visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Maisto papildai efektyviam riebalų deginimui: FitMax Therm L-Carnitine ir FitMax BCAA Pro 8000

Maisto papildai efektyviam riebalų deginimui: FitMax Therm L-Carnitine ir FitMax BCAA Pro 8000 Maisto papildai efektyviam riebalų deginimui: FitMax Therm L-Carnitine ir FitMax BCAA Pro 8000

MS SPORT, IĮ

papilduolimpas.lt pristato maisto papildų kompleksą efektyviam riebalų deginimui – tai puikus pasirinkimas siekiant sumažinti riebalinį audinį, formuojant raumenis bei skatinant organizmo atstatymą.

FitMax Therm L-Carnitine kapsulės: L-karnitino tartrato ir kofeino derinys. L-karnitinas perneša riebiąsias rūgštis, perduoda nervinius signalus ir detoksikuoja organizmą. Kofeinas didina termogenezę ir krūvio galimybes. Produktas padeda sumažinti riebalinį audinį, gerina treniravimąsi ir organizmo atsistatymą.

Maisto papildai efektyviam riebalų deginimui

Maisto papildas kapsulėmis (30 porcijų). Grynasis kiekis: 49,80 g. (1 porcija 2 kaps.).

Sudedamosios dalys: L-karnitino tartratas (min. 67% L- karnitino), kofeinas, vitaminas B1 (Tiaminas), lipnumą reguliuojanti medžiaga magnio stearatas (E572), želatina – kapsulės sudedamoji dalis.

Dėmesio! Sudėtyje yra daug kofeino (60 mg/1 kapsulėje).

Maistingumo deklaracija

Pavadinimas (1 porcija 2 kaps.) 100 g produkto RMV 1 porcijoje
L-karnitino tartratas 1200 mg** 83,27 g *
Kofeinas 120 mg 8,33 g *
Tiaminas 1,1 mg 76,0 mg 100% ( RMV 1,1 mg)

FitMax BCAA Pro 8000 milteliai: vienoje dozėje yra 8000 mg aminorūgščių su šakotosiomis šoninėmis grandinėmis, kurios atlieka fiziologines funkcijas organizme, tokias kaip jėgos ir raumenų didinimo, energijos, reguliavimo. Jos sudaro apie 33% raumenų audinio. Produktas skirtas fiziškai aktyviems žmonėms, siekiant papildyti mitybą pasirinktais komponentais.

Maisto papildai lieknėjimuiSpecialios mitybinės paskirties maisto produktas sportininkams (50 porcijų). Grynasis kiekis: 550 g (1 porcija 11 g).

Sudedamosios dalys: L-leucinas, L-izoleucinas, L-valinas, vaisių milteliai: greipfruto ir citrinos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, natūralios kvapiosios medžiagos: citrinos ir greipfruto, tirštiklis: gumiarabikas, saldikliai: acesulfamas K ir sukralozė.

DĖMESIO! Produkto sudėtyje yra saldiklių. Natūralios kvapiosios medžiagos.

Maistingumo deklaracija

Pavadinimas (1 porcija 11 g) 100 g produkto RMV 1 porcijoje
L-leucinas 4000 mg 36,36 g *
L-isoleucinas 2000 mg 18,18 g *
L-valinas 2000 mg 18,18 g *

RMV – referencinė maistinė vertė.

*- referencinė maistinė vertė nenustatyta.

Maisto papildai efektyviam riebalų deginimui

Įmonė „MS Sport“ yra paskirta vieninteliu „FITMAX“ papildų oficialiu atstovu Lietuvoje ir tik mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti kokybiškų šio gamintojo maisto papildų patrauklia kaina! „FITMAX“ – tai gamintojas, kuris kuria vartotojams, kurie vertina kokybę. Visi „FITMAX“ linijos produktai yra kitokie, nei kitų firmų produktai. Didžiulis būrys specialistų prisideda prie šios linijos kūrimo, kiekvienas atskiras produktas yra testuojamas. Konsultuojantis su profesionaliais sportininkais FITMAX linija padarė tikrą perversmą papildų gaminimo srityje. „FITMAX“ linija užkariavo visą Europą, nes kasmet gamintojai investuoja į produkcijos tobulinimą bei atnaujinimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus