visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kompozicinės durys Vikking – gražios, šiltos, saugios. Tavo išsvajotos!

Kompozicinės durys Vikking – gražios, šiltos, saugios. Tavo išsvajotos! Kompozicinės durys Vikking – gražios, šiltos, saugios. Tavo išsvajotos!

Aukščiausios kokybės stiklo pluošto kompozicinės „VIKKING“ durys pasižymi medžio estetika, aliuminio lengvumu, plieno atsparumu ir PVC patvarumu, tuo pačiu neturinčių trūkumų būdingų tradicinėms medžiagoms. Kompozicinės durys „VIKKING“ gaminamos naudojant pažangias technologijas, kurios saugomos tarptautiniais patentais todėl jos yra funkcionalios ir ilgaamžės.

Kompozicinės durys VIKKING- Jau nebeprivalote sutikti su kompromisais!

Ne visi tiekėjai gali patenkinti griežtus reikalavimus suderinant durų estetiką su geriausią Jūsų namų apsaugą. „VIKKING“ sukūrė nuo pat pagrindų šiuolaikiškas kompozicines duris būtent tam, kad galėtume patenkinti Jūsų individualiausius lūkesčius. Pažangi technologija ir šiuolaikiški sprendimai leidžia pagaminti bet kokias Jūsų svajonių duris be menkiausių nuolaidų kokybėje ir patvarume!

Jokios kitos durys neturi tiek privalumų, be trūkumų ir apribojimų būdingų kitoms tradicinėms technologijoms, kompozicinės durys yra atsparios nepalankioms oro sąlygoms, drėgmei, nerūdija ir išlaiko nekintamą kokybę per dešimtmečius.

Kompozicinės durys VIKKING– riboja tik vaizduotė

kompozicines-durys-vikking2

Kompozicinių durų VIKKING sandara. 12 argumentų už

1. Šiuolaikinė šešių kamerų PVC A Plius klasės stakta su struktūruoto tauraus medžio paviršiumi. PVC profiliai yra atsparūs drėgmei, puikiai izoliuoja nuo šalčio ir nereikalauja konservavimo.

2. Kompozicinė varčia su specialia sustiprinta konstrukcija – apsaugančią nuo deformacijų net esant sunkioms klimato sąlygoms; atspari drėgmei ir mechaniniams pažeidimams. Tik kompozicinės varčios išlaiko nepaprastai aukštą kokybę per dešimtmečius be konservavimo ir lakavimo būtinybės.

3. Varčios danga yra pagaminta iš aukščiausios kokybės kompozicinių plokščių atsparių įbrėžimams ir pažeidimams.

4. Kieta daugiasluoksnė konstrukcija užtikrina varčios stabilumą bei priešįsilaužiminę apsaugą.

5. Vandeniui atsparus kompozicinis rėmas saugo varčios vidų nuo drėgmės.

6. Befreoninė izoliacija užtikrina puikią apsaugą nuo šilumos praradimo.

7. Aukščiausios kokybės lakai bet kurios RAL spalvos, arba vienas iš daugelio medį imituojančių dekorų kartu su visišku kompozicinių durų atsparumu drėgmei suteikia jiems tokio atsparumo laipsnio, kokio neturi nei viena iš tradicinių medžiagų.

8. Kompozicinėms durims specialiai suprojektuotos silikoninės sandarinimo tarpinės užtikrina apsaugą nuo šilumos praradimo ir malonų garsą uždarant.

9. Žemas aliuminio slenkstis su patvariu terminiu įdėklu užtikrina izoliaciją nuo išorinio klimato.

10. Termoizoliaciniai poslenkstiniai profiliai su šilto montavimo sistema užtikrina stabilią durų padėtį,naikina šiluminius tiltelius ir apsaugo nuo drėgmės.

11. Specialiai gaminamos spynų plokštelės iš nerūdijančio plieno užtikrina pilną reguliaciją per visą durų naudojimo laikotarpį.

12. Daugiataškių spynų ir priešįsilaužiminių blokadų sistema kelia priešįsilaužiminės apsaugos lygį.

kompozicines-durys-vikking1

Kompozicinės durys VIKKING PUIKIAI APSAUGOS JŪSŲ NAMUS

  • efektyviai apsaugo nuo šilumos praradimo – koeficientas Ud jau nuo 0,63 W/m²K,
  • durys iš linijos ARCTIC Plus, ARCTIC, PREMIUM ir OPTIMAL standartiškai turi daugiataškes priešįsilaužimines juostines spynas,
  • puikus atsparumas vandalizmui ir įsilaužimams - klasė RC II pagal normą (PN-EN 1627:2011),
  • apsaugo nuo judrios gatvės triukšmo,
  • puikūs tyrimų rezultatai atliktų notifiktuotų laboratorijų suteikia leidimą naudoti Europos Sąjungos teritorijoje.

kompozicines-durys-vikking-pvz1

 

Kompozicinės durys „VIKKING“ YRA PRITAIKYTOS PAGAL POREIKIUS

  • neapribotas modelių, dydžių, spalvų bei išskirtinių vitražinių papuošimų iš nuosavų dirbtuvių pasirinkimas,
  • platus aukščiausios kokybės apkaustų ir durų galanterijos pasirinkimas,
  • durys pritaikytos prie nestandarinių statybinių angų,
  • dviejų varčių durys,
  • visų dydžių ir formų švieslangiai,
  • vien tik kompozicinėse duryse PVC staktos yra atsparios drėgmei bei su praplėtimų, jungiklių ir bet kokios konfiguracijos švieslangių sistema,
  • pagal pageidavimą staktos iš aukščiausios kokybės meranti medienos,
  • durys su užlaida arba be užlaidos, atidaromos į išorę arba į vidų.

kompozicines-durys-vikking-pvz2

Kompozicinės durys „VIKKING“ YRA NEPAKARTOJAMOS

  • durų gamybai naudojant kompozicines medžiagas su nepasiekiamais parametrais tradicinėms medžiagoms – iškeliame naujas tendencijas įėjimo durų kokybėje bei dizaine,
  • kompozicines duris „VIKKING“ gaminamos naudojant pažangias technologijas, kurias saugome tarptautiniais patentais,
  • šiuolaikinė struktūrinio vitražinių stiklo paketų įklijavimo sistema užtikrina durų statiką, apsaugą ir apsauga nuo energijos praradimo,
  • kompozicinės durys su lygiu SMOOTH paviršiumi, arba su unikaliu su juo susijugimu su medį imituojančią Real Wood struktūra pasirinktos konfiguracijos bei spalvos,
  • nešabloniniai neribojamo dizaino vitražai, rankų darbo, gaminami nuosavuose dirbtuvėse geriausių amatininkų,
  • spalvų jungimo laisvė papildo kompozicinių durų „VIKKING“ išskirtinumą.

kompozicines-durys-vikking-pvz3

Kompozicinės durys „VIKKING“  YRA FUNKCIONALIOS

  • durų konservacija apribota iki minimumo ir nėra sudėtinga,
  • lakuotiems paviršiams nėra būtini periodiški konservavimai,
  • šešių kamerų A Plius klasės PVC staktos turi unikalų tauraus medžio paviršių, tačiau skiriasi nuo jo tuo, jog yra visiškai atsparios drėgmei ir nereikalauja konervavimo,
  • kompozcinių varčių paviršiai yra atsparūs pažeidimams,
  • kompozicinės durys turi optimalų kainos ir naudos koeficientą,
  • kiekvienas užsakymas yra individualiai gaminamas patyrusių profesionalų, kuriems kliento pasitenkinimas yra aukščiausiu pripažinimu.

kompozicines-durys-vikking-pvz4

Kompozicinės durys „VIKKING“  YRA PATVARIOS

  • kompozicinės durys turi medžio estetiką, aliuminio lengvumą, plieno atsparumą bei PVC patvarumą, tuo pačiu neturi trūkumų būdingų tradicinėms medžiagoms,
  • pažengusi technologija, geriausios kokybės garsių gamintojų komponentai, apkaustai bei lakai užtikrina daugiametę beprobleminę eksploataciją,
  • kompozicinės durys „VIKKING“ yra atsparios drėgmei bei sudėtingiausioms klimatinėms sąlygoms – kompozicinės varčios nepasiduoda deformacijoms dėl oro sąlygų, garantuojame jų nekintamą techninį patvarumą dešimtmečiams.

kompozicines-durys-vikking-pvz5

 

VIKKING“ kompozicinės įėjimo durys pagal techninius parametrus skirstomos į penkias modelių linijas: ARCTIC PLIUS (0,63 W / m2K), ARCTIC ( 0,81 W / m2K), PREMIUM  (0,85 W / m2K), OPTIMAL  (0,85 W / m2K) ir INTERIOR ( 1,0 W / m2K),

Kompozicinės durys iš linijos ARCTIC Plus – nesenstančio dizaino kvintesencija, puiki kokybė bei legendinis atsparumas klimatinėms sąlygoms. Šios durys nustato naujus energijos praradimo sumažinimo ir gamtos išteklių apsaugos standartus. Kaip vienintelės iš savo klasės – nereikalauja stogo virš jų! Jau nebeprivalote būti apribojimų būdingų tradicinėms durims įkaitu! Šiuolaikinė išvaizda sujungta su formos tobulumu ir gražiausi vitražiniai papuošimai pabrėžia ARCTIC Plus durų išskirtinumą. Puiki apsauga nuo šilumos praradimo – ir naudingiausias kainos ir kokybės santykis suteikia joms lyderiškumo pasaulinėje elitinėje pasyvių durų grupėje

ARCTIC linja – durys sukurtos reikliems ir vertinantiems kokybę. Aukščiausios klasės apkaustai ir apdaila papildo šį unikalų durų pasiūlymą. Durys su PVC stakta yra visiškai atsparios drėgmei. Nereikalauja stogo, kuris saugotų jas nuo kritulių.

Kompozicinės durys iš linijos PREMIUM, tai plačiausias pasiūlymas ieškantiems tobulos kokybės produktų, kurie saugos namus ilgus metus. Nepaisant daugelio šių durų linijos naudojimo ir techninių privalumų, jos išsiskiria turtingiausiu dydžių, spalvų, stiklinimų, apkaustų bei apdailos be papildomų užslėptų išlaidų pasirinkimu.

Kompozicinės durys iš OPTIMAL linijos yra tobulos kokybės ir puikių naudojimo parametrų. Jų papildomu koziriu yra daugiametis patvarumas su minimaliu konservavimo poreikiu. Optimalus pasiūlymas ieškantiems puikios durų kokybės už naudingą kainą.

Kompozicinės įėjimo durys iš linijos INTERIOR yra patvarios ir saugios, o jų varčios be užlaidų yra labai estetiškos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus