visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Krosnelė tvirtinama prie sienos LOTUS LIVA8G

Krosnelė tvirtinama prie sienos LOTUS LIVA8G Krosnelė tvirtinama prie sienos LOTUS LIVA8G

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

„Krosnys ir krosnelės“, įmonė siūlanti platų krosnelių bei židinių pasirinkimą, pristato krosnelę tvirtinamą prie sienos iš „Liva“ serijos. Tai žinomo krosnelių gamintojo „Lotus“ naujiena. Tradiciškai krosnelės yra pastatomos ant žemės, tačiau nemažai gamintojų siūlo ir pakabinamos krosnelės variantą. Tai puikus sprendimas mažoms erdvėms arba kuriant originalų namų interjerą.

„Lotus“ visai neseniai pristatė tokią krosnelę pavadinimu „Liva 8G“. Mediena kūrenamai krosnelei nereikia įprasto pagrindo, ji tiesiog tvirtinama prie sienos. Tokia krosnelė neužima vietos ant grindų, taip palikdama atvirą plotą idėjoms.

Krosnelė tvirtinama prie sienos LOTUS LIVA8G

Impozantiška pakabinama krosnelė tarnauja ne tik kaip dizaino elementas, bet tuo pačiu ir šildo. Ši krosnelė, kaip ir visos kitos naujosios „Liva“ serijos krosnelės – tai „Lotus“ gamintojo kokybiško darbo tęsinys. Išskirtinai kokybiškos medžiagos ir efektyvus degimas yra vizitinė šio gamintojo kortelė. Svarbu paminėti, kad „Liva 8G“ krosnelėje durys užsidaro savaime ir taip švelniai, kaip niekada, o rankenėlė visą laiką lieka vėsi, tad galima pamiršti pirštines.

Nuo pat įkūrimo 1979 m. danų gamintojas „Lotus“ siekė, kad jo plieninėse konvekciniu būdu veikiančiose krosnelėse atsispindėtų ir tradicijos, ir inovacijos. „Lotus“ krosnelės geriausiai perteikia mūsų pačių viziją – ugnis kiekvieno namuose. „Lotus“ dizaineriai kuria krosneles taip, kad niekas netrukdytų mėgautis ugnies estetika, tad nenuostabu, kad ir „Liva 8G“ krosnelė turi dvigubus stiklus iš šono, jog ugnis būtų matoma iš visų pusių.

Išskirtiniu – 39 cm gyliu pasižyminti elegantiška ir prabanga spinduliuojanti „Liva 8G“ krosnelė yra natūralios, aplinkai draugiškos šilumos šaltinis. Šią ilgaamžę ne tik šildančią, bet estetinį malonumą teikiančią krosnelę, kurios dizainas nepasiduos laiko išbandymams, galite apžiūrėti „Domos Galerija“ salone Lukšio g. 32, Vilniuje. Kaip lietuviškos patarlės byloja, šiluma – gera sesuo ir tinka ir senam, ir jaunam.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus