visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LED šviesos plokštė – stiliaus ir ekonomijos duetas

LED šviesos plokštė – stiliaus ir ekonomijos duetas LED šviesos plokštė – stiliaus ir ekonomijos duetas

ACME Europe, UAB

Sparčiai besikeičiančios LED apšvietimo technologijos kasdien vis labiau skverbiasi į kasdienį žmonių gyvenimą – jos vis dažniau naudojamos namų, komercinėms, pramoninėms patalpoms ar lauko teritorijoms apšviesti. Tam įtakos turi tiek patrauklesnė  jų kaina, tiek inovatyvūs sprendimai. Namų ir darbo aplinkai svarbu funkcionalus ir apgalvotas apšvietimas. Šiuolaikinis LED apšvietimas suteikia iki šiol neregėtas galimybes su minimaliomis energijos sąnaudomis. Viena iš rinkos naujovių – LED šviesos plokštė, pretenduojanti greitai pakeisti ilgą laiką biuruose viešpatavusius „Armstrong“ tipo lubų šviestuvus.

Įmonės „ACME Europe“ apšvietimo kategorijos specialisto Martyno Juršio teigimu, laiko ir finansinių resursų taupymas aktualus kiekvienam, tad vienas iš svarbiausių LED šviesos plokštės pranašumų – paprastas ir greitas montavimas bei lengva priežiūra. Tai visiškai išbaigtas LED technologijos gaminys, kuriam nebereikia įsigyti jokių papildomų priedų, komplektuojamas kartu su maitinimo šaltiniu, todėl jungiamas tiesiai į 230V tinklą. Šiems šviestuvams nereikia nei keisti lempų, nei jų valyti.

Dėl inovatyvaus dizaino ir ypač plono korpuso LED šviesos plokštė patraukli interjero dizaineriams. Jos storis siekia vos 1 cm, todėl nereikia daug vietos, norint jas įmontuoti į lubas. LED plokštės gali būti naudojamos tiek kaip papildomas, tiek kaip pagrindinis šviesos šaltinis pakabinamų lubų apšvietimui. Pagal montavimo tipą, LED šviesos plokštės gali būti įleidžiamos, pakabinamos bei virštinkinės.

Darbo aplinkai tai taip pat tinkantis sprendimas. Ji šviečia visu priekiniu paviršiumi, tolygiai, todėl neakina. Priešingai nei standartinės liuminescencinės lempos, dažnai naudojamos biurams apšviesti, LED plokštė nemirga ir nevargina akių.

Daugiau informacijos:

Martynas Juršys „ACME Europe“
Apšvietimo kategorijos specialistas
Raudondvario pl. 127, Kaunas.
Mob. +370 665 18541

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus