkimai iki 6 mm su sąlyga, kad jie neturi įtakos paviršiaus stiprumui, baltalas iki 10% lentos pločio.

Medinės grindys

„ECOmini“ – šlifuotos ąžuolo masyvo lentos, natūrali lentų atspalvių gama. Pasitaiko šakų ir baltalo. Neturi kategorijų. Lentučių ilgiai nuo 300-500 mm.

Medinės grindys

Uosio masyvo lentos

Uosio „Premium“ – šlifuotos grindų lentos be šakų su mažomis baltalo bei šerdies spalvų variacijomis.

Medinės grindys

Uosio „Select“ – šlifuotos grindų lentos su šakelėmis iki 25 mm skersmens, su mažomis baltalo bei šerdies spalvų variacijomis.

Medinės grindys

Uosio „Rustic“ – šlifuotos grindų lentos su šakelėmis iki 40 mm skersmens, su natūraliomis baltalo bei šerdies spalvų variacijomis.

Medinės grindys

„ECOmini“ – šlifuotos uosio masyvo grindų lentos su šakelėmis  ir natūraliomis baltalo bei šerdies spalvų variacijomis. Neturi kategorijų. Lentučių ilgiai nuo 300-500 mm.

Medinės grindys

Bendrovės tikslas yra tiekti Lietuvos bei užsienio gyventojams, įmonėms ir organizacijoms aukščiausios kokybės ekologiškas, natūralaus uosio bei ąžuolo masyvo grindis, klasikinį parketą, parketlentes. Gamintojo kainomis įmonė siūlo grindlentes, apvadus bei kokybiškus vokiškus klijus, gruntus ir kitas grindų įrengimo medžiagas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus