visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LED apšvietimo sistemos - modernus namų apšvietimas su OSRAM LED lempomis

LED apšvietimo sistemos - modernus namų apšvietimas su OSRAM LED lempomis LED apšvietimo sistemos - modernus namų apšvietimas su OSRAM LED lempomis

SLO Lithuania, UAB

LED apšvietimo sistemos: Modernus namų apšvietimas su OSRAM LED lempomis. UAB "SLO Lithuania" pataria kaip šviesos diodų (LED) lempų pagalba, galite sukurti spalvingą nuotaiką savo namuose, apšviesti ir paryškinti mėgstamus paveikslus ar statulėles, akcentuoti kambarinius augalus ar interjero dekoro detales.

Ar norėtumet spalvingai dekoruoti namus ar sodą su įvairiaspalvėmis lemputėmis ir nesirūpinti elektros energijos suvartojimu ar dažnu perdegusių lempučių keitimu? Jei taip – LED lempos, kurias pristato vienas didžiausių šviesos šaltinių gamintojų pasaulyje OSRAM, tinkamiausias sprendimas visais atvejais.

modernus-namu-apsvietimas-su-osram1Šios inovatyvios lemputės gaminamos standartiniais cokoliais, todėl jums nereikės sukti galvos dėl jūsų naudojamų lempučių pakeitimo – nespėsite nė mirktelėti, o namai nušvis naujomis spalvomis.

Su OSRAM LED lempomis jūs pajausite skirtumą, kurį suteikia modernios LED technologijos. Svarbiausi akcentai, kuriais pasižymi lemputės – itin mažos elektros energijos sąnaudos ir ženkliai ilgesnis tarnavimo laikas, nei tradicinių šviesos šaltinių.

LED lempos yra saugios ir neturi jokių kenksmingų dalių savyje, neskleidžia UV spindulių, todėl yra ekologiškos. Platus atspalvių spektras suteikia galimybes kurti skirtingus akcentus namuose: šilta balta, šalta balta, mėlyna, raudona, žalia ar geltona, o gal besikeičiančių spalvų lemputė paryškins daiktus jūsų kasdienybėje.

OSRAM LED CLASSIC tipo lemputės – identiškomis formomis klasikinėms kaitrinėms lemputėms. Populiariausi lempų cokoliai suteikia galimybė lengvai jas pakeisti, tiek vidaus instaliacijose tiek ir lauke. Klasikinės LED lempos atsparios vibracijai ir dūžimui.

PARATHOM CLASSIC A40 - tai OSRAM gaminys, kurio elektros sąnaudos vos 8W, o šviečia ji kaip 40W kaitrinė lemputė. Maža to, ji tarnauja net iki 25 kartų ilgiau, o forma yra identiška klasikinės formos kaitrinei lempai su cokoliu E27. Vartotojai gali rinktis iš dviejų šviesos atspalvių: šilta balta arba šalta balta.

OSRAM LED REFLECTOR – reflektorinės lemputės, standartiniais cokoliais kaip ir halogeninės arba kaitrinės reflektorinės lemputės. Tiesioginė, akcentinė šviesa, skirtingi apšvietimo kampai ir spalvų įvairovė leidžia sukūrti individualius efektus.

PARATHOM MR16 20 – tai vos 4,5W naudojanti LED lemputė, kurios šviesos pakanka, kad galėtumėt ją naudoti vietoje 20W halogeninės lemputės. Kadangi ši LED lempa yra 12V, ją galima naudoti su įtampos transformatoriais, skirtais halogeninėms lempoms. Todėl jums nereikės nieko keisti jūsų namų instaliacijoje – tiesiog pakeiskite lemputę ir pradėkite taupyti. LED lempa perdegs daug rečiau nei halogeninė, nes tarnauja kelis kartus ilgiau.

Ilgalaikė apšvietimo produktų gamybos technologijų patirtis ir aukšti OSRAM kokybės standartai yra pagrindinės priežastys, dėl kurių inovatyvūs LED produktai jau gali būti patikimi šviesos šaltiniai jūsų namuose.

modernus-namu-apsvietimas-su-osram2

Įmonė UAB „SLO Lithuania“ siūlo efektyvius ir modernius OSRAM energijos taupymo sprendimus. Siūlomos šviesos diodų technologijos atveria naujas modernių apšvietimo idėjų įgyvendinimo galimybes – pasitelkiant stilingą dizainą, lengvą įrengimą ir išmanų apšvietimo valdymą. Šiuolaikinis apšvietimas suteikia daugybę galimybių taupyti energiją – pradedant kaitrinių lempučių pakeitimu veiksmingomis šviesos diodų ir energiją taupančiomis lemputėmis, baigiant sudėtingomis apšvietimo valdymo sistemomis, įskaitant sistemas, reaguojančias į dienos šviesą ir judesį / buvimą patalpoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus