visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Medinės durys, laiptai, medžio masyvo baldai mylintiems medžio šilumą ir jaukumą

Medinės durys, laiptai, medžio masyvo baldai mylintiems medžio šilumą ir jaukumą Medinės durys, laiptai, medžio masyvo baldai mylintiems medžio šilumą ir jaukumą

STILMEDA, UAB

www.stilmeda.lt

Medinės durys, laiptai, laiko baldai, medžio masyvo baldai – visa tai savo klientams projektuoja ir gamina UAB „Stilmeda“. Stalių cecho gaminiai iš aukščiausios rūšies lietuviškos džiovintos „kietosios“ medienos (ąžuolas, uosis) leidžia kurti išskirtinį interjerą bei jaukumą. Gamybos procese pasirenkamos technologijos ir medžiagos lemia UAB „Stilmedos“ siūlomų gaminių kokybę.

Medinės durys, laiptai, medžio masyvo baldai

Medinės durys

UAB „Stilmeda“ duris gamina pagal individualius užsakymus. Klientai gali įsigyti originalias, jų individualius poreikius išpildančias duris. Įmonės stalių ceche medinės durys gaminamos iš aukščiausios kokybės ąžuolo arba uosio medienos, su užuolaidomis arba be jų, su arba be slenksčio. Medinės durys gali būti dažomos, beicuojamos ir (ar) lakuojamos. Dėl ilgametės patirties įmonė renkasi geriausius ir patvariausius lakus bei klijus. Dirbama atsakingai, dėmesingai, produkto kokybė prižiūrima kiekviename gamybos proceso etape.

Mediniai laiptai

Stalių ceche taip pat gaminami įvairiausių modifikacijų nestandartiniai mediniai laiptai. Atvažiavę pas Jus, meistrai įvertins esamą situaciją, išmatuos, suprojektuos ir pagal su jumis suderintą projektą pagamins medinius laiptus. Rūpindamiesi laiptų ilgaamžiškumu, UAB „Stilmeda“ meistrai laiptus gamina iš aukščiausios kokybės džiovintos ąžuolo arba uosio medienos.

Mediniai laiptai gali būti montuojami ant išbetonuoto pagrindo. Tuomet dažniausiai yra daromos tik pakopos ir mediniai turėklai (porankiai).

Mediniai laiptai taip pat gali būti montuojami ant metalinių sijų. Įmonės ceche taip pat gali būti pagaminti mediniai laiptai pilnai su visa laikančiąja konstrukcija. Klientai patys apsisprendžia, kokios  konstrukcijos medinių laiptų jie norėtų.

UAB „Stilmeda“ projektuoja ir gamina atviro, uždaro tipo, lenktus, spiralinius, kabančius ir kt. medinius laiptus. Pagaminti mediniai laiptai pagal klientų poreikį beicuojami arba lakuojami. Įmonė laiptus atveža bei sumontuoja.

Medinės durys, laiptai, medžio masyvo baldai

Medžio masyvo baldai

Įmonė „Stilmeda“ siūlo medžio masyvo baldus virtuvei, miegamajam, vonios, darbo kambariams, prieškambariui. Dažniausiai užsakomi smulkesni medžio masyvo baldai: lentynos, suoliukai (prieškambario), kėdutės (taburetės), staliukai (žurnaliniai, svetainės), stalai (valgomojo), įvairios spintelės ir kiti medžio masyvo baldai. Visi UAB „Stilmeda“ siūlomi medžio masyvo baldai gaminami iš aukščiausios kokybės puikiai išdžiovintos ąžuolo arba uosio medienos.

Virtuvės masyvo baldai, spintelės, spintos ir kiti stambūs baldai dažniausiai gaminami iš faneruotos MDF (medžio drožlių plokštė, apklijuota natūraliu medienos lukštu), o durelės ir šonai (arba tik durelės) gaminami iš natūralaus medžio masyvo. Žinoma, įmonė iš medžio masyvo gali pagaminti ir visą baldą. Gaminant stambesnius lentynų masyvus, siūloma medžio masyvo plokštes derinti su MDF plokštėmis.

Medinės durys, laiptai, medžio masyvo baldai

UAB „Stilmeda“ projektuoja ir gamina medines duris, laiptus, baldus iš medžio masyvo. Taip pat – nestandartinius korpusinius baldus biurams, viešbučiams bei namams. Baldų gamybos technologijos nuolat tobulinamos, ieškoma progresyvių bei šiuolaikiškų konstrukcinių sprendimų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus