visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas - AG Baldai

Korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas - AG Baldai Korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas - AG Baldai

AG Baldai, UAB

www.agbaldai.lt

Įmonės UAB „AG Baldai“, įsteigtos 2008 m., pagrindinė veikla yra individualių korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas. Bendrovė gamina aukštos kokybės virtuvės, prieškambario, vaikų kambario, miegamojo, svetainės ir biuro baldus, taip pat spintas, pertvaras, drabužines stumdomomis durimis.

Korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas

UAB „AG Baldai“ užtikrina naujausią dizainą, aukščiausią kokybę, kainų konkurencingumą bei savalaikį užsakymų įvykdymą. Baldai projektuojami atsižvelgiant į kiekvieno kliento pageidavimus, poreikius ir kas šiuo laikmečiu svarbu, finansines galimybes.

Korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas

Taip pat įmonė teikia laminuotų plokščių pjovimo, briaunavimo PVC ir ABS briaunomis paslaugas, parduoda įmontuojamą buitinę techniką. UAB „AG Baldai“ kvalifikuoti specialistai yra visuomet pasirengę jums padėti kuriant šiltą, jaukią atmosferą ne tik jūsų namuose bet ir darbo vietoje.

Korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas

Įmonėje UAB „AG Baldai“ baldų gamybai yra naudojamos 10 mm, 18 mm, 25 mm storio laminuotos medžio drožlių plokštės, pagamintos „KRONSPAN“ (Lenkija), „PFLEIDERER“ (Čekija, Latvija), „THERMOPAL“ (Vokietija), „EGGER“ (Austrija) ir „KAINDL“ (Austrija) gamyklose. Taip pat gaminami gaminiai iš plokščių dengtų natūralaus medžio lukštu, natūralios medienos, medienos dulkių plokštės (MDF), stiklo, veidrodžio. Pagal baldų kokybės ilgaamžiškumo bei patvarumo reikalavimų standartus, plokščių briaunos apklijuojamos 0,4 mm, 1,00 mm, 2,00 mm PVC briaunomis. Virtuvės baldams naudojami „THERMOPAL“, „EGGER“ ir „KAINDL“, taip pat natūralaus granito stalviršiai.

Korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas

UAB „AG Baldai“ nuo 2009 metų sėkmingai plečia veiklą gamindama nestandartinius baldus Švedijoje. Bendrovės partneriai Švedijoje - statybinės kompanijos, vertinančios UAB „AG Baldai“ kaip patikimą įmonę, gaminančią kokybiškus baldus.

 

Korpusinių baldų projektavimas, gamyba ir montavimas

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus