visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kvepalai moterims: ką rinktis atėjus pavasariui?

Kvepalai moterims: ką rinktis atėjus pavasariui? Kvepalai moterims: ką rinktis atėjus pavasariui?

Už lango – vis didesnėmis saulės bei šilumos porcijomis lepinantis pavasaris, kuris, kaip žinia, yra puikus metas atsinaujinti. Kas jau kas, tačiau dailiosios lyties atstovės šį procesą mėgsta ypač. Tačiau save nudžiuginti reikėtų ne tik nauja suknele ar vėriniu – kvepalai moteriški yra dar vienas būtinas pavasario akcentas. Kvepalus, kuriais mėgavotės žiemos mėnesiais, atidėkite į tolimesnę lentyną, o žavingą pavasarį sveikinkite naujais aromatais. Tačiau, kaip nesuklysti? Ką pasirinkti? Turime keletą idėjų.

Daugiau citrusų gaivos

Būtent pavasaris yra tas metas, kuris, kaip niekad tinka mėgautis malonia citrusų gaiva. Taigi, bent vieni jūsų kvepalai pavasariui, turėtų dvelkti šiais gaiviais vaisiais. Tinka visi aromatai, kurie praturtinti geltonųjų bei žaliųjų citrinų; apelsinų; mandarinų; greipfrutų natomis. Beje, būtent citrusų natomis praturtinti moteriški kvepalai pavasarį turėtų būti pasirenkami ne tik dėl ypatingos gaivos, bet ir dėl dar vienos priežasties: dauguma dailiosios lyties atstovių būtent šiuo metų laiku ima skųstis energijos trūkumu bei nuovargiu. Taigi, galite būti tikros: citrusiniai moteriški kvepalai jūsų kasdienybę praturtins žvalumu, energija bei gera nuotaika.

Pavasario žaluma jūsų kvepaluose

Būtent pavasaris mus džiugina svaiginančiais žalumos aromatais, kurį dovanoja atgyjanti gamta; besiskleidžiantys medžiai bei krūmai. Bus idealu, jei šis žavus akcentas taps ir kasdiene jūsų pavasarinio įvaizdžio dalimi. Taigi, kvepalai moterims, kuriuose vyrauja ką tik nupjautos žolės, žalumos ar samanų natos, yra puikus pasirinkimas.

Vaisių įvairovė – spalvingai pavasario kasdienybei

Vis dėlto, reikėtų nepamiršti, kad būtent šis metų laikas asocijuojasi ne tik  su gaiva ar žaluma, bet ir su tikrų tikriausia spalvų švente. Tačiau reikėtų nepamiršti, kad pačios gražiausios spalvos gali būti išreiškiamos ne tik vaizdu, bet ir kvapu. Vistik, kokie aromatai visa tai galėtų atspindėti? Spalvingas pavasario nuotaikas išreikšti bus kur kas lengviau, jei bus pasirinkti vaisiniai kvepalai. Taigi, tiks viskas, kur jaučiamos pačių įvairiausių vaisių – obuolių, granatų, vynuogių, kivių, melionų ir kt. natos.

Vandenyno dvelksmas paskatins naujiems pokyčiams

Ne paslaptis, kad būtent pavasaris yra pats tinkamiausias laikas ne tik atnaujinti savo įvaizdį ar drabužinės turinį, bet ir imtis radikalių gyvenimo permainų, įgyvendinti drąsiausius planus bei svajones. Tačiau, ką daryti, jei trūksta įkvėpimo bei drąsos? Jei norite išsilaisvinti iš netikusių nuostatų ir kurti naują gyvenimą? 

Naujovėms kartais reikia tiek nedaug – paskatinimo ar... tinkamo aromato. Niekas kitas taip puikiai neišlaisvins jūsų minčių bei norų, nei vandenyno natomis praturtinti kvepalai. Būtent jie yra dar vienas puikus pasirinkimas atėjus pavasariui.

Taigi, jei jūsų tikslas yra moteriški kvepalai, tinkantys pavasariui, dabar jau žinote, kokiems pasirinkimams teikti pirmenybę. Puikiai tiks gaminiai, dvelkiantys citrusais ar bet kokiais kitais vaisiais; žaluma ar ką tik nupjauta žole, vandenyno natomis. Verta įsigyti bent kelių rūšių kvepalus – tokiu atveju bus lengviau ne tik nuotaiką išreikšti, bet ir pavyks išvengti rutinos. Išsakytos tendencijos puikiai tiks ir tuo atveju, jei jus domina ne tik pirkiniai sau, bet ir kvepalai dovanoms. Beje, jei dažnai keliaujate, pirmenybę teikite mažiems buteliukas – taip sutaupysite vietos.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad kvepalai, kuriuos įsigysite šiam metų laikui, puikiai tiks naudoti ir atėjus vasarai. Taigi, drąsiai galima sakyti, kad moteriški kvepalai, skirti pavasariui, yra universalus pirkinys – jais galėsite kvėpintis ir vasarą. Tad pats metas leistis į ne tik geras emocijas suteikiančių, bet ir universalių pirkinių paieškas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus