visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Maisto papildai svorio metimui: FitMax rinkinys

Maisto papildai svorio metimui: FitMax rinkinys Maisto papildai svorio metimui: FitMax rinkinys

MS SPORT, IĮ

FitMax maisto papildaipapilduolimpas.lt - specializuota el. parduotuvė, kurioje Jūs įsigysite aukščiausios kokybės maisto papildų bei aksesuarų sportui. Mūsų el. parduotuvė yra platus asortimentas maisto papildų sportuojantiems, aktyviai gyvenantiems, bei savo sveikata besirūpinantiems žmonėms. Pas mus rasite gausų maisto papildų pasirinkimą skirtų masei auginti, jėgai didinti, miegui gerinti, lieknėjimui, vitaminų bei maisto papildų sąnariams.

Norintiems numestį svorio, papilduolimpas.lt, rekomenduoja FitMax rinkinį, kurį sudaro produktai FitMax Fire Fit, mažinantis riebalinį audinį ir padedantį formuoti raumenis, bei FitMax BCAA Pro 8000, miltelius, kurių vienoje dozėje yra 8000 mg aminorūgščių su šakotosiomis šoninėmis grandinėmis, atliekančiomis fiziologines funkcijas organizme, tokias kaip jėgos ir raumenų didinimo, energijos, reguliavimo.

FitMax Fire Fit

FitMax FIRE fit - kapsulės, produkto sudėtyje yra augalų ekstrakto, sustiprintas N-acetil-L-tirozinas, kofeinas ir vitaminas B12. Sudedamosios dalys pasižymi stipriu termogeniniu, lipotropiniu ir sausinimo poveikiu, mažina riebalinį audinį ir padeda formuoti raumenis.

Sudedamosios dalys: žaliosios arbatos ekstraktas (50% polifenolių), Ulongo ekstraktas, N-acetil-L tirozinas, imbiero šaknies ekstraktas (5% imbiero), kofeinas, nikotino rūgštis, juodųjų pipirų ir ilgųjų pipirų ekstrakatas (5:1). Cianokobalaminas, želatina – kapsulės sudedamoji dalis.

FitMax BCAA PRO 8000

FitMax BCAA Pro 8000, milteliai, vienoje dozėje yra 8000 mg aminorūgščių su šakotosiomis šoninėmis grandinėmis, kurios atlieka fiziologines funkcijas organizme, tokias kaip jėgos ir raumenų didinimo, energijos, reguliavimo. Jos sudaro apie 33% raumenų audinio. Produktas skirtas fiziškai aktyviems žmonėms, siekiant papildyti mitybą pasirinktais komponentais

Sudedamosios dalys: L-leucinas, L-izoleucinas, L-valinas, vaisių milteliai: greipfruto ir citrinos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, natūralios kvapiosios medžiagos: citrinos ir greipfruto, tirštiklis: gumiarabikas, saldikliai: acesulfamas K ir sukralozė.

 

papilduolimpas.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus