visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kūrenimas malkomis - ekologiškas ir finansiškai naudingas šildymo būdas

Kūrenimas malkomis - ekologiškas ir finansiškai naudingas šildymo būdas Kūrenimas malkomis - ekologiškas ir finansiškai naudingas šildymo būdas

JOTUL atstovybė Lietuvoje

Jøtul, užimantis lyderio pozicijas židinių ekologiškų technologijų srityje, supažindina su ekologišku ir finansiškai naudingu šildymo būdu.

ŠVARI SĄŽINĖ

Prie Jøtul židinio galima ilsėtis visiškai nesigraužiant. Jøtul pasaulyje užima lyderio pozicijas židinių ekologiškų technologijų srityje. Švarus deginimas – tai Jøtul tikrovė.

sildymas-malkomis-ekonomiskas-ir-naudintas2

EKOLOGINIS SĄMONINGUMAS APSIMOKA

Technologijų pažanga gerokai sumažino malkinės medienos poreikį. Šiuolaikiniai Jøtul židiniai tam pačiam šilumos kiekiui pagaminti sunaudoja mažiau medienos nei seni židiniai, neturintys švaraus degimo sistemos. Tinkamai naudodami židinį, medienos suvartojimą galite sumažinti beveik perpus. Taigi iš sudegintos medienos gausite didžiausią šilumos kiekį nedarydami žalos aplinkai, o sumažindami medienos suvartojimą dar ir sutaupysite.

sildymas-malkomis-ekonomiskas-ir-naudintas3

KĄ REIŠKIA ŠVARUS DEGINIMAS?

Medienai degant, išsiskiria dujos ir nesudegusios dalelės. Senuose židiniuose jos suodžių ir dūmų pavidalu patenka tiesiai į kaminą. Jøtul židiniuose su švaraus deginimo sistema jos sudega, nes tiesiai virš liepsnos papildomai tiekiamas karštas oras. Optimaliomis sąlygomis sudeginama 90 % išmetamųjų dujų.

sildymas-malkomis-ekonomiskas-ir-naudintas4

ANTRINIS KETAUS PERDIRBIMAS

Jøtul daug dėmesio skiria tyrimams ir technologijų tobulinimui, siekdama kurti kiek įmanoma švaresnius gaminius. Židiniai gaminami iš perdirbto, t. y. išlydyto ir vėl sulydyto, ketaus vienoje švariausių ir moderniausių liejyklų pasaulyje.

sildymas-malkomis-ekonomiskas-ir-naudintas5

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus