visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Liejamos, cementinės dekoratyvinės grindų dangos ULTRATOP – praktiškos ir modernios betono grindys

Liejamos, cementinės dekoratyvinės grindų dangos ULTRATOP – praktiškos ir modernios betono grindys Liejamos, cementinės dekoratyvinės grindų dangos ULTRATOP – praktiškos ir modernios betono grindys

Grindys plius, UAB

www.grindysplius.lt

Ieškantiems modernių ir praktiškų interjero sprendimų, UAB „Grindys plius“ rekomenduoja „ULTRATOP“ cementinę dekoratyvinę grindų bei sienų dangą, su kuria sukuriamas įvairiausių raštų paviršius. „ULTRATOP“ sistemos pagalba įrengiamos ypač populiarios poliruoto ir natūralaus efekto dekoratyvinio betono grindys, išgaunami reprezentatyvūs, atsparūs, besiūliai grindų paviršiai, tinkami visų tipų patalpoms.

Naudojant šią grindų sistemą, sudaromas vientiso, lygaus paviršiaus efektas, kuris yra maksimaliai artimas pramoninio betono vaizdui. „ULTRATOP“ – „Mapei“ kompanijos sukurtas inovatyvus greitai stingstantis cementinis savaime išsilyginantis mišinys, kuris be kitų puikių savybių yra ypač atsparus dilimui, dėl to itin populiarus tiek gyvenamosiose, komercinėse, pramonės, gamybos patalpose. Dengiant ją specialiais apsauginiais sluoksniais, pasiekiamas puikus atsparumas vandeniui, nešvarumams, dėmėms, kas supaprastina tokių grindų valymą ir kasdienę priežiūrą.

Liejamos, cementinės dekoratyvinės grindų dangos ULTRATOP

„ULTRATOP“ danga gali būti: nepoliruota cementinė savaime išsilyginanti („ULTRATOP Natural Effect“); poliruoto betono („ULTRATOP Polished Effect“), mozaikinio betono „Terrazzo“ (teracas) („ULTRATOP Terrazzo Effect“) ir cementinė glaistoma („ULTRATOP LOFT“).

Liejamos, cementinės dekoratyvinės grindų dangos ULTRATOP

„ULTRATOP LOFT“ – naujos kartos plonasluoksnė cementinė dekoratyvinė grindų bei sienų danga

„ULTRATOP LOFT“ yra produktas, skirtas sukurti dekoratyviniams grindų ir sienų paviršiams vidaus patalpose, kai reikalingas natūralaus betono ar paviršiaus, su mentelės žymėmis ir spalvos netolygumais, efektas. Dėl šio produkto naudojimo paprastumo, pritaikymo galimybių ir gero atsparumo nusidevėjimui ir trinčiai, „ULTRATOP LOFT“ yra puikus pasirinkimas sukurti grindų paviršiams, veikiamiems intensyvaus pėsčiųjų eismo (parduotuvės, restoranai, priimamieji, privatūs namai ir butai, kavinės, viešbučiai, salonai ir kitos viešos erdvės).

Liejamos, cementinės dekoratyvinės grindų dangos ULTRATOP

Skirtinga ir itin plati „ULTRATOP“ mišinio spalvų gama bei galimybė rinktis užpildus, jų frakciją, produkto konsistencija, sumažintas sluoksnio storis, galimybė įrengti ant vertikalių paviršių leidžia sukurti nesuskaičiuojamą kiekį dekoratyvinio paviršiaus variacijų.

Visi „ULTRATOP“ sistemoje naudojami produktai yra ekologiški ir nekenksmingi aplinkai. Pagrindiniai sistemos produktai turi ypač vertingą dokumentaciją – EPD (angl. Environmental Product Declarations). Šios gaminių aplinkos apsaugos deklaracijos pagrįstos produktų gyvavimo ciklo įvertinimu, apimančiu informaciją apie produkto ar paslaugos poveikį aplinkai. Šis sertifikavimas ypač aktualus šiuolaikiniu tvarios statybos laikotarpiu, kai į projektus vis dažniau įtraukiama sąlyga atitikti LEED V4 ir BREEAM reikalavimus.

Įrengiant cementines arba kitų tipų polimerines liejamąsias dangas „ULTRATOP“ svarbu nepamiršti, kad galutinė tokių grindų kokybė labai priklauso nuo tvirto ir gerai įrengto pagrindo. Todėl „Grindys plius“ siūlo pilną paslaugų kompleksą – nuo grindų pagrindo paruošimo iki galutinės dangos įrengimo.

Liejamos, cementinės dekoratyvinės grindų dangos ULTRATOP

UAB „Grindys plius“ komanda turi ilgametę patirtį liejamų ir dekoratyvinių (cementinių glaistomų) grindų dangų įrengime. Įmonė demontuoja, remontuoja grindis, lygina betoną ir įrengia naują dangą gyvenamosios, komercinės, gamybinės ar visuomeninės paskirties patalpose. Turima dvidešimties metų patirtis leidžia atlikti ir kontroliuoti taisyklingą darbų eigą, numatyti iškilsiančias problemas ir jas operatyviai išspręsti.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus