visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Langų apsauga nuo įsilaužimų: papildoma rankenėlė, Grybukai arba saugi rankena – saugu ir patikima

Langų apsauga nuo įsilaužimų: papildoma rankenėlė, Grybukai arba saugi rankena – saugu ir patikima Langų apsauga nuo įsilaužimų: papildoma rankenėlė, Grybukai arba saugi rankena – saugu ir patikima

UAB „VEKSTRUS“ klientams, kuriems rūpi apsaugoti savo turtą nuo įsilaužimo per langus, įmonė siūlo 3-ijų skirtingų tipų langų apsaugos detales nuo įsilaužimų: papildomą rankenėlę, „Grybukus“ arba saugią rankeną. 

Papildoma rankenėlė langų apsaugai nuo įsilaužimo – tai nedidelė rakinama lango detalė, atliekanti apsauginę funkciją. Ji tvirtinama dviejose lango rėmo vietose ir yra panaši į mažą rankenėlę, įsiliejančią į bendrą lango vaizdą. Papildoma rankenėlė rekomenduojama senus plastikinius langus turintiems pirmųjų aukštų gyventojams. Šie langai lengvai pasiekiami piktavalių ir nesunkiai atidaromi iš lauko. Taip įvykdoma iki 80% vagysčių iš butų.

Langų apsauga nuo įsilaužimų

„Grybukai“ – tai lango apkaustų detalė. Paprastesnėse langų komplektacijose, naudojami ir paprastesni apkaustai, kurie neturi bazinės priešįsilaužiminės sistemos. LUX klasės langai turi vieno arba dviejų taškų priešįsilaužiminę bazinę sistemą, t.y. lango apkaustai standartiškai yra su vienu arba dvejais „Grybukais“.

Saugi rankena – tai rankena su mygtuku arba spyna, apsauganti nuo įsilaužimo.

Langų apsauga nuo įsilaužimų

UAB „VEKSTRUS“ – tai patikimas statybų partneris, pasižymintis ilgamete (nuo 2002 metų) patirtimi langų, durų ir statybinių medžiagų rinkoje. „VEKSTRUS“ visada ieško optimaliausio kliento poreikių ir galimybių sprendimo, siūlydami siūlo tai kas modernu ir patikima. Taupydami Jūsų laiką ir lėšas įmonės komanda siūlo kompleksinius sprendimus: nemokamą specialisto vizitą, profesionalią konsultaciją, gaminių pristatymą ir montavimą, apdailą ir garantinę priežiūrą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus