visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kovos menų turnyre Kazachstane Sergejaus Grečicho pergalė

Kovos menų turnyre Kazachstane Sergejaus Grečicho pergalė Kovos menų turnyre Kazachstane Sergejaus Grečicho pergalė

Lietuvos graplingo federacija (Lithuanian Grappling federation)

www.grappling.lt

www.grapplingfederation.com

Rugsėjo 9 dieną Almaty mieste, Kazachstane, vyko ACB 69 kovos menų turnyras. Šiame turnyre dalyvavo Lietuvos graplingo federacijos rinktinės narys Sergejus Grečicho.

S. Grečicho kovojo prieš 26 metų kovotoją iš Rusijos – Jusupą Umarovą. Jau antrame raunde Sergejus kojos laužimo veiksmu privertė pasiduoti savo varžovą.

Paprašėme Sergejų trumpai pasidalinti įspūdžiais apie turnyrą: „Priešininkas buvo labai pavojingas, 6 kovos baigtos nokautais, kovoti teko didesnėje negu įprastoje svorio kategorijoje. Priešininkas vizualiai atrodė didesnis už mane. Pasiruošimas kovai vyko labai intensyviai, tobulinau smūgiavimo, bei imtynių techniką. Per pasiruošimo laikotarpį neapsieita ir be traumų, tad teko treniruotis sukandus dantis. Į kiekvieną kovą einu susikaupęs, turiu planą, strategiją, stengiuosi išlikti šaltakraujiškas. Labai džiaugiuosi, kad pavyko priversti pasiduoti savo priešininką, nes planas buvo būtent toks. Esu dėkingas žmonėms, kurie mane palaike psichologiškai, buvo šalia. Visada smagu įrodyti, kad nesvarbu, kokio dydžio tavo šalis, kokios sąlygos sudarytos tavo pasiruošimui, bet tavo užsispyrimas, tikėjimas ir noras įrodyti yra svarbiau už viską.“

Lietuvos graplingo federacijos administracija sveikina S. Grečicho su puikia pergale.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus