visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LED apšvietimas stilingam gyvenimui

LED apšvietimas stilingam gyvenimui LED apšvietimas stilingam gyvenimui

ELMO technologijos, UAB

www.elmo.lt

Savo namuose kiekvienas stengiamės susikurti šiltą ir jaukią aplinką, kurioje būtų tiesiog gera būti, į kurią skubėtume sugrįžti po dienos darbų. Namų jaukumui ypač svarbūs patalpų apšvietimo sprendimai, tačiau išsirinkti tinkamiausius šviestuvus ir nepasiklysti pasiūloje šiandien nėra paprasta. ELMO šviestuvų salonuose pirkėjams siūlomas itin gausus išskirtinio dizaino apšvietimo produktų asortimentas tiek interjerui, tiek ir eksterjerui, kuris patenkins net išrankiausio kliento poreikius.

Ieškantiems savitumo ELMO siūlo nestandartinį LED apšvietimą biurui, kiemui, namams ar pramonei. Naujausios LED technologijos ir šiuolaikiškas valdymas išmaniuoju telefonu leis lengvai atnaujinti skirtingas Jūsų namų zonas: valgomąjį, miegamąjį, vonios ar vaiko kambarį, ir Jus džiugins ne tik gražesnė aplinka, bet ir ELMO apšvietimo funkcionalumas.

Virtuvė – svarbiausia vieta namuose

Virtuvė – namų patalpa, kur ruošiame maistą, kur šeima susirenka pabendrauti, į kurią būtinai užsuka svečiai, todėl čia reikalinga ypatinga nuotaika. Virtuvės apšvietimą dažniausiai skirstome į dvi zonas valgomojo zoną ir darbo zoną, kurios skiriasi šviesos intensyvumu ir šviestuvų dizainu. Valgomojo zonoje jaukumo suteiks ELMO pakabinami šviestuvai išsiskiriantys originaliomis formomis, spalvų plačia gama, bei išskirtiniu dizainu. Darbo zonoje gali būti naudojamas intensyvesnis apšvietimas įleidžiami LED šviestuvai arba LED panelės, o paslėptam apšvietimui puikiai tiks vienspalvės arba įvairiaspalvės LED juostelės. Jūsų virtuvė bus tikras namų traukos centras – tereikia trupučio fantazijos ir ELMO patarimo.

LED apšvietimas stilingam gyvenimui

Svetainė tobulam laisvalaikiui

Daugelis mūsų, įsirengdami namuose svetainę, norime, kad ji būtų erdvi, šviesi ir tuo pačiu atspindėtų tam tikrą savitą interjero stilių. Juk tai namų vieta, kurioje priimsime svečius, ilsėsimės, bendrausime ar tiesiog visa šeima kartu vakarais žiūrėsime televizorių. ELMO ir šiai namų erdvei turi ką pasiūlyti. Priklausomai nuo svetainės dydžio, siūlome rinktis keletos įleidžiamų šviestuvų ir pakabinamo šviestuvo derinį, kuris pabrėš Jūsų interjero išskirtinumą. Kitas įdomus sprendimas galėtų būti paslėptas lubų perimetro apšvietimas, kuriam panaudota vienspalvė arba spalvota LED juostelė, valdoma išmaniuoju telefonu ar nuotolinio valdymo pulteliu. Sukursite kasdien vis naują aplinką savo namuose valdydami šviesą: keisdami šviesos atspalvius ar reguliuodami šviesos intensyvumą, nuo blankios iki itin ryškios šviesos. Jūsų mėgstamų kambarinių augalų, paveikslų, dekoracijų grožį atskleis ELMO akcentiniai šviestuvai. Taip sukurta šviesos ir jaukumo harmonija Jūsų namuose džiugins bei ramins kiekvieną dieną.

LED apšvietimas stilingam gyvenimui

Už miegamojo durų...

Sakoma, kad geriausios idėjos mus aplanko naktį. Taigi miegamajame turime susikurti erdvę, kuri mus įkvėptų, ramintų ir šildytų. Tai paslaptingiausias namų kambarys, kurio spalvos, interjero detalės ir apšvietimas turi atpalaiduoti bei atkurti dienos rūpesčių sugriautą vidinę pusiausvyrą. ELMO miegamajame prie lovos siūlo naudoti sieninius šviestuvus, o kambaryje rinktis arba paslėptą apšvietimą, arba įleidžiamus šviestuvus su šviesos intensyvumo reguliavimo funkcija, kuri leis pritemdyti šviesą ir suteikti poilsio aplinkai daugiau intymumo.

 

LED apšvietimas stilingam gyvenimui

 
Lauko apšvietimas

Mano namas - mano tvirtovė, vadinasi, čia saugu ir gera gyventi. Skoningas ir funkcionalus kiemo, fasado, terasos apšvietimas sukurs jaukią atmosferą lauke, kur galėsite vakaroti, priimti svečius ar tiesiog pasigėrėti naktiniu dangumi. Lauko erdvėms apšviesti ELMO asortimente - platus produktų pasirinkimas, todėl tinkamą sprendimą čia ras net inoringiausias klientas. Jei Jūsų namuose nėra galimybės lauko apšvietimui nutiesti elektros laidų - siūlome šviestuvus su saulės baterijomis, kuriuos labai lengva naudoti, tereikia juos pritvirtinti prie sienos arba pastatyti lauke norimoje vietoje.

 
LED apšvietimas stilingam gyvenimui

Šviesa suteikia mūsų gyvenimui gyvybės, todėl turime pasirūpinti, kad erdvių, kuriose gyvename bei dirbame, apšvietimas būtų kokybiškas ir suteiktų energijos. ELMO šviestuvų salonuose rasite atsakymus į visus klausimus, iškylančius kuriant išskirtinį ir funkcionalų apšvietimą Jūsų jaukiems namams ar darbo aplinkai.

ELMO šviestuvų salonus rasite: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus