visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kremavimo urnos – kas tai ir ar verta rinktis tokį laidojimo būdą?

Kremavimo urnos – kas tai ir ar verta rinktis tokį laidojimo būdą? Kremavimo urnos – kas tai ir ar verta rinktis tokį laidojimo būdą?

Niekam nėra malonu, kai nutinka nelaimė. Tačiau, kad ir kaip būtų liūdna, kiekvieno žmogaus gyvenime anksčiau ar vėliau gali netikėtai įvykti artimo žmogaus mirtis.

Tai yra natūrali kiekvieno iš mūsų gyvenimo proceso dalis, bet vis tiek skaudu, kai netenkama artimo žmogaus. Vienas iš pagrindinių dalykų, kuriais reikia pasirūpinti ištikus tokiai nelaimei, tai suorganizuoti laidotuves ir išrinkti tinkamiausią laidojimo būdą. Kremavimo urnos yra vienas iš dažnai pasirenkamų variantų.

Mirusiuosius yra priimta laidoti užkasant karstą po žeme. Taip buvo daroma labai daug metų tam tikrose šalyse ir tautose. Laidojimas žemėje suteikia galimybę aplankyti mirusiojo kapą ir su juo mintimis pabendrauti, uždegti žvakę, atnešti gėlių ar tiesiog pasimelsti. Tačiau, kuo toliau, tuo daugiau žmonių paprašo, kad po mirties artimieji jų kūnus kremuotų ir laikytų gražioje, tvarkingoje kremavimo urnoje. Toks laidojimo būdas daugeliui vis dar atrodo nenormalus, svetimas ir keistas, tačiau tai vis tiek nestabdo paklausos augimo.

Lietuvoje vis daugiau įmonių siūlo kūno kremavimo paslaugas. Tokios įmonės paprastai pasirūpina viskuo, kad artimiesiems nereikėtų pernelyg daug jaudintis ar nerimauti. Tai reiškia, kad galite toje pačioje vietoje išsirinkti patinkančią kremavimo urną ir iš tos pačios įmonės pirkti kūno kremavimo paslaugas. Tokios įmonės pasirūpina, kad artimiesiems laidojimo procesas praeitų kuo lengviau.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus